Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 796
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
Тва "почти" защо си го болднала? За да ми подскажеш, че не мога да имам Теб и Пипи ли? Wink

# 106
  • Насред хаоса
Ла Сомбра я пак, моля те, че май не ти се получи...
При мене се е получило. Това се опитвам да ти обясня. Не ми е нужно човекът до мене да парадира с нещо марково. Ако ме разбираш. Има си вътрешна елегантност, която не се покрива с материални неща. И тя ми стигна, за да бъде той до мене за цял живот.
П.П. Не знам коя можеш да имаш и коя не. Но на мене със сигурност не би ми стигнало да ми предложиш пари, бижута и какви ли не материални придобивки, за да ме имаш. Просто държа на друго, което далеч не е свързано с пари и нещата, които те позволяват. Не се обиждай.

# 107
  • Варна
И защо пък самодостатъчността изключва еленгантността??? Ако цитираме класика: "Быть можно дельным человеком и думать о красе ногтей".

Все пак и най-добрият диамант има нужда от достоен обков и шлифовка. Иначе си е просто обикновен минерал.

# 108
При мене се е получило. Това се опитвам да ти обясня. Не ми е нужно човекът до мене да парадира с нещо марково. Ако ме разбираш. Има си вътрешна елегантност, която не се покрива с материални неща. И тя ми стигна, за да бъде той до мене за цял живот.
П.П. Не знам коя можеш да имаш и коя не. Но на мене със сигурност не би ми стигнало да ми предложиш пари, бижута и какви ли не материални придобивки, за да ме имаш. Просто държа на друго, което далеч не е свързано с пари и нещата, които те позволяват. Не се обиждай.

Защо да се обиждам...?! Освен 18 карата, мога да ти предложа и 18 сантиметра!  Ако и това не ти стига, аз се отказвам, честно. То бива ненаситност, ама....  Naughty  #2gunfire

# 109
  • Насред хаоса

Защо да се обиждам...?! Освен 18 карата, мога да ти предложа и 18 сантиметра!  Ако и това не ти стига, аз се отказвам, честно. То бива ненаситност, ама....  Naughty  #2gunfire
Ами откажи се тогава. Каратите не ме интересуват, сигурно съм нещо сбъркана.  Wink От младежките ми години още. Не съм ненаситна, просто знам какво съм искала.  Peace Не става въпрос само за този 18-ти размер, разбери. Имам си го до себе си, но и подплатен с друго. Както вие мъжете търсите в жената на живота си не само цици и дупе, така и ние търсим и друго освен размера. Разбираш ли ме? Не се заяждам, просто искам да ме разбереш.  Peace  Hug

# 110
Аз не пътувам из страната и нямам наблюдения. Само от София, но то вече тук хората са отвсякъде, така че не знам. В Гърция като бяхме на почивка, ми направиха добро впечатление тамошните момчета, много секси  и добре облечени бяха Wink Руснаците също, разбира се Peace

# 111
Разбирам те , Сомбра, почти напълно....Само не се досещам с кво друго му е подплатен...Да не е със сачми, от казармата още...???  newsm78

Както вие мъжете търсите в жената на живота си не само цици и дупе, .....

А тва сигурно твоя ти го е казъл, след като не ги е намерил въпросните неща.... Евала! Джентълмен.  Peace

# 112
  • Варна
Руснаците също, разбира се Peace
Оооооооооо, тука вече се обърка. Всичко друго, но не и елегантни.

# 113
  • София
Разбирам те , Сомбра, почти напълно....Само не се досещам с кво друго му е подплатен...Да не е със сачми, от казармата още...???  newsm78

Сачми си имплантират само простаците. По-елегантно е с диаманти  Laughing

# 114
  • София
La Sombra Нали не твърдиш, че стойностните жени биха повлекли със себе си някой навлечен с парцал? Каква е тази вътрешна елегантност? Може да прозвучи скандално, но мъжете са царе на материалното и след определена възраст се предполага, че за да са щастливи е хубаво да постигат поне толкова, колкото те смятат за успех. Вътрешната елегантност не ги топли, ако не направят това.

Марадона Не мисля, че има региони с елегантни мъже и такива с раздърпани. По- скоро е до сфера на действие. Ние сме анцугленд от Варна до Трън. Това е картината за мен. На този фон е нормално да предизвикаш културен шок и неподготвен за подобна среща човек.

# 115
   Много, интересно се е развила темата 
 Нямам наблюдения за мъжете в България от поне едно 12год., но като чета коментарите,  явно и до ден днешен са си все така спортно-елегантни  Laughing
    Винаги ще има хора, които се чустват, неудобно или малко несигурни, когато става дума за стил и мода, но пък липсата на всякаква мисъл при подбора на облеклото говори и за липса на въображение, креативност, както и за липсата на духовно развитие . Както вече се спомена в темата, изключително важно за един мъжки костюм е на първо място да е по мярка!
      Въпрос на възможности и лични предпочитания е марката, а въпрос на усет е, кой с какво ще го съчетае и как ще го носи, въпрос на селяния и лошо възпитание  е вече изтъкването на марки и показване на етикети тук и там. 
     Иначе аз намирам за елегантен, онзи, гангстерски стил от 40-те  в смисъл,  италиански мафиот от филмите- задължителното двуредово закопчаване, правите линии на костюма, кафевият цвят, кърпичката показваща се от джобчето ,както и  задължителните тиранти, а и не на последно място потникът под ризата, кефи ме, но освен на кино никъде не съм видяла, някой да се помъкне така. Но като се замисля,кой го е грижа, всеки има право да изразява себе си, било то по джапанки или по Прада...

# 116
Не съм се объркала изобщо, най-вероятно представите ни за елегантност с теб са различни. Ти там, по хълмовете на Олимп... сигурно други неща си свикнала да гледаш Laughing

# 117
  • Варна
меркантилница, двуредното закопчаване не е за всеки. Затова не си го виждала често Simple Smile Сега кажи, че и гамашите на мъжете от 40-те ти липсват? Simple Smile

# 118
  • Варна
Не съм се объркала изобщо, най-вероятно представите ни за елегантност с теб са различни. Ти там, по хълмовете на Олимп... сигурно други неща си свикнала да гледаш Laughing
Отгоре се вижда по-ясно. Дай пример за елегантен руснак. Аз само за Доронин се сещам. И то, защото до него върви Наоми.
Много са елегантни, нали? Тоз' последният е БАШ по темата. Хем българин, хем от Варна :0)

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 00:19 от Приятно ми е - Богиня!

# 119
Тук не ми е елегантен Simple Smile
А иначе руския кич си е известен по цял свят- и в интериора, и навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт