У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
Аз онзи ден гледах "Хайка за вълци" и щях да пукна от яд на онзи момент там с "благата" ракия....какво го направиха бедното момиче,като че ли е най-долната мръсница..... "пробита" била  #Cussing out Идеше ми трясна монитора с нещо....сега направо незнам как ще го изгледам този филм  Thinking

О, значи трудно ще преживееш Сораята.  Sad

# 691
Сарк....аз предупредих мъжа ми,че го свалям филма,но не гарантирам ,че ще го гледаме точно в Неделя и ще си развалям настроението  Laughing Ама той настоява та настоява  Rolling Eyes

# 692
  • Ænima/Albuquerque
Ох, този филм не е за неделя.
Ама пък имаш предимство - няма да го гледаш сама.
Ако го бях гледала с някой, със сигурност нямаше да има същия ефект върху мен.  Tired

# 693
Ох, този филм не е за неделя.
Ама пък имаш предимство - няма да го гледаш сама.
Ако го бях гледала с някой, със сигурност нямаше да има същия ефект върху мен.  Tired
Ейй аз сега ще го гледам.Сама.
Наистина ли е толкова въздействащ?

# 694
  • Ænima/Albuquerque
Мхм.  Tired

Приготви си кърпички, да имаш под ръка, че ще ти трябват.  Sad

# 695
Ехоо, как сте? Липсвате ми, но бях "завладяна" от сесията. Да се отчета с 3 6-тици, 1 5-тица и 1 2-войка по право.  Laughing Напоследък гледам само CSI: Miami, вече съм до половината на 7-ми сезон, много ме е зарибил, въпреки Карузо. Sick Гледах някакви филмчета преди време, утре ще споделя. Flutter

# 696
Aз не ревах на Сорая, но сърцето ми след филма щеше да се пръсне и очите ми така  Shocked

# 697
Много съм разочарована от Devil, още повече като видях, че Шамалан е само сценарист, а режисурата е нечия друга. По нищо не се различава от плоските съвременни хоръри. Най-много ми хареса съвсем в началото - обърнатия свят наопаки.

# 698
  • Ænima/Albuquerque
Бейбито, браво, умницата ни!  Hug
Сис, мен ме разпиля този филм - със сълзи, с глас, с вой...изобщо...  Blush
Джуди, що така не се разбрахте с Дявола?  Thinking

# 699
Мм, не знам, не намерих онова специфично мистично напрягащо чувство от ранните му филми.
Също така изгледах Grace, за който бях питала преди време. Хареса ми това, че си позволява да оскверни свещената роля на майката и съхранението на живота. Но не е и нещо свръхкачествено.

# 700
  • In The Middle Of Nowhere
Малко кино акценти за тази вечер:
Булката беглец/за кой ли път/ - БНТ1, 20.45 ч.
Извън контрол - Нова тв, 20.00
Блек Хоук - БТВ екшън, 21.00
Легенди за страстта- БТВ, 20.00
Сталин - ТВ7, 23.00

Аз мисля да заложа на Блек Хоук, имам някакъв спомен, че беше готин военен екшън.
И после този за Сталин, че ми е любопитен, заради участието на Робърт Дювал и Джулия Ормънд, някой да го е гледал?  Thinking

# 701
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм на "Легенди за страстта", че не съм го гледала.  Blush

# 702
bTV CINEMA  22:00
Късно кино. "Черен вълк" - Ужаси, САЩ, 2003 г., Режисьор. Ричард Фридмън

# 703
  • Ænima/Albuquerque
Мда, знаем ли нещо за тоя филм?  Thinking

# 704
  • In The Middle Of Nowhere
Аз какво открих http://www.btv.bg/cinema/movies/movie/1859366905-Cheren_valk.html

В имдб, но оценката

Общи условия

Активация на акаунт