Отговори
# 120

На трапезата нареждам

благ ошаф за всички,

седем постни ястия

и топла питка със паричка.

Върху питката свещичка,

прикаждам и се моля:

Нека в Коледната нощ,

бъде Божията воля!

За мен, за теб, за всички

много здраве и живот,

за дечицата късметче

и разбира се... любов.

И нека чудо ни споходи,

да блесне пак в нощта

на всекиго в душата

светла Коледна звезда!

# 121
Честита Коледа на всички! Много здраве, щастие и благополучие на вас и семействата ви!!!

Кажете го тоя метод за предизвикване че и аз вече се чудя това бебе ще излиза ли или така ще си ходим вси двамцата? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Grinning Grinning Grinning

# 122
В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.
Весела Коледа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Kimbarly МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕШНО, СКОРОШНО РОЖДАНЕ!

# 123
  • В две тъмни очички
Честита Коледа момичета!   bouquet
t3d1 , миличка имаш още няколко дни до термин все пак! Не се настройвай от сега ,че ще преносиш. А и бебо е в позиция за излизане, така че може да стане всеки един момент. С миене на прозорци, катерене на стълби и секс - не става. Няма смисъл да се мъчиш излишно. Започнеш ли все пак да преносваш, ще те приемат в болница и би трябвало първо да се опитат да предизвикат раждането с медикаменти,а не направо да те режат. Още повече, че на ехографите не може да се има пълно доверие за големината на бебоците. Дават около 10% отклонение, което сама може да си сметнеш колко по-малко може да е твоето бебче от колкото ти казват! Аз смятам,че започнеш ли да преносваш, трябва пързо да поискаш система окситоцин или вагиналните глобули или хапчетата за предизвикване на раждане!

# 124
чЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ МАМИ!Пожелавам от сърце на вас и семействата ви здраве и дълголетие ,безкрайно много щастливи мигове заедно!!!!За отчета още сме 2 в 1  Sad

Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи!          

# 125
Честита Коледа на всички Simple Smile Много здраве, щастие и успехи. Много да са послушни бебоците на всички, да растат весели, щастливи и засмяни Simple Smile На тези, които сме още 2 в1 бързо и лесно раждане и много кротки и усмихнати бебенца

Честит рожден ден Илиянче. Специално за теб повтарям горното пожелание, желая ти съвсем скоро да си получиш и най- хубавия коледен подарък, малката сладка бебка. Весел и щастлив празник  Hug Hug Hug

Честити бебки на ikamenova  и vanias1. Да са ви живи и здрави и много щастливи. Бързо възстановяване...

t3d1 не се впягай излишно. Първо какво е това изказване, че бебето е много едро и ще е най-дългото раждане в болницата. Че това може ли да е изказване на нормален лекар... дори и на нормален човек... пълна простотия. Има бебета по 5 кг родени нормално, че и майките по тв-то ги дават весели засмяни... а и е всеизвестна истина, че ехографите не могат да измерят с точност теглото на бебето. Дават отклонение от плюс/ минус 300, че понякога и 400гр. Освен това си е много и строго индивидуално за всяка една родилка дали ще има леко и бързо раждане или не. То може бебето да е 2500гр и пак да има тежко и трудно раждане. Така че не им се впрягай ами си празнувай спокойно празинци, ако не тръгне си отиди на преглед когато ти е казано и не се занимавай с никакви митове и легенди предизвикващи раждане. Ако преносиш повече от 7 дни най -вероятно ще те приемат в болница и тогава ще те решат какво да те правят. Спокойно и успех... пък като родиш да ни уведомиш и ракажеш за едно леко и бързо раждане Mr. Green

# 126
  • Морска приказка
Честита Коледа момичета  Hug

# 127
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО! Нека има вяра, топлина, уют и любов в семействата ви! Нека здравето бъде ваш постоянен спътник! Нека светлина и смях оглася дома ви! Никога не забравяйте да вярвате в чудеса! Те са винаги около нас! Hug

Kimbarly, Честит Рожден ден, мила! Бъди много здрава, усмихната, винаги влюбена и обичана! Пожелавам ти в най-скоро време да прегърнеш най-голямото щастие в ръцете си!!!   ura dance newsm59

Честити рожби на Ikamenova и на vanias1!! Нека бъдат здрави, безгрижни, щастливи и да ви носят само радост и гордост! На вас, момичета - бързо възстановяване! За Новогодишните фойерверки да се си в къщи със малките съкровища!

newsm51 newsm51 newsm51

# 128
Честита Коледа на всички малки и големи, родени и неродени, живи да сте, здрави, щастливи и засмяни!

Аз пак може да ви се сторя че ще се изкажа остро, но какъв е този зор да излизат бебетата? В този случай е по важно да се мисли за бебето, че когато му дойде време и е готово то трябва само да си излезе, а не майката да дава зор щото на нея така и се иска. Може би ако моят Вали беше роден по близо или на термин нямаше да повръща толкова, а кожичката му милото се бели много.
Няколко страници назад vanias1 преди да роди са и казали че бебето и ще е 4,400 кг, а вчера прочетохме нейната новинка, че Ева е 3,460 кг. Така че на тези ехографи не може да им се има доверие изобщо.

КИмбърли, честит рожден ден мила! Да си много здрава, щастлива и винаги усмихната! Няма по хубаво нещо от един положителен човек  Hug  На много хубав празник си родена, и аз съм родена на празник и хич не ми харесва-винаги са минавали с един подарък  Mr. Green

# 129
Честита Коледа на всички Simple Smile Много здраве, щастие и успехи. Много да са послушни бебоците на всички, да растат весели, щастливи и засмяни Simple Smile На тези, които сме още 2 в1 бързо и лесно раждане и много кротки и усмихнати бебенца

Честит рожден ден Илиянче. Специално за теб повтарям горното пожелание, желая ти съвсем скоро да си получиш и най- хубавия коледен подарък, малката сладка бебка. Весел и щастлив празник  Hug Hug Hug

Честити бебки на ikamenova  и vanias1. Да са ви живи и здрави и много щастливи. Бързо възстановяване...

t3d1 не се впягай излишно. Първо какво е това изказване, че бебето е много едро и ще е най-дългото раждане в болницата. Че това може ли да е изказване на нормален лекар... дори и на нормален човек... пълна простотия. Има бебета по 5 кг родени нормално, че и майките по тв-то ги дават весели засмяни... а и е всеизвестна истина, че ехографите не могат да измерят с точност теглото на бебето. Дават отклонение от плюс/ минус 300, че понякога и 400гр. Освен това си е много и строго индивидуално за всяка една родилка дали ще има леко и бързо раждане или не. То може бебето да е 2500гр и пак да има тежко и трудно раждане. Така че не им се впрягай ами си празнувай спокойно празинци, ако не тръгне си отиди на преглед когато ти е казано и не се занимавай с никакви митове и легенди предизвикващи раждане. Ако преносиш повече от 7 дни най -вероятно ще те приемат в болница и тогава ще те решат какво да те правят. Спокойно и успех... пък като родиш да ни уведомиш и ракажеш за едно леко и бързо раждане Mr. Green

Не че ще е най-дългото раждане, а е ще е едно от най-дългите деца родени в тази болница.

Благодаря за пожеланията за леко раждане. Дано е по-скоро  Tired

# 130
t3d1 , леко раждане!Колко казват ,че е дълго бебето?
Наскоро една съфорумка роди бебе- 57см, три пъти четох дължината , да не би аз нещо да не съм разбрала Shocked 4550гр, нормално раждане.

# 131
t3d1 , леко раждане!Колко казват ,че е дълго бебето?
Наскоро една съфорумка роди бебе- 57см, три пъти четох дължината , да не би аз нещо да не съм разбрала Shocked 4550гр, нормално раждане.

Не ми казва конкретни цифри, защото знае че съм паника и ще полудея от страх.  Само се изпусна че бебето е не по-малко от 3,5 кг. Аз от 2 мес само за упойки я разпитвам. Тук във форума изчетох всички възможни теми за упойки.... Мъжа ми е роден 4,800 кг и 53см нормално раждане/преносен 13 дни/, незнам дали има някаква наследственост в това, но при тези цифри, как да не ме е страх от преносване.

# 132
ЧЕСТИТИ БЕБНЦА НА ИКАМЕНОВА И ВАНИАС1  bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ ДЕЦАТА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО baby_neutral baby_neutral

Кимбърли честит рожден ден,жива и здрава ............а за податъка нищо не се знае и до края на деня има още много време,ако ли пък не е днес споко и ти ще си получиш съкровището,когато реши да излезе Wink

# 133
Весела Коледа, момичета!

Честито на обебилите се предколедно, и много късмет на очакващите! Вярвайте в силата на положителното мислене и се настройте за леки и прекрасния раждания! Hug
Днес ставаме на 1 месец, та по този повод - скромна почерпка  Misc Baby Bottle newsm38 Wine Glass cheers- измислете си кой каквото иска и му се насладете..да не поствам картинки тука, да товаря излишно....но не бъдете скромни! Наздраве!

# 134
Честита Коледа мамчета.Много здраве,щастие и късмет и най послушните бебчета да растат в нашите домове  Hug
Честито и на ИКАМЕНОВА И ВАНИАС1  Да са им живи и здрави бебчетата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт