Звездни компромати - 89

• 72 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
    Според същия източник, Сандра Бълок имала афера с бившия на Скарлет Йохансон и едва ли не  е причина за раздялата им...Смее ли да вярва човек хм....

Сандра Бълок има филм с Райън Рейнолдс, така че слуховете са тръгнали от там вероятно.

# 376
Тия татуировки да не си ги правят по шаблон  Laughing

# 377
този на ева лонгория ми прилича на тони паркър....и защо все ги намира толкова по-млади от нея Rolling Eyes не че лошо, ама тони паркър от недораслост ги натвори тези

# 378
# 379
# 380
  • Tам през Атлантическия океан

Гледайки тези корици на известни списания ми прави впечатл. че всички модели са си натюр естествени  Peace т.е. минмум се ползва фотошоп  Grinning Ползва се предимо при порасналите дами  Wink като Мадона и т.н.  младостта няма нужда от фотошоп  Hug

Тук е наопЪки  Laughing както винаги  Whistling

# 381
Христина се оказа изключително тъпо момиче. Такива като нея си заслужават мъжете и подигравките!

# 382
Добре, но каква е пречката когато осъзнаеш проблема и искаш да оздравееш да започнеш да се храниш?

Вътрешните ти органи се увреждат. Месечният цикъл също спира, наред с много други неща. Така че тялото просто не може да приеме и обработи храната. То захранването си става под медицински контрол, така или иначе.
Предаването на Карбовски го гледах, когато го излъчиха, много мило момиченце беше анорексичката. Дано се е оправила. А какво стана с другата известна болна в България? Бояна ли се казваше?

# 383
Бояна е починала ,за съжаление , още преди 2-3 години или повече , .

# 384
   Познавам една излекувала се анорексичка, беше инструктор по Йога и Тае Бо във Варна, после се премести в София, но не знам в кой спортен център. Изглеждаше страхотно, кипеше от енергия, а тялото и беше изваяно и имаше страхотно оформени мускули. Дори имаше после едно интервю с нея в списание- Ева. Винаги е казвала, че благодарение на спорта е оживяла и се е излекувала.
    Ива се казва

# 385
Бояна е починала ,за съжаление , още преди 2-3 години или повече , .

Ооо, ужасно...  Sad Толкова отдавна? Струва ми се, че в по-скоро време съм я гледала, но явно се бъркам. Нека почива в мир момичето, тя също искаше да оздравее....  Sad

# 386
Цитат
П.П. Ако се интересувате от темата, можете да видите едно предаване на Карбовски, където интервюира (и води на ресторант) едно момиче анорексичка.
Отечествен фронт - диагноза анорексия (1)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (2)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (3)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (4)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (5)

А, какво се случва с това момиче Ния? Жива ли е още?

# 387
  • София
Добре, но каква е пречката когато осъзнаеш проблема и искаш да оздравееш да започнеш да се храниш?
Вътрешните ти органи се увреждат. Месечният цикъл също спира, наред с много други неща. Така че тялото просто не може да приеме и обработи храната. То захранването си става под медицински контрол, така или иначе.

Аз съм минала по този път.... имах явно хора, които ме подкрепиха и за радост за около 7-8 месеца се възстанови и цикъла, но години по-късно правилния метаболизъм! В началото е много трудно приемането на нормална храна, защото с извинение всичко се изхвърляше почти веднага с разтройство или повръщане, дори и без да пиех очистителни средства. Това е страшна болест! Имало е моменти усещам, че ми се ходи до тоалетна по голяма нужда и просто (с извинение) докато стигнеш до тоалетната съм се нааквала, защото до такава степен мускулите ми дори бяха отслабнали, че не можех и да се стискам дори за малко. Косата почва да окапва, цикъла спира.... Пазарувах си от детски магазини, само там имаше неща които ми седяха нормално, а аз все се виждах дебела! Когато седях по дълго на стол примерно и започваха да ме болят кокалите на д-то, а нощно време си слагах между колената одеало, защото от щръкналите кокали на колената, през ноща като ги допирам при въртене ми ставаха синки... Много е страшно! Живеех с една ябълка на ден, ако хапнех случайно втора ябълка си беше страшна драма, че ей сега ще надебелея!

# 388
Gia Mari Carangi , опитах се да намеря някаква информация е нета , но не открих...
Прочетох и историята на Бояна Sad Ужасно много ми прилича на едно момиче, което съм виждала 2-3 пъти за последните 7-8 месеца, предполагам с майка й, в района на Младост 2..и е все така слаба Sad
запазена ма®каHug

# 389
Gia Mari Carangi , опитах се да намеря някаква информация е нета , но не открих...
Прочетох и историята на Бояна Sad Ужасно много ми прилича на едно момиче, което съм виждала 2-3 пъти за последните 7-8 месеца, предполагам с майка й, в района на Младост 2..и е все така слаба Sad
запазена ма®каHug

Да, тя е....

Общи условия

Активация на акаунт