Пак за пушенето на обществени места

• 33 325
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 150
Има такава тема.  Но не мога да се ориентирам при новата схема.  В Нашите деца трябва да е.

# 151
Kölsches Mädel  имаше предвид заведения за големи, нали няма да ни пратиш в детски клуб? Rolling Eyes

# 152
Кьолшес, аз само ресторанти знам...ок ли е? Или нощни заведения имаш предвид?
Ако стават ресторанти, ще ти кажа няколко Peace

# 153
В Свищов вече няма заведение, в което да се пуши  Mr. Green

Колкото до вентилациите, трябва да има вкарваща и изкарваща (най-общо казано). Голям разход си е, постоянен, не само като инвестиция. Едно квартално заведение трудно би си го позволило.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 21:46 от rummi_pl

# 154
Еовин, ресторанти и кафенета, където да може човек да се срещне с приятели, да пие едно кафе, да хапне нещо и да не се омирише на цигари!

# 155
Аз се сетих за Виктория в Арена Младост - салонът за непушачи е мноооого отделен от другия, на два различни края на етажа са, за непушачи е до стълбите.
И другия е в О!Шипка на центъра до СУ - там си е отделен етаж за непушачи.

# 156
Хихи, Ео, за Виктория в Арената сигурно се сещаш защо няма да отида, но мерси за О'Шипка!  Hug

# 157
За съжаление и аз се съмнявам да се постигне нещо с този закон.Аз съм пушач,но немога да отрека колко е неприятно за околните цигарения дим.Съобразяваме се и вкъщи къде пушим заради децата-само на терасата..

# 158
  • Бургас
Вчера ходихме до мола. Пуши се във всички заведения. Дори и тези по коридорите на Мола. Доста гадно. Пушач съм, но държа когато сме с детето да няма дим. Преди бях писала, че зимата не посещаваме заведения точно заради цигарите. Да пуша си е мой избор, но да диша дим детето ми  Stop Имам много против то да бъде пасивен пушач. Дано да почнат проверки и да се налагат глоби. Няма нищо трудно да устискаш и да не пушиш за 2 часа.

# 159
Вчера ходихме до мола. Пуши се във всички заведения. Дори и тези по коридорите на Мола. Доста гадно. Пушач съм, но държа когато сме с детето да няма дим. Преди бях писала, че зимата не посещаваме заведения точно заради цигарите. Да пуша си е мой избор, но да диша дим детето ми  Stop Имам много против то да бъде пасивен пушач. Дано да почнат проверки и да се налагат глоби. Няма нищо трудно да устискаш и да не пушиш за 2 часа.
Обади се на РИОКОЗ Бургас и подай сигнал. Peace

# 160
Днес ходихме с приятелка и децата в заведение, което преди наредбата беше почти винаги пълно. Сега там не се пуши и беше абсолютно празно. В рамките на час и отгоре никой не влезе.

# 161
  • София
Имаше такава тема, Трещи е права, но не помня къде беше. Не само за детски клубове, за всякакви ресторанти беше.

# 162
В заведенията, в които съм ходила тази седмица, не се пуши, но не забелязвам отлив на клиенти. Може би , защото на обяд ходя в ресторанти с обедно меню, където хората са седнали да хапнат на бързо и не им пречи час да не пушат. Моите приятелки също пушат, но това не им е проблем. А в малките кафета се пуши, но там винаги си е било много задимено. В МОЛ а също не се пуши и няма къде да седнеш.

# 163
Ние снощи бяхме на пицария и местата за пушачи и непушачи бяха еднакво заети Peace

# 164
  • The new Earth
Тъй като хич не обичам да пускам нови теми, има ли желаещ да отвори тема за списък със заведенията, в които не се пуши и/или има ефективна вентилационна система?
Има такава тема.  Но не мога да се ориентирам при новата схема.  В Нашите деца трябва да е.

Ето я темата:
Заведения, в които НЕ се пуши

Общи условия

Активация на акаунт