Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в Бургас мога да намеря материали за скрапбук?
Къде в Пловдив мога да намеря материали за скрапбукинг?
Как да публикувам в дясната част на блога си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в Бургас мога да намеря материали за скрапбук?
-
Къде в Пловдив мога да намеря материали за скрапбукинг?
В Пловдив има няколко възможности за намиране на материали за скрапбукинг. Има книжарница близо до Джумаята, наречена „Дали“, и друга близо до църквата „Св. Петка“ – „Купчийница“. Въпреки това, в тези магазини няма голямо разнообразие от продукти. Като алтернатива можете да разгледате новия хоби център на ъгъла на ул. "Найден Гергов" и ул. "Гладстон", където се предлагат материали за скрапбукинг.
-
Как да публикувам в дясната част на блога си?
-
Къде мога да намеря хубав шрифт за кирилски език за моите сватбени покани?
-
Как мога да използвам един печат, за да създам изображение с няколко цвята?

Аз обикновено правя 14.5 см квадрат или А6. Понякога експериментирам с други размери, но много зависи какво точно правя. Особено са ми симпатични 10 на 10 см или високите картички - височина два пъти по широчината.
В такъв случай ще се въздържа
Иначе за разходите - съгласна съм, че идват след това...те затова машинките не са особено скъпи.
Тази подложка е само за продуктите на
Материалите които ще режеш зависят изцяло от стенсила. Почти всички са направени да режат без проблем картон до 300 гр дебелина. За момента до колкото знам само на Ellison режат чипборд. Като изключа лентите на Сизлитс на Тим Холц, всички останали негови папки са на Елисон например. Уха, много съм зле с обясненията.