Звездни компромати - 89

• 72 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Трудно бих повярвала, че цялата маса
е нейно дело, но хайде  Wink
Аз пък вярвам, не ми изглежда кой знае каква специална маса. Съфорумки съм виждала и по-блестящо от Тери да се справят. Wink

Не говоря колко "специална" е масата,
а това, че е невъзможно за 1 цял ден дори
да се направят около 15 различни ястия.
Просто някак си от към време няма как да стане,
но както и да е  Crossing Arms

# 406
  • Tам през Атлантическия океан
jullianna Wink
kato  повечето са полуфабрикати моЖи  Whistling

# 407
абе американците са си малко като циганите...често са с по 5-6 деца че и повече
Ела в темата на Многодетни мами и пак го кажи...

За да не е спам - гледах снимки от нощен клуб на Виолета Здравкова, изглеждаше зле...Някой скоро да я е виждал наживо? Устните й са като деформирани...

# 408
# 409
Фърги и Джош Дюамел ще посрещнат НГ на  карибския остров St Barts. ...... острова на богатите  Flutter

...По покана на Роман Абрамович за частното му парти по случай Нова годинаhttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=725338

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 10:34 от Greene

# 410
  • Горна Оряховица
Алисия продължава спосланията и вече става смешна, въпреки ,че много я харесвам  Sad
http://vbox7.com/play:3a505dde

# 411
Алисия продължава спосланията и вече става смешна, въпреки ,че много я харесвам  Sad

К'ви послания?!? Изслушах песента и изобщо не ми се струва, нито да е послание, нито да е свързана с Валери.

# 412
  • Горна Оряховица
Добре де не е послание към Валери- права си Laughing. Към "лирически герой" е, с който ''лирическата героиня'' имала връзка и той и е казал, че вече не е интересна и няма тръпка ,а тя му пее песен да го убеди в обратното  Rolling Eyes.

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 11:08 от *mimoza*

# 413
Добре де не е послание към Валери- права си Laughing. Към "лирически герой" е, с който ''лирическата героиня'' имала връзка и той и е казал, че вече не е интересна и няма тръпка ,а тя му пее песен да го убеди в обратното  Rolling Eyes.

Вече търсите под вола теле.

# 414
  • София

И аз я харесвам, но и аз смятам, че прекалява  Peace Днес четох, че пак ще говори по темата "Валери" в неделя при Цв.Ризова.
Чудя се остана ли непосетено от нея предаване вече  Rolling Eyes

# 415
# 416
Предпочитам светския начин на Алисия, отколкото плоските коментарчета на НЛО-то на Фейсбук страницата й.
Не забравяйте, че Алисия има нов албум. Двете кухи същества просто й дадоха чудесен повод да си направи ПР. Peace

# 417
  • София
Хора страдат от анорексия и други хранителни разстройства и ще продължат да страдат- едни от причина в семейството, а други от хорските приказки.
Анорексията е невроза, т.е. психическо заболяване. Тази невроза може да се прояви и в друго, а не в анорексия, а причините са много, една част все още неясни, та хората в този случай не са виновни с нищо.

# 418
  • София
Предпочитам светския начин на Алисия, отколкото плоските коментарчета на НЛО-то на Фейсбук страницата й.
Не забравяйте, че Алисия има нов албум. Двете кухи същества просто й дадоха чудесен повод да си направи ПР. Peace

Фейсбука на Николета и коментарите й ги гледа който иска, докато Алисия още малко ще ми потече и от чешмата....

Не че всички медии не се ос**** да пишат и показват Николета и Валери, де - как живеят, къде почиват, как си готвят и т.н., и т.н

Но поне за мен - колкото повече чета/слушам за тях, толкова по-противни ми стават. За съжаление и Алисия гони тоя ефект...Разбирам да се появи на 1-2 места, да разкаже човешки и след това да се юрне да работи, за да покаже, че наистина ги е недживяла.

Абе изобщо тая история много се разду...

# 419
Ми че тя и сега работи. Отива на интервюта за новия албум, това че журналистите ровят в мръсното им бельо не е неин проблем. Laughing
А коментарите на Николета ги четохме всички Joy

Общи условия

Активация на акаунт