Пак за пушенето на обществени места

• 32 946
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 780

Пример - до сега беше забранено да се пуши в библиотеките. Нуикога до сеа не съм чул някой да се жалва че му ограничават правата в библиотеката, като не му позволяват да пуши. Там просто е забранено и това е.

Ей, ама понякога наистина големи глупости говориш.

# 781
Искам да се върне стария закон - нямаше забрана за тютюнопушенето и Непушачите не се чустваха толкова засегнати. Този новият, горките Непушачи - нарушават им се правата... Cry

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 16:58 от inna-bubulina

# 782
Цитат
Е, до сега вие къде ходехте? или не сте посещавали заведения, защото се пуши и сте си стоели само у вас.
Представи си точно това правехме.

# 783
От скоро живея в Лондон.Заклет пушач съм.-Гледам тук навсякъде категорично забранено пушенето.Ами свиква се.Винаги съм мислила, че не се ли пуши няма да седна никога да пия кафе или в ресторант.Ето оказва се, че не е така.Казват, че с тази забрана заведенията ще са празни и собствениците ще претърпят загуби.А тук в клубовете и кафетата гъмжи от народ-Ядене пиене и танци вътре, навън кибичат с цигарите и така.

# 784
  • Ænima/Albuquerque
Цитат
Е, до сега вие къде ходехте? или не сте посещавали заведения, защото се пуши и сте си стоели само у вас.

Много жалко!  hahaha hahaha hahaha

# 785
Ядене пиене и танци вътре, навън кибичат с цигарите и така.

А непушачите им се плезят отвътре.

# 786
  • София
Валенцето, има цяяяла голяяяяма тема със заведения за непушачи. В Нашите деца е. Там със сигурност заведенията и сладкарниците едва ли са 1-2, след като темата вече е навъртяла към 50стр (по спомени).

Не че обичам да задълбавам,но не мога да подмина някакси. Simple SmileЦяяяяялата голяяяяма тема  е от 2009г и е 12 страници.Две години сме си ги смукали от пръстите тия страници.Следя я редовно.
Миналата седмица обиколихме много сладкарници в западната част на София.Не твърдя,че сме обиколили всички,естественно.За непушачи не намерихме,имаше такива с по няколко маси за непушачи,обтрадени от маси за пушачи.Накрая седнахме именно в такава една Неделя-три маси в средата за непушачи и около тях,ама буквално все едно си в центъра на кръг,маси за пушачи.Нямахме избор,децата се бяха изнервили тотално от обикаляне-седнахме и хапнахме.
Не се оплаквам,израсла съм в семейство на пушачи,та съм свикнала.По заведения ходим мнооого рядко по ред причини.Но  би ми било приятно да има избор от заведения изцяло за непушачи.А не както постъпвахме досега-пресичаме половината град за да отидем в една сладкарница с наистина отделЕн сало за непушачи.Не че и там една кака веднъж не си взе чинийката от чашата за кафе да си тръска. Tired

# 787
така е , заведенията за непушачи са обречени , докато има и такива за пушачи ,
как ще стане тая работа през 2014 не знам ...

# 788
така е , заведенията за непушачи са обречени , докато има и такива за пушачи ,

Всички заведения ще са за непушачи.   Ще се кефят маскимално.  НА ви на вас пушачите - долни, грозни, смрадливи.

# 789
През 2014 очаквайте теми от разлютени собственици как им запада бизнеса.
Разбира се, това само, ако успешно минем през 2012. Mr. Green

# 790
Аз пък не съм на това мнение, че заведенията за непушачи са празни.
Напротив, поне в нашия град са си пълни.
Както казах в целият МОл не се пуши, ами пълно е, та няма места да седнеш, както си беше и преди.

# 791
  • където ми харесва
Цитат
Закълни се. Аз не вярвам на това Peace
В крайна сметка точно ми е смешно,че преди като нямаше забрани и непушачите си мълчаха. Като им се открехна леко вратичката и се спомена закон за забрана на тютюнопушене на обществени места и край...наскачаха всички като пилци на мухлясъл хляб...
Ама как да е,аз ще продължа да си пуша,спазвайки закона естествено,но вие никога няма да спрете да мрънкате...все едно сте били възразни до сега Confused

# 792
  • В Космоса
[
В крайна сметка точно ми е смешно,че преди като нямаше забрани и непушачите си мълчаха. Като им се открехна леко вратичката и се спомена закон за забрана на тютюнопушене на обществени места и край...наскачаха всички като пилци на мухлясъл хляб...
Мълчаха си - друг път! Аз тогава бях пушачка и не им обръщах много внимание на недоволстването в интерес на истината сега като се сетя. Мрънкаха си. Опушено било, ала-бала, но нямаше какво да се направи по въпроса и така...

# 793
  • където ми харесва
Е да,ама не беше толкова масово и злобно (буквално...) Rolling Eyes

# 794
  • В Космоса
Аз имах наблюдения върху мрънкащи приятели само. Ако е е имало теми във форуми, 100% се е изливала злобица.

Общи условия

Активация на акаунт