Нова година - нова визия

• 25 668
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
Добре, че влязох тук. И на мен последните отговори почнаха да ми излизат на последната страница, при това отгоре надолу, а не както преди на 1 стр, отдолу нагоре и се побърках цял ден да си ровя в настройките, мислейки , че повредата е в моя телевизор.

# 361
Като кликна на нови отговори на моите публикации, и след това на ново, и ако се случи постингът да е първи на страницата, не ме фиксира на постинга, а над него, на банерите. Постингът не се вижда, трябва малко да скролна надолу.
Такъв постинг в момента е във Въпроси към модераторите и администраторите.

П.п. Същото е, като кликнеш и на заглавието на темата, праща те не на първа страница, а над първа страница http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562554.0;topicseen.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:56 от Вълкът с дълъг ник

# 362
  • София-Младост
Има ли възможност при преглед на последните публикации на даден потребител, да се виждат само в определена тема? Т.е. ако е писано в три теми, да си избереш, че искаш да видиш публикациите само в една от темите?

# 363
Не, няма такава възможност.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:44 от Mamma

# 364
При известяването за нови отговори по пощата ми се появява следния проблем - позиционира ме на последното мнение в темата изобщо, а не както досега - на последното, което не съм прочела.
Това защо се получава и ще го оправите ли?

# 365
При известяването за нови отговори по пощата ми се появява следния проблем - позиционира ме на последното мнение в темата изобщо, а не както досега - на последното, което не съм прочела.
Това защо се получава и ще го оправите ли?

Тини, 1-2 странички по-рано има отговор на твоя въпрос.

А, има ли възможност кредора да е и горе и долу? Включила съм си "бърз отговор", който излиза долу на страницата, а за да сменя на кирилица, трябва да скролна обратно до горе и после пак на долу за отг. .... Thinking

# 366
Oleto, четох няколко страници назад, няма писано по моя проблем.  Peace

# 367
Благодаря за видеото!  Grinning

Проба:

# 368
  • София
   Дали има възможност бутончето за видеото да се сложи накрая? Все се обърквам, защото съм свикнала там да са ми бутончетата за снимки и линкове!

# 369
  • София
Аз искам да си кажа, че съм доволна от новата подредба, много ми е удобно сега да намирам отделните подфоруми. Нямам никакви проблеми с нищо. Това с видеото е много готино.
Остава да се справя и с търсачката Mr. Green

# 370
По молба на съфорумци - цитат от Клюто: "Чувам и чета, че тук в този форум всичко знаете - а кажете ми новите собственици на сайта кой малоумник турнаха да го прави, та сега като погледна някоя тема от края на списъка /да речем с темите в клюкарника/ и не ми хареса и се върна на предната страница, отново ме връща в изходно горно положение и трябва да скролвам надолу за да стигна до където съм бил преди това - да дадеш стотици хиляди и да се осереш така - къде е Гущера!!?" край на цитата-въпрос.

# 371
К'ъв Гущер?!? Нали търси нЕкви нови собственици разбираторът?
Като ги намери - да ги пита, надявам се да му отговорят.

Ако пък има някакъв конкретен въпрос, на който желае да получи отговор, да го зададе коректно, спестявайки си определенията. Иначе - какъвто въпросът, такъв и отговорът.

# 372
аз искам да питам отдавана, ама сега ще го направя - Има ли някаква възможност да се направи, не всеки който е регистриран да ми се вре в моите публикации. А примерно с когото съм приятел или нещо подобно - само те да могат да ги четат хронологично. 
Някак си виртуално съблечена се чуствам сега.
Нямам какво да крия, но ако някой реши да проучи някого и да зоупотреби, то по-лесен начин няма. Все пак се споделя и лична информация от време на време от нас.

това исках да питам и се моля да не ми отрежете надеждите веднага, а все пак да се обмисли, па макар и на по-късен етап.

# 373
Няма такава възможност, а и е излишна.
Информацията, публикувана във форума, е изцяло публична и е достъпна за всеки.
Профилите на потребителите и списъкът с публикациите им са достъпни само за регистрираните потребители.

Подобно ограничение е абсолютно излишно. Дори и тук, локално да се направи, то през елементарно търсене в Гугъл на потребителското име и указване на сайта, отново може да се намери, каквото се търси.

# 374
то през елементарно търсене в Гугъл на потребителското име и указване на сайта, отново може да се намери, каквото се търси.

Ясно е, че форумът е публичен, но от Гугъл може да се намери само някой конкретен пост.  Въпросът е, че при регистрация, ако някой се зарови в публикациите на някого и то така подредени /с достъп без усилие и хронологично/ то може да се злоупотреби с информацията на конкретния човек - могат да бъдат проследени много неща, събития, нрав...

Всички сме свидетели на какви ли не измами. Анонимност във форума почти не съществува и ако някой реши да прави нещо, то много лесно може да проучи жертвата чрез неговите постове. А после дори няма как да се разбере, че форумът му е помогнал. Ако ли пък достъпът до моите публикации /така подредени/ е ограничен, то няма и как да се проследява къде съм писала, какво съм казала, къде съм била, какъв кредит съм теглила, погасила, посетени заведения... с една дума - подредена и леснодостъпна лична информация.
Разбира се, нося си моята отговорност какво и колко да публикувам, но все пак мисля, че форумът би спечелил, ако има опция всеки потребител сам да реши дали да даде достъп до хронологията на публикациите си.

Общи условия

Активация на акаунт