Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 799
  • 396
  •   1
Отговори
# 135
   Ми ,че под пара ще е ,кой го кара да ходи с тази, неуравновесена жена.... Crossing Arms

# 136
Като казахте цвят, едно време супер се дразнех на италианците за сивите костюми, комбинирани с кафеви обувки. Сега- о, ужас- почнах да ги харесвам дори.

пп. кафяви или кафеви? да не изляза селянка по правопис сега, че язък ми за днешното писане в темата за грамотните провинциалисти.

# 137
Аз от опит знам  как да позная най-големия баровец на първа бизнес среща - по кафевите обувки.

И като каза сив костюм, се сетих за тези двамата:

Изглежда толкова лесно да бъдеш елегантен...

# 138

Даже съм чувала, че в магазина продавачите ги питат: "Официален или за всеки ден да бъде анцуга?".
[/quote]
Абсюлютно  Peace Ако измислят и костюм Адидас ,равни няма да имат  Laughing А за руснаците мога да кажа,че са всичко друго но не и елегантни и добре облечени...Познавам доста заможни братушки и съм изумена от начина им на обличане  ooooh!

# 139
Разбирам те , Сомбра, почти напълно....Само не се досещам с кво друго му е подплатен...Да не е със сачми, от казармата още...???  newsm78

Сачми си имплантират само простаците. По-елегантно е с диаманти  Laughing

Хахахха, това е яко.  Peace Утре отивам да сменя родиевите сачми с кристали сваровски. Криза е все пак, няма пари за диаманти...  Confused

# 140
Хахахха, това е яко.  Peace Утре отивам да сменя родиевите сачми с кристали сваровски. Криза е все пак, няма пари за диаманти...  Confused

Няма смисъл- те така и така не се виждат така че можеш да лъжеш че са диаманти колкото си искаш.

# 141
Ла Сомбра я пак, моля те, че май не ти се получи...
При мене се е получило. Това се опитвам да ти обясня. Не ми е нужно човекът до мене да парадира с нещо марково. Ако ме разбираш. Има си вътрешна елегантност, която не се покрива с материални неща. И тя ми стигна, за да бъде той до мене за цял живот.
П.П. Не знам коя можеш да имаш и коя не. Но на мене със сигурност не би ми стигнало да ми предложиш пари, бижута и какви ли не материални придобивки, за да ме имаш. Просто държа на друго, което далеч не е свързано с пари и нещата, които те позволяват. Не се обиждай.

Защо да се обиждам...?! Освен 18 карата, мога да ти предложа и 18 сантиметра!  Ако и това не ти стига, аз се отказвам, честно. То бива ненаситност, ама....  Naughty  #2gunfire
Марадона, ти си или Митю Пайнера или Митю Пищова, нали?!
 Joy Joy Joy
И не се сърди, че ти е малък, де. Казах ти - няма нищо! smile3560
Все пак си намерил начина да компенсираш Малкия - пишеш в женски форум, ходиш "елегантен", плащаш на к@рви /с тази твоя елегантост се чудя мъжки ли са или женски?  newsm78/.  Joy
Уредил си се.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 06:17 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 142
Марадонееее, моден хит сред мъжете открих, ще ти го предложа, понеже гледам говорите за важни Работи  Laughing
http://www.dnes.bg/images/slideshows/0000008922.jpg
Сигурно и в сиво се предлага..... Laughing

# 143

И като каза сив костюм, се сетих за тези двамата:

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20080620/293.cl … y.pitt.062008.jpg

Изглежда толкова лесно да бъдеш елегантен...

Ауууу, ужасно! По тениска, сако и небръснат!  Crazy
Добре, че се казва Брад Пит, иначе досега да сте го разкостили до девето селско коляно.  Laughing

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 08:47 от Как` Сийка

# 144
Охххх.... Laughing
Пак сте му се навързали на МариДонето като немски вурстчета. Laughing
Аз друго терзание имам, обаче.

Как да накарам собствения си мъж да ходи изтупан на работа, как?

Беше се изтупал преди 2 седмици за коледното им парти, това ризка, чепик, сакото, бе дето се вика, да откършиш. Питам го - що не ходиш така на работа, много ти отива? Ми те били сервиз, а не търговци, и на тях униформата им била ...дънки и тениска, Laughing
Е, верно, дънките Вранглер. Laughing

П.С. Марадона си е стилен.

# 145
  • Варна
Ми от какъв зор да ходи изтупан в сервиз?

Оня ден видях страхотен дядо на пазара - палто, плетен пуловер с поло, ъгсове и ловджийска шапка с перо.  Grinning

# 146
Eee, daf, що се не обади Grinning

# 147
  • София
пп. кафяви или кафеви? да не изляза селянка по правопис сега, че язък ми за днешното писане в темата за грамотните провинциалисти.

Най-редовно кзвам "кафяви".
Обаче е "кафеви".
В случая променливото "я" се чете като "е", нищо, че е ударено, защото после следва сричка с гласна "и".

# 148

Най-редовно кзвам "кафяви".
Обаче е "кафеви".
В случая променливото "я" се чете като "е", нищо, че е ударено, защото после следва сричка с гласна "и".
Потупвам те по рамото виртуално и задочно!

# 149
  • София
Хи-хи  Grinning

Иначе по темата - разяснихте ли какво точно разбирате под "елегантен" мъж, че да се включа?
С Дзеня или с Марлборо Класикс?

Общи условия

Активация на акаунт