Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Ох, хайде и аз в новата темичкаа!!!!
 След последната серия сериозно се замислих да спирам да гледам сериала, че ме е страх накрая да не остана много разочарована. С всяка серия започнаха все повече да ги отдалечават един от др Йо и Дж, вместо да направят нещо, за да ги съберът. Тези сценаристи милост нямат ли към нас - феновете на Йо и Дж, искат да ни скъсат нервичките и да се поболеем от мисли по нашите любимци Ill newsm62. Така я заплетоха цялата работа, че не знам кога всичко ще се изясни, според мен Дж найстина си е загубил паметта, Йо пак нещо му се мръщеше на трейлъра. Тази жена много злоба насъбрала, чак да не повярва човек!!!!!!! А детето накрая ще излезе, че не е от Ердем-ще видите, и Йо няма да направи аборт, а от тук следва, че се е намерил и донор за Джан.  love001

# 16
е това ще е върха,тя няма как да не знае чие е детето.Да не стане майка много известна,а бащата неизвестен.

dani_ka   bouquet newsm74

Само Разие е виновна да стоят така нещата-Йомюр прави каквото тая вещица и каже. Аборт няма да направи. Мен,ако питате тя няма никаква работа при Джесур.Тоя човек дано никога да не си върне паметта,по-добре ще е за него да не помни,че я познава-само беди заради нея.

# 17
е това ще е върха,тя няма как да не знае чие е детето.Да не стане майка много известна,а бащата неизвестен.

dani_ka   bouquet newsm74

Само Разие е виновна да стоят така нещата-Йомюр прави каквото тая вещица и каже. Аборт няма да направи. Мен,ако питате тя няма никаква работа при Джесур.Тоя човек дано никога да не си върне паметта,по-добре ще е за него да не помни,че я познава-само беди заради нея.

Разието ще се съюзи с Ердем ще видите по -нанатък какво ще става.Тя кълне Джесу ,ама накрая нея ще я удари.В тоя филм заслужават щастие всички без нея ,Ердем и Айтен ! + ТИК ТАК И ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА

# 18
Сърдечни благодарности на dani_ka за превода, прави ми впечатление че е качван в 5h сутринта.

Нееее,  такава глупост не е възможно просто да съществува, Юмюр да не разбере, че всички си отмъщават на нея и на Джесур. Тя си мисли, че е само на Джесур, а Сойкан искат и нея да я съсипят. А като капак на глупостта да търси подкрепа при Тик-так, тя наистина не познава хората.

А за мълчанието и (на Йомюр) -  немам думи.
Мълча, като Ердем я питаше за детето, защото го мислеше за беззащитен.
Мълча, като не каза на Джесур, че Ердем си отмъщава, и всъщност  не само той.
Мълчи, като отива сама да прави аборт, може Ердем да не ми е симпатичен, но поне трябва да знае, такива решения се взимат от двама души.
А сценаристите си разиграват  smile3540  както си искат, браво на тях.......

# 19
В преведа Йомюр се тревожи за Джесур ,има напредък за това отива да го посети в болницата.

# 20
Юмюр не търси подкрепа от никой , Тайфур сам ще и  предложи да спре Ердем и Айтен , да не и навредят повече , от Джесур в момента няма нужда да я защитава  , но от Сойкан е друга работата , те могат да и вземат Джан , което ще е най-лошото , не че тя заслужава по-добро , още не мога да си обясня как не и трепна сърцето поне малко за Джесур , как може да искаш синът ти да загуби истинския си баща , много ме разочерова тази жена наистина не заслужава щастие , от  непреодолима омраза се превърна в не по-малко чудовище от което е  Джесур .
Точно такъв като Тайфур и трябва на нея , те с Джесур и двамата са от едно и също тесто замесени ,  той знае как да и зададе правилните въпроси и какво да направи да и вкара ум в главата на тази глупачка . Тайфур ще ми стане любим образ оттук нататък , вече започнах да харесвам и него и хората му , особенно този който спаси Джесур , това си беше мъжка постъпка , браво , няма да съжелява че го направи ,  сигурна съм . Laughing

# 21
В преведа Йомюр се тревожи за Джесур ,има напредък за това отива да го посети в болницата.

Не се тревожи за него ама въобще , първото което каза  , като Ердем и съобщи за това че е прострелян  , беше за това Тайфур ли го е направил , интересно и е кой го е свършил само , сигурно за да му благодари че я е отървал от него  , въобще ако се тревожеше щеше ако не на друг поне на Дуйгу да се обади да пита за него , а не да се подсмихва на Разие , докато я слуша как праща Джесур в гроба с  кълненето си  по-негов адрес .

# 22
Подсмихна се изкуствено ,Йомюр е хитра само не трябва да споделя всичко с Разие.Подсмихна се за да задоволи Разие общо взето.Ккак ще се подсмихна и ще въздишам чудно ми е .

# 23
Хитра е да , сигурно ,  щом още седи в онази къща след всичко случило се , спи по цял ден , чете
на детето или слуша глупостите на Разие ,  възползва се от  издръжката на Сойкан които плащат за всичко ,дори за лечението на чуждо дете  и въобще не се срамува от това  да  им харчи парите . Защото не можа , като нормална майка да застане пред Джесур и да каже , купи  къща и плащай издръжката на детето си , защото така е редно , и той нямаше да откаже нищо и тя нямаше да е в тази глупава позиция както е в момента , да не може да си тръгне , защото няма кой да плаща лечението на  Джан , а от Джесур не може да се принизи да иска , защото е твърде горда , глупачката .

# 24
Той Джесур и беше наел къща, когато в 1-ия сезон живяха няколко дни с бебето. После още една, където се срещаха, която подари  на сестра си. Колко къщи повече.........

Той (Дж) и предложи такъв вариант: да и купи къща и да и осигури издръжка, а и на детето. Той няма да ги притеснява, няма да живее с тях, условието беше тя да се раздели с Ердем и да не живее с него. Това в първия сезон, като бяха с бебето в оная къща.
Това беше доста приемлив вариант.

# 25
Той Джесур и беше наел къща, когато в 1-ия сезон живяха няколко дни с бебето. После още една, където се срещаха, която подари  на сестра си. Колко къщи повече.........

Той (Дж) и предложи такъв вариант: да и купи къща и да и осигури издръжка, а и на детето. Той няма да ги притеснява, няма да живее с тях, условието беше тя да се раздели с Ердем и да не живее с него. Това в първия сезон, като бяха с бебето в оная къща.
Това беше доста приемлив вариант.

Така е , ама нали все я е страх от него , и как ще зависи от него , човека и повече щеше да направи , той и частно училище -забавачка щеше да даде пари да отвори за нея , за да има къде да си упражнява професията на спокойствие , и за да е щастлива , всичко щеше да и даде той , ама тя предпочете лъжливата закрила на Сойкан и мечтата да е щастлива с Ердем един ден , ден който едва сега осъзна че никога няма да настъпи

# 26
Хитра е да , сигурно ,  щом още седи в онази къща след всичко случило се , спи по цял ден , чете
на детето или слуша глупостите на Разие ,  възползва се от  издръжката на Сойкан които плащат за всичко ,дори за лечението на чуждо дете  и въобще не се срамува от това  да  им харчи парите . Защото не можа , като нормална майка да застане пред Джесур и да каже , купи  къща и плащай издръжката на детето си , защото така е редно , и той нямаше да откаже нищо и тя нямаше да е в тази глупава позиция както е в момента , да не може да си тръгне , защото няма кой да плаща лечението на  Джан , а от Джесур не може да се принизи да иска , защото е твърде горда , глупачката .
Това много съм го мислила-много нагло,с какви очи ги гледа не знам.Можеше да остане там само,ако беше признала на Ердем за изнасилването и тогава той трябваше да реши дали иска да е с нея или не. Иначе,преди бременна работеше,а после захитря.Нали много обичаше професията си?Такива свети-води ги има много-не само в турските сериали.И тоя глупавия Джесур си съсипа живота да бяга подире й,сякаш жена не е виждал.

# 27
Йомюр просто не знае какво иска исках с Ердем ...ама той и сипа мерудията .Дано накрая да разбере тя не го обича 100 процента абсолютно сигурно съм ,щом маха бебето .Всъщност тя никога не го е обичала мъжа си.Просто от солидарност къв него.
Джесур пък не го мрази тя се примири.Просто я е страх от него нищо повече.Той не е човекът от преди 6 години

# 28
Лошото е , че за всичко ще намери как да се оправдае  Юмюр , и всички ще и повярват , за всяко едно от действията си тя ще обвини Джесур , винаги търси съжалението  у хората , и го намира , а тя никога не е била за съжаление не и  повече отколкото  е Джесур . Всичкото това реване и поведението на жертва , всичко изглежда вече натруфено и излишно след толкова години , да се оправдаеш с думите , той ме заплашваше , аз съм само една от жертвите му , нямах друг избор е , направо непростимо , защото просто не е вярно , никога няма да признае вината за мълчанието си  , по-лесно  е  да се разревеш и да сведеш поглед пред всички , отколкото да признаеш вината за причиненото страдание на толкова хора , които винаги са ти желали само доброто .

# 29
Аз пък си мисля за семейството на Джесур. Къде бяха до сега. Само го нападаха, обвиняваха и какво ли още не. А те най-добре го познават. Знаят защо се държи така, знаят какво го изнервя, знаят, че е като диво животно в клетка. И те не можаха, не да забравят, а да простят. Как веднъж не се срещнаха с Йомюр, да поговорят с нея. Все се опитват да го "вкарат в пътя", все го поучават, моралистките (Сениха и Дилбер). А той просто е нещастен. Сега малко съм обнадеждена от думите на Дуйгу. Те си бяха много близки с батко си. Всъщност сега започва истинската война. Дано застанат на негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт