Резултат при болест на Даун?

• 128 240
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ехо мацки хелоууу и от мен!

Darklady_A мила моя, аз също съм от тези, които минаха през амнио на 10-тия етаж при Вили Димитрова, всичко беще ОК при мен и ей го моето Даунче на аватара ми:-))) Успокой се, аз също като теб родих на 35 , бях 85 кг и ръста ми е 180 см. Но моя резултат беше далеч по-притеснителен от твоя 1:5, така че вчрвай мила че всичко ще е ок.
И аз като June си прЕбегвах до нас, спах там само първата вечер и сутрин след визитацията се изнасях, така или иначе след амниото, единственото нещо което се сетиха беше да влезе една нагла смрадлива сестра с къса червена коса и да ме попита ако ме почерпи с едно нош-па аз с какво ще я почерпя, и едвам се сдържах тогава да не изригна и да не я помета по коридора да види тя каква черпня, не сикам да припомням и малоумния гинекологичен преглед, който един простак стажант ли какъв беше не помня ми проведе, то беше едно ГМЕЧЕНЕ, но всичко това се преживява......чакам да кажеш кога е датата да стискаме палци!!!!

# 631
Мерси за куража,Evita_Peronski !
Датата е 25.06,има време още ConfusedИ аз така мисля да си притичвам до вкъщи,още повече че уредихме и място за колата,ако си чела малко по-напред.Много съм доволна,че се регистрирах тук,срещнах голяма подкрепа и наистина ми е доста по-леко,защото с никой от близките ми не мога да говоря на тази тема,нали се сещаш,никои не иска да тревожи близките си с такива неща.Мисля да се запася с ношпа,за всеки случай,така че с извинение за речника,сестрите и акушерките там могат да си....Засега чао,от мен,изчезвам на работа,довечера пак съм тук newsm51 newsm51 newsm51

# 632
Всеки път като видя темата и сърцето ми прескача.  Confused

Вече 13 дни минаха откакто ми взеха кръв и косата ми започна да побелява от притеснение. Утре е крайния срок уж.  Praynig

# 633
Ох, ето за сестрата с червената коса ме беше срам в предходния мой пост да разказвам. При мен дойде три пъти в деня на изписването да ме попита кога ще сляза до долу да и купя кафе и бонбони. Набута няколко ампули с но шпа в ръката, които не бях поискала, нито имах намерение да го правя. На излизане, когато доц. Димитрова ме догони на асансьора, за да ми съобщи лошата новина за бебето, същата сестра ме пресрещна: "Ами то при тази диагноза ампулките с Но шпа няма повече да ти трябват!..." Но както казва Евита, преживява се всичко. Важна е манипулацията, която при теб, Darklady, ще бъде успешна, както и резултата.
Благодаря за вниманието на June! След три дни влизам в шестия месец. Лежа вкъщи, защото малко ми е проблемна бременността - мноооого контракции, болезнени. Докторите казват, че с бебето всичко е наред за сега, така че майка му трябва да устиска до финала. Вдругиден съм на Фетална морфология, така че може би ще имам нужда от малко стискане на палци.

# 634
Момичета,да стиснем силно палци за Ева на сцена!Миличка,аз съм и с ръцете и с краката!Всичко ще бъде наред ще видиш и чакам да се похвалиш,че на мен гадното тепърва ми предстой!
 kalimbi1 ,ти си много силна мацка,аз на тая гад след такава новина ампулките щях да и ги навра....Тъпи кранти!Бе това не са хора бе!Важното е,че всичко е в миналото,сега наистина е важно да почиваш и да не се ядосваш за нищо,аз и през това съм минала-и аз имах контракции първия път.Гледай положително,сега му е времето да се глезиш,после като се роди бебо,няма да има време за това...Вдруги ден ще бъдем с теб на феталната!
Вече си ви имам за близки,макар че не ви познавам,колко много ми се иска когато всичко мине да се смеем заедно над тези глупости!

# 635
Ева, дръж се, още малко до хубавите новини  Hug

Все казвам, че колкото е по-информиран човек и колкото повече знае и предполага и чете, толкова по-зле за него  Tired Може би е и от възрастта, не знам. Ама тази ми бременност ми излезе през носа.  Crazy

Амниото всичко е супер, но пак има нещо, в петък ЯМР, пак чакане, резултати другия четвъртък, ще побелея, родя и умра, докато мине всичко  ooooh!

# 636
ОТРИЦАТЕЛНИ САААААААААААААА!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Не мога да си намеря място от радост, освен това ми е лошо от вълнение...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ, дано всички се похвалите скоро!!! Hug

# 637
 newsm57  smile3535  261uu Браво Евааааа!!! Сега не ти остава нищо друго, освен да почиваш, да се успокоиш и да си чакаш бебо !!! Какъв пол е (ако до сега не си знаела) Simple Smile ?
kalimbi1, почивай и ти - и без това са жеги Simple Smile, карай го по-леко, дано отшумят контракциите - най-важното е финалът да е успешен, през какво преминаваме - остава без значение  Hug !
Darklady_A, ще се смеете и вие - ние така правим с Evita_Peronski сега !!!
Стиснати палци за kalimbi1 и Блонди  за предстоящите изследвания/резултати Praynig !

# 638
Благодаря ти! Чакаме момченце, но забравих да кажа, защото знаем от близо 6 седмици  Heart Eyes

# 639
Браво за резултатите на Ева!!!! Само такива да се пишат тука ,айде мила сега спокойно напред към крайната цел-октомврийско бебче:)))))). Стискам палци на всички на които предстои !

# 640
  • София
Бравоооо хайде сега стискаме палци за лека бременност от тук на татък:-))

Калимби, много се радвам, че си писала и да знаеш много често те мисля........

June то как да не се смее човек, иначе трябва да хващам сопата и да бия:-))))

# 641
  • Малта
Като гледам всички които сме били с висок риск, в крайна сметка сме със здрави бебета   Hug дай боже всекиму и все така да е Praynig Така че мили мами не се шашкайте прекомерно, правете си амниото и Господ да е с вас.

Спокойна бременност Ева!

# 642
Браво за добрите резултати на Ева ,лека и спокойна вече бременност ,и здраво безче на финала.
Блонди мила ,много тежка бременност мила ,ти явно докато родиш само ще се тревожиш ,но накрая ще се радваш на здрава и красива мадама.
Калимби ,и при теб всичко ще е окей .

За всички ви много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
Ама как само ме зарадвахте,сладурки!
Браво,много се радвам,Ева на сцена!Стискам палци всичко от тук нататаък да е добре и малкия бонбон само да ви радва вече!Аз също преди исках момченце (имаме си две каки),ама сутринта ходих да ми вземат кръв и лаборантката,понеже ме познава и ми се кефи,жената,че не са много българките,дето са се решили на трето и ми пожелава момченце,а аз и отговорих,че хич не ми пука дали е момче или не,само да е здраво!Вече се подготвям за в болницата,взех си нощница и си направих кръвните изследвания днес,даже след малко ще ходя да си ги взимам от поликлиниката...Сега съм малко в дилема,чудя се дали да не се разпиша след амниото и да си отида в къщи,просто хич не им вярвам на тия лекари и все си мисля,че вкъщи ще ми е по-спокойно.Аз и у нас мога да си пия ношпа...Вие какво ще кажете,момичета?
Току що една приятелка ми звънна по телефона да ми каже,че е правила тест и ...две чертички!Та се кефи,милата,как ще сме си бременни заедно,а на мен ми се свива сърцето,защото незнам дали ще е така SadЗа момента съм решила да не го мисля много,за събота и неделя сме се разбрали с любимия образ да избягаме някъде само двамата,одавна не сме си правили романтчно пътешествие из страната сами.Мисля,че това ще е добре за мен да ме отвлече от мислите за амниото...

# 644
Дарклейди, в чужбина не се лежи след амниото в болницата. Оставаш два часа само, след това се прибираш с уговорката 48 часа да лежиш и да ставаш само за ВЦ, душ, хапване. Не изписват и никакви лекарства. Аз лежах три дни, не се къпах ( Embarassed), само до ВЦ ставах и ядях в леглото. Пих три по 2 но-шпа и магнезий, за всеки случай. И това беше, така че по принцип може да се прибереш, ако предпочиташ. Успех желая от сърце  Hug

Ева на сцена, браво, много се радвам  Hug

Благодаря ви, момичета, за подкрепата   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт