У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 989
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Ænima/Albuquerque
Охо, Джуди, липсваш.  Hug
Да го гледам ли филма, на човека с грозна душа?  Thinking

# 661
Сарки Hug не знам, ако са ти интересни истории за нихилистични тийнове, които решават да убият своя bully приятел. Базиран е на истински събития, накрая става ясно кой каква присъда е получил.

# 662
  • Ænima/Albuquerque
Ох, ами аз си паднах по Хлапетата, а всъщност адски тегаво върви проклетия филм! Tired

# 663
Снищи гледах "Восъчната къща".Хубав е.Има тръпка ,има кръв...и още нещо. Mr. Green Mr. Green

# 664
Тази вечер какво ще се гледа?  newsm78

# 665
Тази вечер какво ще се гледа?  newsm78
Комиците Mr. Green

# 666
  • Ænima/Albuquerque
Май няма нищо...  Tired

# 667
Този става ли за гледане http://www.imdb.com/title/tt0119210/  newsm78
Почва в 9 по Диема 2.  Flutter

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Този става ли за гледане http://www.imdb.com/title/tt0119210/  newsm78
Почва в 9 по Диема 2.  Flutter

Ми поради липса на друго...  Tired

# 669
  • In The Middle Of Nowhere
На някой хареса ли му The Fighter с Марк Уолбърг и Крисчън Бейл? Аз почти не го харесах, да не кажа изобщо. Дали щото не е мой тип като визия, изглежда сякаш е сниман с любителска камера или заради бокса/не съм много почитателка на филми за спортисти/ Кръсчън Бейл за пръв път не ме впечатли, имах чувството че зорлем се правеше на такъв. Удоволствие ми достави само Марк Уолбърг визуално, а пък според мен, ако някой заслужава номинация това е майката  Wink

И ей тоя филм ми хареса Citizen X по действителния случай за серийния убиец Андрей Чикатило. Много хубав мъжки състав и изиграни роли от Стивън Риа/особено/, Доналд Съдърланд и Макс фон Сюдов. Първите двама бях страхотни и като тандем. Само малко нелепо беше с оглед на това, че действието се развива в Русия, а пък говорят на английски, и изобщо си личи американския почерк, но нали е тяхна продукция и няма как. Добре са го направили филма  Peace

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Подкрепям мнението за "Гражданина Х", но ако се говореше на руски, никога нямаше да го гледам, та в тоя ред на мисли съм доволна.  Mr. Green

С уважение към Бейл и Уолбърг, но боксьорския филм ще го пропусна.  hahaha

Вчера гледах "Речта на Краля" и "Самотен мъж", препоръчвам ги и двата, първия повече.
Продължавам Колин Фърт серията с "Дориан Грей", но само от любов към Оскар Уайлд и Фърт, иначе филма е абсолютно разочарование!

# 671
Е, то оставаше на руски да заплещят  hahaha Тия тримата са традиционно силни, обаче Джефри деМун е разбиващ, на моменти жал ме обхващаше... Леко тъпинко беше да си докарват акценти, по-точно Имелда Стонтън, ама карай, това да му е.

# 672
Е ако беше руски филм и аз трудно щях да се навия да го гледам  Laughing /с уважение към руското кино/

На мен пък изобщо не ми беше жал за тоя психопат, ами по-скоро големи симпатии имах към Стивън Риа, много се привързах към него, все едно наистина беше такъв тъжен и изморен човек.
Но аз така и не разбрах нещо - наистина ли съществува такова разминаване м/у ДНК-то от кръвта и семенната течност и това научно доказан факт ли е, защото от последните надписи и това, което четох преди това по темата нещо не разбрах как стоят нещата  Thinking

# 673
Според финалните надписи (а и според това, което съм научила за ДНК от други филми  Mr. Green) подобно разминаване е абсолютно невъзможно! Кретенското заключение на тогавашните съдебно-медицински светила в СССР е било чисто и просто начин да се опитат да се покрият колко са некадърни. Нелеп начин.

А за Чикатило ми дожаля точно, защото е психопат, остро болен човек... Ако бяха взети мерки още след първата му педофилска проява, ако, ако... Изпадам във философизъм.  Mr. Green

# 674
Хмм, а аз бях останала с впечатление, че това е някакво свръх-рядко явление да няма съвпадение м/у днк-тата. И след като накрая прочетох, че чуждестранните медици са се присмяли на това заключение се учудих. Нали именно точно то е причина да го пуснат на свобода след първото задържане?
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт