Резултат при болест на Даун?

• 128 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Няма нищо че си питала  Simple Smile, а относно другия лекар, който така подобаващо се изказа...е, не си струва да го коментирам защото коментара би бил много обиден, но...както и да е.

# 421
Здравейте, момичета, излязоха ми резултатите, всичко е наред, нямаме болести, поне засега, а и със сигурност ми казаха пола на бебето - момиче, така че, вече с голямо спокойствие и надявам се малко проблеми да изкарам бременността нататък. Благодаря ви за подкрепата.

# 422
Честито мамче за добрите новини  ,за малката принцеска !!Само така!Леко бременеене,пази се! Hug

# 423
Благодаря, дано е леко вече  Grinning

# 424
  • Бургас
Браво!
Много се радвам,а сега спокойно си карай нататък. Laughing

# 425
Здравейте, момичета, излязоха ми резултатите, всичко е наред, нямаме болести, поне засега, а и със сигурност ми казаха пола на бебето - момиче, така че, вече с голямо спокойствие и надявам се малко проблеми да изкарам бременността нататък. Благодаря ви за подкрепата.
smile3501 браво ,мила .
Хубави новинки ни донесе,лека и безпроблемна до края .

# 426
Олекна ми, момичета  Simple Smile

# 427
Краси, много се радвам за хубавите резултати, лека и спокойна докрая и честити розови гащи  Hug

# 428
Krassy,mnogo se radvam za dobrite novini!Spokoina,bezpoblemna bremennost do kraia! I 4estiti rozovi ga6ti!

# 429
Мерси, мерси за розовите гащи, бяха ни казали да готвим сини в началото ама...следващия път Simple Smile

# 430
Здравейте!

Относно размерите на гънката, която се измерва на вратлето, тази гънка увеливава ли се с нарастването на бебето?

На замерването което направи следящия ме гинеколог в 13 седмица е записал 0,28, но ккаво са това см или мм идея нямма, не го е уточнил, просто ми даде бележка тога със стйностите. На феталната в 18 седмица е записано 3,7 мм.

И понеже ми откриха доста завишени околоплодни води, ме хвърлиха в паника с предположения за даун, при горна граница на индекса за околоплодни води 24, моите са 35 Sad започнах да се ровя старите си изследвания и да се опитам да се успокоя...

# 431
Мисля че гънката на вратлето трябва да е над 3, между 3 и 4, поне при мен беше мисля толкова, но за количеството на околкоплодните води не съм чувала да се изследва и че може да е завишено, не се притеснявай, те докторите много плашат, правили са ти кръвно изследване или амниоцентеза за да го установят?

# 432
  • София
Мисля че гънката на вратлето трябва да е над 3,.........

Нееееее,трябва да е ДО 3,когато се прави замерване до 15гс.

# 433
Опитвам се да не се шашкам, но е трудно, в осмия месец да ми кажат че плода има вероятно генетичен дефект или малформации, пожеже водите са много увеличени..

Правих ехокардиография във Фемина, лекарката не видя нещо притеснително. След това направих и втората фетална в 29 седмица, нищо притиснително не успя да види лекарят, освен че водите са силно завишени Sad((

До колкото успяхме да видим, малкото ми момиченце си преглътна вода...

Надявам се просто да съм от тези при които просто водите се увеличават без конкретна причина  Praynig

Мисля че гънката на вратлето трябва да е над 3, между 3 и 4, поне при мен беше мисля толкова, но за количеството на околкоплодните води не съм чувала да се изследва и че може да е завишено, не се притеснявай, те докторите много плашат, правили са ти кръвно изследване или амниоцентеза за да го установят?

# 434
А с нарастването на плода, предполагам че и нейният размер се увеличава.... Някаква идея къде могат да се прочетат ориентировъчни стойности за различните месеци...

Търсих в нета, но безразултатно  Confused

Мисля че гънката на вратлето трябва да е над 3,.........

Нееееее,трябва да е ДО 3,когато се прави замерване до 15гс.

Общи условия

Активация на акаунт