Помощ за малката Габи!!! /DMS GABI/

• 6 879
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Кураж мили родители! Убедена съм, че ще съберем парите за операцията. Днес случайно разбрах за Габка от кутията поставена в градината. (моето дете е 1А група и са връстници с Габи) Прегръщам Ви силно и Ви уверявам, че ще помогнем, няма да останем безучастни Hug! Не губете вяра, има много добри хора, които с готовност ще откликнат!

# 31
За много години! Надявам се скоро да се съберат парите нужни за операцията на Габи и всичко да мине успешно! Моето дете е от групата на Габи, предавам и от негово име поздрави и скоро пак да е с приятелчетата си  Hug

# 32
Много ви благодаря за подкрепата.Вчера в сметката на габи имаше 43 441лева.

# 33
  • София
Стискаме палци по-бързо да се съберат и останалите парички.   Praynig

# 34
Здравейте,

Моята дъщеря се казва Габи и също е на 4 годиники. Като прочетох за малката и реших да преведа една сума, но сега като четох не разбрах да го правя ли или събирането на пари е преустановено за момента. Ще пусна няколко смс-а, но ми се искаше да помогна и с парички. Моля кажете какво е към момента състоянието на детенцето и дали да преведа сега или да изчакам.  Hug

# 35
  • софия
в сметката вчера имаше 53600 лева, събираме пари, смс кампанията също е активна.
почти успяхме!!!

# 36
Здравейте,

Моята дъщеря се казва Габи и също е на 4 годиники. Като прочетох за малката и реших да преведа една сума, но сега като четох не разбрах да го правя ли или събирането на пари е преустановено за момента. Ще пусна няколко смс-а, но ми се искаше да помогна и с парички. Моля кажете какво е към момента състоянието на детенцето и дали да преведа сега или да изчакам.  Hug

Към 04.01.2011 год. в дарителската сметка на Габриела има 53 631 лв.
Необходими са още 16 369 лв.

Дарителска банкова сметка:

Централна кооперативна банка
Габриела Димчева Желева

BG80CECB979040C2824100 – в лева
BIC: CECBBGSF

източник - http://www.save-darina.org/content/view/650/1/

# 37
Тоест да превеждам  Simple Smile Ок, благодаря. До края на седмицата ще го направя.

# 38
  • София
И аз преведох пари току що, дано до ден два парите да са събрани и детето да пътува до Израел. Дано да оздравее! Кураж на родителите!  Hug

# 39
  • софия
вече има 63 749 лв, още малко и Габи заминава за Израел!
  Hands Clap

# 40
Страхотни новини!!! Браво! Дано и занапред късмета не напуска малката красавица! Моля се всичко да мине успешно и да четем само хубави новини за Габка. Ние сме с Вас, дано и Господ да е с Вас  Praynig!

# 41
И моят син Мони е от групата на Габи в детската градина. Много специални поздрави от него за малката сладурана. Днес преведохме малка сума на сметката. Пожелаваме и скорошно оздравяване.

# 42
  • софия
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zov-za-pomosht/story/1041221334- … malkata_Gabi.html
защо ли изобщо се надявахме...

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 21:12 от shhhh...

# 43
Ами затова оня ден ти казах, че тия за нищо не стават и не трябва да се съобразяваме с тях и техните обещания и лъжи - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551745.msg17365561#msg17365561

Единствено не съм съгласен със заглавието, че Фондът е отказал финансиране, защото молбата на Габи не е разглеждана на Обществен съвет, а само той е органът, който може да одобри или откаже. Не директорът, сульо, пульо и мульо.

Тук сме свидетели на чиновническа наглост и безочие. Обещава нещо, което не зависи от него и после се избърсва с хора, които даже не са виждали молбата.

Предполагам, че молбата ще бъде разгледана на първото заседание на ОС и тогава ще е ясно какво и как. А дотогава кампанията продължава с пълна сила, защото освен за операция, по-нататък ще са необходими средства и за контролни прегледи, евентуална лъчетерапия и т.н.

Поздрави и не се отчайвай от такива неща.   bouquet

# 44
  • софия
абе, думи нямам просто...
кампанията продължава, да, щом успяхме да съберем (почти) парите за операцията ще успеем и за по нататък.

Цитат
Ами затова оня ден ти казах, че тия за нищо не стават и не трябва да се съобразяваме с тях и техните обещания и лъжи
точно защото за първи път се сблъсвам с такива проблеми толкова отблизо не бях наясно
за мен казаната дума би трябвало да е сигурна, но...
каква заблудена овца съм била...

Общи условия

Активация на акаунт