Отговори
# 105
Josepha, кожата на Вали така се бели много, водихме го на кожен. Изписаха ни кремче, което се приготвя в аптека- съставките са овча лой, ланолин + лекарство някакво специално за това и с това го мажем, минава му. С кожата не бива шега, особено на новородено, от това може да зависи занапред състоянието и, затова заведи детето на кожен лекар, такива химии, които продават в търговската мрежа по скоро може да ви навредят, нищо че са скъпи. Това го знам от лекари. А също и ни изписаха да го къпя и мия само с душ олио с овес в него на А-Дерма, но пак казвам-съветът ми е да го види лекар бебчо. Ако отидете сподели после  Hug

Мари, за Деавит ли имаш предвид? Дава се по 2 капки през зимният сезон сутрин на гладно  Wink

# 106
ЗА ПОДСЕЧЕНО ДУПЕ ние ползвахме какво ли не и дупето му беше червено ама много червено и преди 2 дена купихме крем penaten в кутийка желязна е (като нивеа кутийка)дупето му за 8 часа се оправи няма нито една червенина.
на ваште бебета кога им паднаха пъповете. нащо на 8 мият ден.
въпрос за тези които се цедият, колко мл. давате в бутилка за едно хранене?

# 107
В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.
Пожелавам Ви една спокойна, изпълнена с тихо щастие вечер! Весела Коледа!

Hug Hug Hug

# 108
Да Светле, точно за това!Ти него ли даваш?От кога го започна?Аз вече започнах да влизам във филма малката да няма алергия към някой витамин, още се чудя тази сутрин дали повърна от Ювистерола с витамини АДЕС newsm78 , утре ще пробвам с Деавит.
 Ние отиваме да празнуваме с голямото семейство на половинката, само , че него го няма Sad

# 109
Момичета,
 бърз отчет ... 2 в 1 Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА rossy-pm!!! НЕКА МАЛКИЯ БЕБОК МАРИО ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ.

Желая ви приятна семейна Бъдни вечер и весело посрещане на Коледа Simple Smile А утре сутринта много подаръци за всички Wink

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 18:46 от mama_Iva

# 110
НОВИНА от IKAMENOVA

На 23.12 в 3 часа се роди нашата принцеса Петя - 2950, 50 см, нормално раждане.

Честитооооо Simple Smile Да е жива и здрава сладурката Simple Smile

# 111
Честито на новите мами!!! Да са живи и здрави малките бонбончета!!!

Сега една новина и от мен  Party  Писа ми Никид, че:

vanias1 е родила днес в 13:07ч Ева - 3460гр, 52см!!! Да са живи и здрави беба и мама!!!

Пожелавам на всички ви тиха и свята Коледна нощ!!!

# 112
Да Светле, точно за това!Ти него ли даваш?От кога го започна?Аз вече започнах да влизам във филма малката да няма алергия към някой витамин, още се чудя тази сутрин дали повърна от Ювистерола с витамини АДЕС newsm78 , утре ще пробвам с Деавит.
 Ние отиваме да празнуваме с голямото семейство на половинката, само , че него го няма Sad

Да, него давам, но мисля че няма за какво да се притесняваме, много деца с Деавит са отраснали. Дава се след 20-тият ден на детето.

Весело изкарване на празника ви желая!

Добре дошла на малката Петя! Изчака се мама, но най после си е гушнала съкровището! Честито на мама и тати!

Честито и на Ваниас1! Нека малката Ева бъде най-слънчевото момиче и да радва мама и тати много!

# 113
  • В две тъмни очички
Честити бебчета на мама IKAMENOVA и на мама vanias1. Да са им живи и здрави и да бъдат гордостта на мама и тате!

# 114

ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА ИКАМЕНОВА И ВАНИАС!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙЧЕТА!ИЗБРАЛИ СА СИ ПРЕКРАСЕН ДЕН ЗА ПЪРВАТА СРЕЩА Hug

# 115
ние сме си още 2в1
ЧЕСТИТО НА ВАНИАС1 И НА ИКАМЕНОВА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!!!

# 116
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВАТА ВИ !

# 117
Здравейте мами,
Имам въпрос, чийто отговор не мога да намеря из форума. Терминът ми е на 30-ти дек, но бебчо нещо май много му харесва в на мама коремчето и не дава никакви признаци да се ражда. Преди седмица бях на лекар и ми казаха, че е доста едро бебе + може би щял да е едно от най-дългите бебета раждани в тази болница. Каза миоще, че ако пренося, най вероятно ще се прави цезарово. Аз не искам и да чуя за цезарово, та се чудех дали има някакъв начин да го предизвикам. Например да ходя, да клякам или някакви леки упражнения? Лекарката също така ми каза, че съм с 2 см разкритие и че главичката на бебчо е в поза като за раждане .

# 118
  • Нюрнберг, под високото небе!
Честито Рождество!Бъдете здрави, обичани, силни и щастливи със семействата си! Пожелавам същото и на любимите ви хора, и на домашните любимци Simple Smile
Страхотни новини за ikamenova и vanias! Майчета, от сърце ви желая да бъдете здрави, да се гушкате много-много с бебенцата и те да растат щастливи и безгрижни!   bouquet
t3d1, аз родих 3 седмици по-рано и не знам трикове за предизвикване на раждането (освен, че деня преди да родя, не се спрях на едно място, цял ден обикалях по задачи Simple Smile ), така че останалите мами като се включат- ще помагат  Hug
Дядо Коледа идва ли у вас и остави ли нещо под елхата за бебенцата?

# 119
Честита Коледа, мили момичета! Нека в семействата ни има топлина и уют, нека сме живи и здрави и много щастливи!  Hug Hug Hug

Днес имам рожден ден, и макар подаръкът ми да закъснява, се надявам в най-скоро време да си го получа!  Grinning

Честити бебенца на ikamenova  и vanias1!

Общи условия

Активация на акаунт