Звездни компромати - 89

• 72 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
 В сайт, който бгмама разпознава като спам пише, че Ники Кънчев признал пред студенти, че Биг Брадър е манипулира, и специално във ВИП брадър реален победител е Десислава. Не че някога съм се съмнявала в това, както и в другите ББ.

# 91
 Sick  Дори и Sms за милиони бил манипулиран!

"Кънчев участва и в друга измама – „Sms за милиони”. За грубото подвеждане на зрителя този път дори нямаше нужда водещият да си признава. От „Господари на ефира” разкриха измамата, като на бавен кадър се видя, че компютърът върти само три телефонни номера."   Sick

# 92
Taм, за Десислава и Христина беше ужасно прозрачно! Никой не повярва.

# 93
  • ...край Дунава
Ау, 7 страници Rolling Eyes, връщам се да чета Laughing

# 94
Това е отвратително, а като знам колко хора покрай мен пускаха сумати смс-и,  и за чий? То винаги се е говорело, че са нагласени нещата, ама чак пък толкова... срамота е... а на Ники Кънчев му симпатизирах, но сега като знам, че участва в тая помия  Naughty

# 95
Мислех,че съм се записала ooooh!

# 96

А какъв е интересът на Биг Брадър (Ендемол или не знам там кои са продуценти) да наливат пари в това семейство Здравко и Христина?
Съвсем сериозно питам. Малко съм далеч от нещата и не съм наясно.

# 97

А какъв е интересът на Биг Брадър (Ендемол или не знам там кои са продуценти) да наливат пари в това семейство Здравко и Христина?
Съвсем сериозно питам. Малко съм далеч от нещата и не съм наясно.

Да им правят реклама най-вероятно, знам ли... за друга не се сещам

# 98
# 99
Да им правят реклама най-вероятно, знам ли... за друга не се сещам
Дали е толкова просто? Rolling Eyes

# 100
  • БГ
Доколкото четох е един уж нежълт вестник: здравко нали има яхта и някакво заведение или хотелче на морето и продуцентите на Биг Брадър ходили там лятото на почивка - безплатно разбира се.Но само те си знаят явно каква е истината и защо го направиха. За мен лично Ники Кънчев много пропадна като водещ, и след тези разкрития които прочетох от вас, вече ми е противен.

# 101
Същото бях чела и аз, плюс някакви апартаменти или парцели се споменаваха, които
незнайно как /не помня/ Здравко дал на продуцентите.

# 102
Винаги съм си мислела ,че има някъква шашма ,а според мен просто не са взели огромната сума а само една част.А и Здравко си направи реклама на хотелчето

# 103
И аз мисля, че са само "лица" на ББ и реално не получават сумата. Със Здравко, Миро, Христина ми се струва очевадно нагласено...вече за тризначките и този от Биг брадъра със самолетите не до там. И май ми се губи някой победител.

# 104
Mиро нали беше от един ББ със Здравко, как може и той да е спечелил? Аз съм гледала само първото издание и затова ги помня участниците там. Wink
След това имаше и едно, където фолк-певецът Константин спечели и след него вече напуснах България. Laughing

п.п. А, не, права си, а аз съм в грешка! Сега проверих, че Миро и Елена са от втори ББ.
Имам една приятелка, която е била съученичка на Елена и тя ми разказваше постоянно за тях и сигурно затова са ми толкова "живи", та чак съм си въобразила, че съм ги гледала, заедно с другите. Simple Smile)))))

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 17:42 от Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт