У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  bouquet

Аз заради Джонката само....но се колебая...а и мъжът ми ще каже,че пак го тормозя с някакви мега тъпи филми  Laughing

# 646
Кажи, кажи...нямам търпение за суб.  Party Само докато се появят, да не го забравя.  ooooh!
Че екз...не си е за изпускане, хич.  Mr. Green

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Елф, не си струва даже заради него, щом кумата ми, най-голямата му фенка, каза, че филма "става", това на нейния език, значи "Филма е хииипер зле, ама нали Джони играе, да не го обиждам".  hahaha

Сис, а ти защо гледаш "Let me in", а не "Let the right one in"hahaha
Демек, гледаш римейка, който е в пъти по-слаб от шведския оригинал.  Tired

# 648
Гледахте ли Брадвата 2 - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=251624&hit=1 , тегля го пък да видим, надали ще е като първа част...освен ако не е по комичен.  Laughing

Сарк, защото не знаех за right one in.  Crazy Ще потърся и него.

А, ето го - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=167337&hit=1  newsm48

# 649
  • Ænima/Albuquerque
Да, Сис, същия.  Mr. Green
Аз тъкмо изтеглих "The Rite", че малко сийд/голям зор и покрай него и "No strings attached" с Натали Портман и оня Аштън Къчър, дето ми писна да го гледам в романтични комедии, ама той толкова си може, завалията.  hahaha

Брей "The Rite" ис бейсд он тру ивентс. Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 21:41 от Sarcasm™

# 650
"No strings attached" с Натали Портман и оня Аштън Къчър, дето ми писна да го гледам в романтични комедии, ама той толкова си може, завалията.  hahaha

Това ли е т.нар. "Просто секс"?  Rolling Eyes Всички вагони на метрото са облепени с реклами на този филм  Crazy Заради Натали ще го дръпна, прекрасна е тази жена  Heart Eyes  Heart Eyes

# 651
  • Ænima/Albuquerque
Аха, просто секс е.   Mr. Green hahaha

# 652
Ти пък кога успя да го изгледаш?  Flutter

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Абе шматка, не съм го изгледала-питаш дали е тоя филм и аз ти отговарям.  Mr. Green

Въпроса ти директно ме хвърли към това!

# 654
Аз помислих, че вече си се ориентирала за пригодността на българското заглавие по сюжета  Mr. Green

# 655
  • Ænima/Albuquerque
Тцъ.  Mr. Green

# 656
В 19.00 по BTV Action започва ,,Къщата на восъка,,.

# 657
 smile3514 Много рано бее... Confused

# 658
  • In The Middle Of Nowhere
Супер  Mr. Green

# 659
Ехееей, как сме? Hug Не ми се пише напоследък. Даже не знам какво да ви препоръчам, от режисьора на Kids - Bully http://www.imdb.com/title/tt0242193/ Доста е брутален, не съм много убедена, че го харесвам този филммейкър. Сигурно носи грозна душа Mr. Green Един приятел така казва за всички създатели на по-брутални филми.

Общи условия

Активация на акаунт