Отговори
# 45
Нощни Страхотна закуска точно това ми се хапвашее!!  Heart Eyes ями ями!

За стерилизирането, смятам да използвам пликове за микровълнова и в тях шишенцата.

# 46
добро утро!
Мама зайка, какви са тези пликове за микровълнова? Аз май до сега не съм чувала за такива.

Урааа, току що видях, че от НОИ са започнали плащания по болничния внесен на 16.12. и ще имам превод утре.   Вал, погледни и при теб трябва да има раздвижване.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 08:55 от pepita1973

# 47
Нощни, благодаря за темата и закуската   bouquet

# 48
# 49
Добро утро!
Честити нови бебчета! Вече дето се вика, само за това влизам в темата, да преброя колко са се увеличили бебоците  Grinning Дай Боже всички да растат здрави и много щастливи!

# 50
  • Варна
Честита Самуела на мама monick
Честита Снежи на мама Az i ti
Честита принцеска на мама Soffia
Честит принц Веселин на мама shikozna
Честита Мона на мама wondergirl

И в нашата ясла не пускат родители, но са извикали видео-оператор, та който иска плаща 12лв. и му дават диск Simple Smile И ние имаме група в Фейсбук на яслата, абе нямам оплаквания.

Ноеми, страхотно семейство сте Simple Smile И двете ти момчета са невероятни Simple Smile

# 51
  • Пловдив
Пепита - при мойте болнични няма движение #Cussing out - трябва да ги прислушам тия в НОИ.

Ноеми забравих снощи да кажа че момчетата ти са големи сладури, а ти изглеждаш страхотно, за родила бреди броени дни  Hug

Лек ден момичета и чакаме нови бебоци днес  Heart Eyes

# 52
добро утро от мен

Честито на Шикозна и Wondergirl! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

# 53
  • Сливен
Добро утро, при Гала говорят за 9 месец Simple Smile

# 54
Пепита - при мойте болнични няма движение #Cussing out - трябва да ги прислушам тия в НОИ.

Преслушай ги тия в НОИ, защото след като прочетох, това което написа Пепита проверих и моя и при мен са започнали плащания по болничен за ноември внесен на 13.12.

# 55
  • София
Добро утро Simple Smile

# 56
  • в Надежда-та
 saxophone това явно е практика във всички ДГ/ДЯ. Казват, че това е празник за децата, а не за родителите и родители не присъстват Naughty Миналата година Г-жата в ДЯ беше мн инициативна в отношение на снимките и беше направила няколко. Тази година обаче в групата имаме родители професионални фотографи и майката беше ходила да говори с Директорката да се заснеме тържеството, но категорично й беше отказано Thinking Иначе при нас торбичките с лакомства са осигурени от Общината и подаръците си ги взимат дечицата. .....
Не се натоварвай с тези неща, за 8-ми март ще присъстваш на тържеството Hug

Ноеми от къде я имаш тази енергия бе жена Rolling Eyes

Уф аз трябва да ида да си взема направление за изследвания ако моя Д-р е благоволил да дойде днес на работа Thinking

# 57
добро утро!
Мама зайка, какви са тези пликове за микровълнова? Аз май до сега не съм чувала за такива.

Урааа, току що видях, че от НОИ са започнали плащания по болничния внесен на 16.12. и ще имам превод утре.   Вал, погледни и при теб трябва да има раздвижване.

Ами водят се пликове за стерилизация за микровълнова. Купих си от Вис Виталис не помня цената  Whistling Нещо от сорта 9 лева за 20 плика нещо такова  Hug

# 58
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА, ДА СА ВИ ЗДРАВИ И КРАСИВИ! МОМИЧЕТА СТРАХОТНИ СТЕ  Hug

# 59
  • Велико Търново
Soffia, Shikozna, Wondergirl, честити ви рожбички, момичета, честита ви радост най-голяма! Желая им здраве, и весело и безгрижно детство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт