У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Да, точно затова са се присмяла световната медицинска общност, защото е невъзможно. Онези просто са о*рали пробите... а това "обяснение" е скалъпено постфактум. А и не забравяй, че, поне според филма, "един член на Партията" не може да бъде задържан за такава гнуснятина. Подозирам, че това е фактологично вярно, нещо съвсем обичайно за онова време. Те даже не го разпитаха, реално. Като съчетаеш професионална небрежност с тоталитарна обстановка ей това се получава. В тази връзка Джос Аклънд прави също много силна роля като партийния изрод-скрит гей.

# 676
  • In The Middle Of Nowhere
Ясно да, по принцип разбрах за цялата соц простотия, която е причина за възпрепятстване на случая овреме, само това не ми беше ясно, но явно и то е част от целия тоталитарен абсурдизъм   Peace Confused

# 677
Момичета нещо интересно тази вечер??

# 678
# 679
От 21;00 по БТВ екшън май има някакъв трилър.

# 680
Убийството на Сорая М е по-ужасен от всички ужаси, които съм гледала  Cry Заседнала ми е една буца в гърлото и такъв гняв ме е обзел.... (Как можах да го гледам, мамка му?!)

# 681
Убийството на Сорая М е по-ужасен от всички ужаси, които съм гледала  Cry Заседнала ми е една буца в гърлото и такъв гняв ме е обзел.... (Как можах да го гледам, мамка му?!)
Заинтригува ме.Ще го потърся в замунда.

# 682
Да добър е филма /драма е/ , по истински случай и показва остарели разбирания на хората. Водени от религията си какво правят.... Sad

# 683
  • Варна/Лондон
Аз ще гледам отново ''Зеленият път'' по Нова, след Венетка. Laughing

# 684
Аз гледах Такси. Човек има нужда и да се посмее, освен да се уплаши.  Mr. Green
Сега и аз гледам "Зеления път". Наистина добър филм.  Peace

# 685
Аз гледах Такси. Човек има нужда и да се посмее, освен да се уплаши.  Mr. Green
Сега и аз гледам "Зеления път". Наистина добър филм.  Peace
Peace Гледах малко ,понеже съм го гледала поне 10 пъти ,но наистина си заслужава!
На компа ми се тегли "Убийството на Сорая М".Не е ужас ,но аз харесвам и такива филми Whistling. .
Лек ден!

# 686
Убийството на Сорая М е по-ужасен от всички ужаси, които съм гледала  Cry Заседнала ми е една буца в гърлото и такъв гняв ме е обзел.... (Как можах да го гледам, мамка му?!)

Как можа да ме подскокоросаш сега  Twisted Evil Като знам какъв гняв ме обзема от най-малкото нещо свързано с мюсюлите....сега направо незнам как ще го гледам  #Cussing out

# 687
Убийството на Сорая М е по-ужасен от всички ужаси, които съм гледала  Cry Заседнала ми е една буца в гърлото и такъв гняв ме е обзел.... (Как можах да го гледам, мамка му?!)

Как можа да ме подскокоросаш сега  Twisted Evil Като знам какъв гняв ме обзема от най-малкото нещо свързано с мюсюлите....сега направо незнам как ще го гледам  #Cussing out
Елфичка приличаме си Mr. Green ТИхо да не кажат ,че това е дискриминация Mr. Green

# 688
  • Ænima/Albuquerque

Мхм.
И аз бях бясна след този филм, ревях от безсилие.  Tired

# 689

Елфичка приличаме си Mr. Green ТИхо да не кажат ,че това е дискриминация Mr. Green

Мани-мани  Laughing

Аз онзи ден гледах "Хайка за вълци" и щях да пукна от яд на онзи момент там с "благата" ракия....какво го направиха бедното момиче,като че ли е най-долната мръсница..... "пробита" била  #Cussing out Идеше ми трясна монитора с нещо....сега направо незнам как ще го изгледам този филм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт