Звездни компромати - 89

• 72 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Миро и Елена, семейството дето уж вътре се разделиха....той спечели, после се събраха....сапунка адска беше.

# 106
  • Русе/София
  bouquet

# 107
Миро и Елена отдавна не са заедно.
Така, както сте се хлъзнали по тая наклонност, да се усетихте, че няма доказателства!?
И като как виждате Ники Кънчев да признава пред студенти (??), че всичко било нагласено. Откога си ритна канчето при Нико Тупарев, откога тръгна да плюе ББ. Недейте, мислете преди да развивате Инч Хай-ските си способности Laughing
Може и да има режисура при излъчваните кадри, но за манипулация на смс-и т.н категорично не може да се говори току-така Wink

# 108
Че има нещо нагласено в тия игри, има  newsm78

# 109
# 110
Много е хубава тук, само да не беше с това селско комплектче  Whistling

# 111
  • София
Sick  Дори и Sms за милиони бил манипулиран!

"Кънчев участва и в друга измама – „Sms за милиони”. За грубото подвеждане на зрителя този път дори нямаше нужда водещият да си признава. От „Господари на ефира” разкриха измамата, като на бавен кадър се видя, че компютърът върти само три телефонни номера."   Sick

На другия ден Господарите се извиниха, защото от смс-а им отговорили, че първо трябва да се запознаят с правилата на играта и след това да говорят. От господарите обещаха, следващия път да внимават.
Обаче, не разбрах подробности, хванах го към края.

Нямам време да потърся предаването, но в тази статия обясняват ситуацията   http://www.marica.bg/show.php?id=40617

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 19:15 от elix

# 112
SMS- и за игри могат да се манипулират. За риалити шоу не знам възможно ли е.

# 113

"Най-новият слух в родния шоубизнес твърди, че бившата половинка на Валери Божинов Алисия ще представя България на песенния конкурс Евровизия 2011 с най-новия си сингъл – "Той не е за мен", посветен на раздялата й с футболиста.."
http://lifestyle.winner.bg/news/14/2320.html

# 114
  • София
SMS- и за игри могат да се манипулират. За риалити шоу не знам възможно ли е.
  Всичко е възможно, всичко е шменти капели  Laughing Лошото е, че действително има хора които се набутват.

# 115
# 116
  • Варна/Лондон
Смятам да гледам Алисия при Слави.... Thinking

# 117
Tя сега ли дойде? Изпуснах значи ...

# 118
  • У дома !
 Laughing и аз вече го гледам.....но нещо много се заяжда Слави с нея,а и тя не ми се струва естествена,а на вас?

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 23:10 от TiFoNi

# 119
В добро настроение е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт