Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Забелязахте ли обаче че особенно в последните няколко епизода , Джесур започна да заменя обичайните си заплахи отправени към Юмюр със думичките Моля Те , много хубав знак , той по принцип не обича да застава на колене пред никой , често заменя това моля те със някоя заплаха , но сега вече започна да предпочита другото , не е лесно да изречеш тези думи , особенно за човек като него , но все пак се опитва и това трябва да му се признае .
Но също така каза и "не си мечтай". А бе упорит е. В интервюто с Мурат Хан той посочи точно упоритостта (инатливост) като сходство на двата характера - на актьора и героя.

Никой не е съвършен , но много го заболя от новината за бременността и , изтръгна му сърцето само за един миг , добре е че тя му каза , даже е знак че и е важен в някакъв смисъл и иска да е откровенна с него , на Ердем не можа да му каже тя , но на Джесур му каза при първия удобен случай , рискувайки всички да разберат кой го е посещавал. Айлин побесня от това .
Да, на мен също много ми хареса. Него го заболя, точно в този момент, когато физически е много слаб, тази емоционална болка.. Тя му каза, за да се откаже той от нея, но не е много сигурно. Действайки "интуитивно" това ли е причината да го направи. Но на тази откровеност я научи Джесур. Дори разговора им започна с "знаеш, че не те лъжа" или нещо такова.. Но пък не му каза, че Ердем знае за Джан. Но всичко с времето си.
може Йомюр подсъзнателно да търси закрила от Джесур. да види дали е безусловна обчита му. все на някого трябва да се опре. каза му за бремеността, но не му каза, как Ердем й взе детето

Защо да му казва , като отговорът му и сега и е ясен , а именно ще и каже , Нали те предупредих , казах ти да внимаваш за сина ни , такъв отговор на нея не и е нужен , тя сама го разбра вече от собствен опит , че е бил прав .

# 646
Ердем не й повярва, даже я заряза на пътя, но явно се замисли.

# 647
Bir izLeyici oLarak görüşümü biLdrmek isterm.Bence ömür cerura falan aşık olmayacak.Cesur hapise erdem ve ömüre mutluluklar.Bunları yazarken bile kötü oluyorum ama bu saatten ve bu olaylardan sonra bu aşk olmaz.[ALeyna]
dani_ka kakvo znachi tova :S

# 648
Ердем не й повярва, даже я заряза на пътя, но явно се замисли.

И да беше склонен да и повярва , след това което му каза Олджай , а май беше че и е признал за кроежите на Ердем , никога няма да и повярва , ще си помисли че е ответен план на Юмюр и Джесур , много яко са го измислили сценаристите , само не ми хареса , че превърнаха Доа във подпалвачка , ужас , каква е тая завист и омраза у едно дете , генът на отмъщението , ако има такъв е преобладаващ в нея .

# 649
 Grinning Като гледам Дж сам ша се предаде за смъртта на Демет ...

# 650
Ама че край , сега как ще отговори Джесур на това , ужас , Ердем излезе повече мъж отколкото си мислехме , коя истина ще каже Джесур , своята или тази на Юмюр , уф , сигурно няма още трейлър , пак ни оставиха с прекалено много въпросителни до следващия път .

# 651
 Praynig Ще признае според мен  Whistling Whistling Whistling ще обясни защо го е направил

# 652
Ама че край , сега как ще отговори Джесур на това , ужас , Ердем излезе повече мъж отколкото си мислехме , коя истина ще каже Джесур , своята или тази на Юмюр , уф , сигурно няма още трейлър , пак ни оставиха с прекалено много въпросителни до следващия път .
какво каза Ердем на края?
каква е тая охрана, дето пусна Ердем, без да го пребърка за оръжие.
ало..сценаристите...

какво имаш предвид като казваш това?

сега как ще отговори Джесур на това

Ердем излезе повече мъж отколкото си мислехме

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 01:17 от Светозара

# 653
Ох нищо не разбрах като хората .Дано нашия мил преводач  newsm51 newsm51 ни осветли по-скоро.  bouquet

# 654
Ох нищо не разбрах като хората .Дано нашия мил преводач  newsm51 newsm51 ни осветли по-скоро.  bouquet
ох и аз така..май накрая беша най-интересния диалог, ама...

# 655
Първо да ви кажа, че Джесур каза на полицаите, че не си спомня нищо за стрелбата, не знае кой е стрелял по него? (това е коза му) Сега от други форуми ако са чели предположението на Светозара (адмирации), ще си помислят, че има връзка със сценаристите..

Сениха каза на Джесур, че трябва да се махне, да си тръгне. Той каза "Не мога.(много тихо, с болка, както го каза в болницата, когато Дуйгу се натрови – gidemem-не мога да тръгна) Не мога да оставя семейството си тук." "Какво семейство Джесур, Джан и Йомюр не са твоето семейство. На празно поставяш живота си в опасност" - му каза леля му. "Няма да обяснявам на никого нищо за живота си. Техният живот също е в опасност не виждаш ли?. Никой вече няма да й повярва на Йомюр. Друг изход, освен да сме заедно, нямаме. Няма да има за какво да се държим. Ще видиш лельо, ще видиш, един ден ще живеем в една къща, като семейство.” „С бебето в корема на Йомюр?” – леля му го смъкна на земята (но щом за момент е забравил, май е готов и за това)

Та  Джесур предвиди, че Ердем ще дойде при него с предложение.
Ердем влизайки при него му каза, че не му вярва, че нищо не помни, а е казал  така, защото го е очаквал да дойде при него с предложение. Казвай направо - го подкани Джесур. Добре открито ще говоря: Знам за връзката ви с Йомюр, знам, че Джан е твой син.
Според мен Джесур остана изненадан от лекотата с която Ердем каза всичко, и готовността за сделка.
Кой е по-мъж според Вас?

# 656
Първо да ви кажа, че Джесур каза на полицаите, че не си спомня нищо за стрелбата, не знае кой е стрелял по него? (това е коза му) Сега от други форуми ако са чели предположението на Светозара (адмирации), ще си помислят, че има връзка със сценаристите..

Сениха каза на Джесур, че трябва да се махне, да си тръгне. Той каза "Не мога.(много тихо, с болка, както го каза в болницата, когато Дуйгу се натрови – gidemem-не мога да тръгна) Не мога да оставя семейството си тук." "Какво семейство Джесур, Джан и Йомюр не са твоето семейство. На празно поставяш живота си в опасност" - му каза леля му. "Няма да обяснявам на никого нищо за живота си. Техният живот също е в опасност не виждаш ли?. Никой вече няма да й повярва на Йомюр. Друг изход, освен да сме заедно, нямаме. Няма да има за какво да се държим. Ще видиш лельо, ще видиш, един ден ще живеем в една къща, като семейство.” „С бебето в корема на Йомюр?” – леля му го смъкна на земята (но щом за момент е забравил, май е готов и за това)

Ердем влизайки при него му каза, че не му вярва, че нищо не помни, а е казал  така, защото го е очаквал да дойде при него с предложение. Казвай направо - го подкани Джесур. Добре открито ще говоря: Знам за връзката ви с Йомюр, знам, че Джан е твой син.
Според мен Джесур остана изненадан от лекотата с която Ердем каза всичко, и готовността за сделка.
Кой е по-мъж според Вас?
стана ли ясно каква е сделката?
ако Ердем го предизвика да признае за Демет дори самомежду тях, ще разбере дали Йомюр казва истината.
ако Ердем поиска показания срещу свободата на Йомюр, може би ще стане такава уговорка.

но Йомюр сигурно няма да е с никой от тях - особено ако разбере за предполагаема сделка. време е Ердем да разбере какво е да си принуден от обстоятелствата- както Йомюр беше някога.

но ..да видим

# 657

Та  Джесур предвиди, че Ердем ще дойде при него с предложение.
Ердем влизайки при него му каза, че не му вярва, че нищо не помни, а е казал  така, защото го е очаквал да дойде при него с предложение. Казвай направо - го подкани Джесур. Добре открито ще говоря: Знам за връзката ви с Йомюр, знам, че Джан е твой син.
Кой е по-мъж според Вас?
ако питаш кой държи повече на Йомюр, това е ясно - Джесур.
и двамата са мъже - единия се бори за майка си, другия за Йомюр и Джан

знам, че Джан е твой син. - това ли беше последната реплика, на която Джесур така очевидно се изненада?

# 658

Кой е по-мъж според Вас?

Не беше изречена, но ще е свързана с Айтен. Ердем доста гадно се държа с Яшар. Каза, че майка му се е предала, но че няма да издържи в затвора, познава я. "А аз ще идържа, така ли? И разговора тръгна в тази посока за пари, колкото каже, да си признае, че е стрелял той. Яшар се ядоса, каза, че майка му на Ердем се е възползвала от него. Момчето не иска като баща си да изгние в затворите. И  изгони Ердем. Ердем му се закани.  Според мен Джесур ще трябва да свидетелства срещу Яшар най-вероятно. Или поне, че не Айтен е стреляла, а млад мъж, който не познава..., незнам, а в замяна какво ще иска Джесур, или какво предлага Ердем..... в следващия епизод

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 07:30 от dani_ka

# 659

Кой е по-мъж според Вас?

Не беше изречена, но ще е свързана с Айтен. Ердем е доста гадно се държа с Яшар. Каза, че майка му се е предала, но че няма да издържи в затвора, познава я. "А аз ще идържа, така ли? И разговора тръгна в тази посока за пари, колкото каже, да си признае, че е стрелял той. Яшар се ядоса, каза, че майка му на Ердем се е възползвала от него. Момчето не иска като баща си да изгние в затворите. И  изгони Ердем. Той му се закани.  Според мен Джесур ще трябва да свидетелства срещу Яшар най-вероятно. Или поне, че не Айтен е стреляла, а млад мъж, който не познава..., незнам, а в замяна какво ще иска Джесур, или какво предлага Ердем..... в следващия епизод
Джесур винаги е с няколко хода напред и винаги има коз.
Много умен и предвидлив - това е той.
значи Ердем каза ЗНАМ ЗА ВРЪЗКАТА ВИ- това направо си е провокация

благодаря за превода.
лека нощ. ще ставам по-рано от обикновено и лягам.
още веднъж ти благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт