Нова година - нова визия

• 25 634
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
Не би трябвало.
Според данните и статистиката на машините натоварването е доста по-малко, заявките се изпълняват  по-бързо.
Има вероятност да е малко по-бавен достъпа до изображенията и това да предизвиква забавяне, но този проблем ще бъде отстранен до няколко дни.

В момента обаче продължава работата по оптимизацията и до ден два се очаква да има планирано по-дълго прекъсване, след което се очаква бързодействието да се увеличи с пъти.

Може ли да погледнете, когато забави зареждането, долу в статус лентата на браузера какво пише - нещо от рода на waiting for.... или изчакване на...

# 346
  • Стара Загора
Tочно се мотам из правилата и излиза следното:

Waiting for: http://www.bg-mamma.com/banners_js/rotate.php

# 347
  • Варна
Може ли да погледнете, когато забави зареждането, долу в статус лентата на браузера какво пише - нещо от рода на waiting for.... или изчакване на...

Когато при мен се случва да бави не изписва нищо, просто седи бяла страница.

# 348
  • София
Здравейте! Поздравления и от мен за новата визия.  bouquet 
Имам въпрос- когато натисна бутона "нагоре", страницата се качва до статиите и се налага да скролвам до полето с профила и падащото меню. Възможна ли е корекция (ако, разбира се, грешката не в моя телевизор) ?   Peace Благодаря.

# 349
Благодаря Ви!

Бутоните НАГОРЕ и НАДОЛУ са само към форумната част и се отнасят само за темите във форумите, затова те скролват само до първата публикация на страницата и съответно до последната.

# 350
  • София
Разбрах. Благодаря за отговора. Hug
В интересен час си пишем. Mr. Green

# 351
  • София-Младост
Проблем със сайта ли има, излязоха ми 10 страници в "нови отговори на моите публикации", повечето отдавна неактуални?

# 352
  • Варна
И аз забелязах същото.

# 353
Вече и Архивът отново е неразделна част от форума.

Архивираните теми са отбелязани с икона и са достъпни само за четене.

В резултат на сливането е възможно с НОВО да бъдат маркирани стари теми и ще е необходимо еднократно да ги маркирате като прочетени.
Това може да стане както чрез бутона Маркирай прочетено за Нови отговори на моите публикации, така и генерално за всички теми от червения линк в дясно в дъното на заглавна страница
Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:31 от Mamma

# 354
  • Варна
Благодаря Simple Smile Така всъщност е по-хубаво.

# 355
  • Mediterraneo
Проблем със сайта ли има, излязоха ми 10 страници в "нови отговори на моите публикации", повечето отдавна неактуални?

10?! Моите бяха над 150  Laughing

# 356
Преди като отивах на 1ва стр от някоя тема, най-горе ми беше последното мнение (помня, че аз така си направих настройката), но сега отново най-старото мнение (началото на темата) ми е 1во мнение на първа страница....Как да го обърна, отново?

Преди като съм го правила, бях млада и умна, сега съм с кърмещ мозък  Laughing

# 357
Oleto

Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 358
Oleto

Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Много неприятно.Все едно всичко ми е наопаки.
Ще се свиква.

# 359
Oleto

Здравейте,

Мдаааа, кофти! Мерси за инфото. Да разбирам ли правилно, че никак не е временно? Изцяло се  премахва тази опция така ли?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт