У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque
Ето го, Джеронимо, но четох това по въпроса :

"Преди филмът да излезе по кината, Sci-Fi Channel излъчва три часова "неупълномощена" биография наречена "Скритата тайна на М. Найт Шаямалан" - документален филм, който включва разкритието, че манията на режисьора по свръхестественото произлиза от смъртта на малко момче близо до дома му във Филаделфия, когато е бил на 11 г. Всичко това провокира гнева на Шаямалан, който заплашва със съдебна разправа. След излъчването на филма става ясно, че всичко е измама и дори Шаямалан участва във фалшивите "разкрития". Въпреки че телевизионният канал подсказва на пресата, че документалният филм всъщност не е никак документален, следва официално извинение. Шаямалан отказва всякакви коментари и изглежда доволен от целия шум, който спорът поражда. "

Цялата статия

# 631

Идън Лейк ми е много любим   Simple Smile

Така и не разбрах, какво стана с жената накрая...

# 632
  • Варна/Лондон
 Hug Знаех си аз къде да питам и кой ще свърши работа. Laughing

# 633
  • Ænima/Albuquerque
"Предизвестената смърт 2" ще дават по Диема 2 след около една минута.
Аз съм на "Армагедон" и после "Играта"Twisted Evil

# 634
  • In The Middle Of Nowhere

Идън Лейк ми е много любим   Simple Smile

Така и не разбрах, какво стана с жената накрая...

Ще го напиша с бели букви за да не развалям кефа на тези, които тепърва ще го гледат:

До колкото помня татковците я убиват накрая  Confused

# 635
  • Somewhere far away
I Spit on Your Grave

Гледах снощи - много добър Twisted Evil Mr. Green newsm44!
 Хареса ми - тя беше хиллядааааа пъти по-умна от тях, макар че преживя толкова гадни неща, макар че беше изнасилена и измъчвана ... получиха си заслуженото  bash тъпите мъжленца!
#2gunfire newsm44  yes

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Гледам "Пандорум" по ТВ7, много съм доволна, а и плакна око в любимия ми Бен Фостър.  Heart Eyes

# 637
Изгледах ,,Дявол,,.Mного ме впечатли.Фенка съм на Шаямалан.Гледала съм ,,Шесто чувство",,Неуязвимия",,Следите" ,,Селото" и само ,,Явлението"нещо не ме трогна.

# 638
на мен "Явлението" много ми хареса, само дето му липсваше онзи шокиращ момент към финала, който присъства в повечето му филми.  Mr. Green

# 639
  • Ænima/Albuquerque
на мен "Явлението" много ми хареса, само дето му липсваше онзи шокиращ момент към финала, който присъства в повечето му филми.  Mr. Green

Сигурно това е причината да не бях толкова очарована, колкото на другите му неща.  Mr. Green

# 640
Я, я, най-вероятно.  Mr. Green

# 641

Аххх, искам субтитриии! Хопкинс и екзорсизъм... Crazy

# 642
Аз съм пред дилемата да гледам ли "Туристът" или не  Thinking

Някой да сподели нещо  newsm78

# 643
Мен ми беше скучен..сега доглеждам Let mi in, за едни странни хлапета..допада ми, като за мен необикновен.  hahaha

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм пред дилемата да гледам ли "Туристът" или не  Thinking

Някой да сподели нещо  newsm78

Не.  Mr. Green

Сис, тегля го Сър Хопкинс и ще споделя после, мерси, че ме подсети.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт