Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от биохимичния скрининг и какви са рисковете за синдрома на Даун?
Какво е мнението на професор Кременски от Майчин дом за резултатите от биохимичния скрининг?
Какво е мнението на потребителите от форума за резултатите от биохимичния скрининг и как реагираха участниците във форума на тези резултати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от биохимичния скрининг и какви са рисковете за синдрома на Даун?
-
Какво е мнението на професор Кременски от Майчин дом за резултатите от биохимичния скрининг?
-
Какво е мнението на потребителите от форума за резултатите от биохимичния скрининг и как реагираха участниците във форума на тези резултати?
Потребителите на форума имат различни мнения. Някои предлагат да се консултират с професионалисти, като професор Кременски, и да не разчитат единствено на непрофесионални мнения. Други споделят своя опит и препоръчват консултация с доказани специалисти. Участниците във форума изразиха своята подкрепа и споделиха лични истории, свързани с подобни резултати от скрининга. Те предложиха своите преживявания, съвети и опит, за да подкрепят участника със сходни проблеми.
-
Какви са рисковете и ползите от амниоцентезата?
-
Какви са резултатите от хорионната биопсия и какво е мнението на лекарите за тях?
.Въобще ще се моля, всички ние да имаме воля и късмет и да износим едно здраво бебче!И искам да ни пишеш как се развиват нещата.Успех и чакаме хубави новини
Но при всички положения предизвиканото раждане ми се струва по-безопасно, защото с контракциите матката ще се изчисти, а и все пак е доста по-естествен процес. При раждане сигурно няма да си под пълна упойка, но и страха, че може да не се събудиш от упойката също не си е малък. Аз го брах тоя страх де. А и лекарите какви ли не ги приказват, за да ти измъкнат парите- като ми заобяснява как щяло да ме боли, то било 4 см бебето все пак. И се вързах, а като споделих с майка ми се оказа, че и тя е направила спонтанен в трети месец и го е изхвърлила по естествен начин. Да им имам глупостите като започнат да ги приказват.
Именно заради това по принцип когато след 12г.с. има медицински показания за аборт се предизвиква раждане.Съгласна съм, че е по-стресиращо за жената и травмата е по-голяма.Жената ще си реши сама все пак и да не забравяме, че поиска съвети и чу няколко различни мнения.Лично аз подкрепям nadindf, че предизвиканото раждане е по-безопасно, но дори и след това ще я качат на магарето за кюртаж
Толкова много съжалявам