Пак за пушенето на обществени места

• 33 237
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
Тук е клюкарник все пак. Дискутира се по всякакви теми включително по-маловажни, а някои чак безсмислени. Просто тази тема е за пушенето.

Цъ. Темата е за забраната на пушенето на общестевни места. Поне заглавието е такова.
Заглавието е "Пак за пушенето на обществени места".  А това не включва ли пушенето? Rolling Eyes

# 421

Заглавието е "Пак за пушенето на обществени места".  А това не включва ли пушенето? Rolling Eyes

Да, но на общестени места.
Приказките на някои са за здравния форум.

# 422
Тук е клюкарник все пак. Дискутира се по всякакви теми включително по-маловажни, а някои чак безсмислени. Просто тази тема е за пушенето.

Цъ. Темата е за забраната на пушенето на общестевни места. Поне заглавието е такова.
Заглавието е "Пак за пушенето на обществени места".  А това не включва ли пушенето? Rolling Eyes

Включва Пушенето на Обществени места, а не за Вредата от пушенето. Flutter

# 423
  • В Космоса

Заглавието е "Пак за пушенето на обществени места".  А това не включва ли пушенето? Rolling Eyes

Да, но на общестени места.

Приемам уточнението, но това не променя смисъла на моя пост.

# 424
  • В Космоса

А защо се забранява - защото има вреда от цялата работа.

# 425
  • където ми харесва

Начи ако забранят и на бременните да пишат по форумите под влияние на хормони,защото са опасни за нервите на околните,светът ще е красив.

# 426

Начи ако забранят и на бременните да пишат по форумите под влияние на хормони,защото са опасни за нервите на околните,светът ще е красив.

По-добре е да оставим някои да вярват в Кумчо Вълчо и Червената шапчица. Grinning

# 427
  • В Космоса
Е какво сега се правите. Нали уж никой не отричаше вредата от пушенето. Има вреда, факт е и винаги когато се говори за пушене ще се обсъжда и вредата от това.

# 428
  • където ми харесва
Е какво сега се правите. Нали уж никой не отричаше вредата от пушенето. Има вреда, факт е и винаги когато се говори за пушене ще се обсъжда и вредата от това.
Мда....има вреда...кой твърди обратното? Ама повтарянето не едно и също като грамофонна плоча,не променя нищо...

# 429

А свободата и обществените места е друго...

# 430
  • В Космоса
Да, и 2-те страни повтарят едно и също вече не знам колко страници. Нищо ново не се казва.

# 431
  • В Космоса

А свободата и обществените места е друго...

Не разбрах.

# 432
  • където ми харесва
Да, и 2-те страни повтарят едно и също вече не знам колко страници. Нищо ново не се казва.
Ами аз с това започнах-колкото и да се чепка тоя въпрос,няма да стигнете до нови изводи... Peace

# 433
Това е толллллллкова вярно  Shocked

# 434
  • В Космоса
Ами аз с това започнах-колкото и да се чепка тоя въпрос,няма да стигнете до нови изводи... Peace

Съгласна съм. Само ако позволиш, ти не участваш ли в дискусията, та "да стигнете"?

Общи условия

Активация на акаунт