Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 796
  • 396
  •   1
Отговори
# 120
  • Насред хаоса
Разбирам те , Сомбра, почти напълно....Само не се досещам с кво друго му е подплатен...Да не е със сачми, от казармата още...???  newsm78

Както вие мъжете търсите в жената на живота си не само цици и дупе, .....

А тва сигурно твоя ти го е казъл, след като не ги е намерил въпросните неща.... Евала! Джентълмен.  Peace
Не, не ми е казвал нищо. Просто знам какво съм за него. Защо не искаш да възприемеш друга гледна точка на нещата? А, предполагам, един мъж ако не намери въпросните неща в началото, просто не се получава. При мене се получи, това се опитах да ти кажа. Въпросът е, че аз не съм търсила в него само повърхностните неща. Това, което съм търсила, съм го намерила. И то ме удовлетворява. Както и той в мене е намерил това, което търси. Казах ти, не се заяждам, така че не се опитвай да ме нападаш. На 35 съм все пак и знам какво съм искала и съм го постигнала.
Бояна, не навлечен с парцали. Но освен това и такъв, който оценява човека до себе си по друг начин, освен по това дали е облечен с маркови дрешки или не.

# 121
  • Варна
Тук не ми е елегантен Simple Smile
А иначе руския кич си е известен по цял свят- и в интериора, и навсякъде.
Добре си е младежът, не си права. Сакото е Бриони 100%

# 122
Консервативна съм. Сакото не ми се връзва с панталона, а начинът, по който носи ризата, с обувките.

# 123
Е как бе Рокси.... Единствено към обувките му имам забележка. Не че са лоши, просто аз бих избрал друг тип за този тоалет.

# 124
  • Варна
На мен ми харесва целият look

# 125
Ла Сомбра, на бейлис ли си? Много сладникави разсъждения...

# 126
  • Насред хаоса
На червено винце, Марадона. Ама разсъжденията ми са такива и без него. И не мисля, че са сладникави. Животът ме е научил.

# 127
Божество, тук само някакви дъртаци пускате Laughing. Много съжалявам, че не пазя снимка на едно мое гадже, да ви покажа какъв вид имам предвид Sunglasses

# 128
  • София
Бояна, не навлечен с парцали. Но освен това и такъв, който оценява човека до себе си по друг начин, освен по това дали е облечен с маркови дрешки или не.
Те тези неща не се изключват. Нали знаеш- и красив, и умен, и богат, и елегантен, и да те обича. Не виждам конфликт между стойностен човек и елегантен. Държащите на себе си мъже от поколението на дядо ми, например, не си позволяваха и у дома да стоят небрежно облечени. За дядо ми неформално облекло означаваше да носи фишу вместо вратовръзка и сакото му да не е едноцветно.

Рокс Предполагам какво не ти харесва в този тоалет на Доронин, комбинация от такива два цвята на сакото и панталона дразни, но съм съгласна с Марадона, че обувките повече бият на очи. Но човекът си изглежда добре и така, може да си позволи някоя волност.

# 129
Ако ще си говорим честно, понеже му намерих снимки и по къси гащи- няма да го върна в никакъв случай Stop. Ако ще си чешем клавиатурите- намирам му кусури на стила  Thinking.  Но това е защото от онзи ни спор с Марадона преди две години за undershirts се заинатих и изчетох де що има книга за мъжкия стил и облекло.

# 130
Тва беше добра идея, да покажем елегантността чрез снимки. Ще се радвам да видя такива и на нашенци. МОже и утре, ако сега ви се спи.  Hug

# 131
  • Варна
Kaкво не му харесахте на обувките на Доронин??? Класически Loarefs?

# 132

Абсолютно! Човек с неговите размери на торса, че и на портфейла, доста трудно ще си намери "готово" сако.И аз съм на мнение, че изглежда безупречно.
    Иначе за гамашите какво да ти кажа, единствено от евентуалното изпотяване на краката се притеснявам..по-скоро от евентуалната смрад, коят би се носила от тях в гамаши, та не, не ми липсват  Laughing

# 133
Не че са лоши, просто една идея "по-тежки" са някак си в този случай. Аз бих променил и цвета.

ПП Осъзнавам колко нелепо изглежда от страни да давам съвети на Доронин как да се облича... По-нелепо от колкото Пипито да ми дава на мен...Сори за което Simple Smile

# 134
  • София
РоксиЗа "нов руснак" е доста добре, но си права, че има доста трески за дялане. То някои пропуски през първите 5- 6 години трудно се култивират на стари години. Чета в нета, че бил вторият по стил в Русия- кой ли е първи?

Богиня Обувките му са ок, но не за този панталон, още повече и с това сако. Малко е като облечен под пара и на тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт