Нова година - нова визия

• 25 631
  • 421
  •   1
Отговори
# 255
Прочетох цялата тема, за да видя, че въпросът, който искам да задам, не е обсъждан преди това.

Когато съм в даден подфорум, без да съм влязла в конкретна тема, не виждам кои потребители в момента са в същия подфорум - ....никове (+ ... скрити и ... гости) в горния десен ъгъл. Ще го има ли това нещо в новата версия? В отделните теми се виждат никовете на тези, които четат, но не и в подфорума.

Аз също призовавам онези, на които тотално не им харесва новата визия, да бъдат малко по-сдържани в коментарите си и да уважават труда на хората, които са създали и поддържат този форум. Нека не забравяме, че ползваме целия този труд абсолютно доброволно и безплатно... Да, вярно, че повече потребители и по-голям трафик означава повече реклама, но след като ние, потребителите, ползваме всичко безвъзмездно, форумът все някак трябва да се издържа.

А забелязвате ли в какви часове от денонощието отговаря Mamma на въпросите ни в последните няколко дни?  Crazy

# 256
  • Ænima/Albuquerque
Мааалко вдясно над поста ти/под рекламното квадратче, се вижда кой е онлайн в темата.  Peace

# 257
Благодаря ти, Café con leche !

Потребителите, които преглеждат дадена тема само ще се показват, но не и които са в даден подфорум.
Анализирахме тази функция и се оказа доста товареща.
Изисква доста ресурс, а и заема много място (в по-натоварените подфоруми и в пиковите часове до 5-6-7 реда с имена на потребители), като при всяко влизане във форума, на всеки потребител и при всяко презареждане, се генерира излишно огромно количество заявки към базата данни.

Опитваме се да оптимизираме максимално "трафика" в пиковите часове и да избегнем "задръстванията".  Simple Smile

# 258
Аз да попитам къде е подфорума на психоложката, че нещо не мога да го открия?  newsm78

# 259
На заглавна страница, долу, по средата, е блокът с подфоруми

Онлайн консултации
С Ла Лече Лига (кърмене и захранване)
С психолог
Стоматология

# 260
Много благодаря.      bouquet

# 261
Изход от профил? Лентата пречи на изхода.

# 262
  • София-Младост
Аз пак за синята лента...само при мен ли е така, все едно се е отделила и е слязла надолу...това ми е дразнещото, част от нея стои точно в/у надписите Излез, Профил и другото даже не се вижда

С коя версия на Мозила изглежда така?
Ще погледна довечера, защото така го виждам на домашния компютър...сега в офиса си е отгоре и не ми пречи Simple Smile

# 263
  • Талант на 2012,2013 г.
Харесва ми новата визия на форума и нямам никакви забележки. Отначало ми беше малко странно, но при всяка новост е така. Вече не ми прави никакво впечатление. Чувствам се комфортно и добре. Peace

# 264
Ot dnes ne moga da pisha na kirilica vav foruma. Imate li predstava na kakvo se dalzhi tova?

# 265
yagodka, Кредор ли използвате за кирилизация?
Сега бутончето на Кредор се намира горе вдясно.

# 266
Изход от профил? Лентата пречи на изхода.

С какъв браузер?

# 267
Ne, Mamma, ne izpolzvam kredor. Prosto ne moga da pisha na kirilica, kakto predi.

# 268
Namerih i butoncheto na kredora, no i to e zastanalo na "EN" i ne marda, ne moga da go promenja na "BG".

# 269
  • на брега на морето
Как мога да променя продължителността на сесията.

Общи условия

Активация на акаунт