Нова година - нова визия

• 25 644
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, ако ви е прекалено малко и центрирано, защо не пробвате с контрол и скрол нагоре?

Ако шрифтът е прекалено дребен (макар че не е променян) и като цяло се приема като дребен сайта при по-големи разделителни способности, това е вариант, като увеличаването с Ctrl + влия само на текущата страница, без да засяга останалите сайтове.

Ето например при разделителна способност 1440 пиксела в ширина 4 варианта

Стандартен

Ctrl +

Ctrl ++

Ctrl +++

# 136
Много странно, при мен с ИЕ всичко е наред. Не ми се свалят отделно Опера и Мозила, та с тях не знам как е. Хром-ът ми е версия 8.0.552.224.

Продължавам да тествам.
На 5 различни компютъра - два с MacOS, 2 с Windows и един с MacOS и паралелно инсталиран Windows, съответно с браузери IE, Mozilla, Safari, Chrome, Opera, SeaMonkey, както и на Ipad със Safari, MiniOpera и iBrowser.

Единствените проблеми с визуализацията виждам на IE 8 (дребни размествания, липса на едно бутонче), които се отстраняват при използване на функцията за визуализиране като при предишната версия.

Писала съм за проблемите на дизайнера и програмистите и вярвам, че утре (днес) сутринта ще се погрижат за отстраняването им.

# 137
  • София
Mamma Благодаря за старанието!  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
иначе дезайна е кофти за мен защото почти половината горна част на всяка страница е запълнена с информация и реклами които не ме интересуват

Разглеждам отново и правя сравнения, които доказват точно обратното.

1. Старият вид - 2. Старият вид при брандинг - 3. Новият

Съответно във височина до първото форумно съдържание:

1. 630 пиксела - 2. 800 пиксела в примера (максимумът за разпъване при брандинг беше 200 пиксела, а имаше и добавени текстови рекламни линкове, т.е. можеше да достигне до 850-900 пиксела) - 3. 460 пиксела или между ~30 и ~50% по-малко разстояние над първото форумно съдържание

1.      2.      3.

# 139
  • ул. "Мечтание"
Продължавам да тествам.
На 5 различни компютъра - два с MacOS, 2 с Windows и един с MacOS и паралелно инсталиран Windows, съответно с браузери IE, Mozilla, Safari, Chrome, Opera, SeaMonkey, както и на Ipad със Safari, MiniOpera и iBrowser.

Аз съм под Линукс (Убунту). За сега изглежда добре всичко. Пробвах с Mozilla, Chrome, Seamonkey и Midori.

# 140
Благодаря, Нощни очи, за допълнителния поглед!   

# 141
  • ул. "Мечтание"
 Peace

# 142
Поздравления Мама   bouquet Аз го отварям с Chrome на Windows  и новата визия ми харесва много  (на първо четене) Heart Eyes защото така мога да следя и новостите в сайта Simple Smile. Падащото меню също е доста добро решение Simple Smile за търсене на теми в сайта и форума
Часовника също е сладък, така ще знам колко време да се "губя" във форума  Wink Wink

Отивам да разглеждам  Peace
Приятен ден  Heart Eyes

# 143
  • София / Пловдив
Продължавам да тествам.

Аз съм под Линукс (Убунту).....

И аз, отварям с Гугъл Хром, всичко виждам добре, след като "тръгна" форума снощи. Иначе известно време не можех да вляза, виждах само кеширани страници, предполагам заради промените.
По - късно ще видя от работата как е с W7-ца с Мозила и ИЕ.

bouquet Мамма!

# 144
  • София
  Не ми харесва новата визия. Монитора ми е 24 инча и все едно съм си събрала очите-всичко е сбутано в средата..две големи сини полета отляво и отдясно..
Виждам ето така

и аз така, много неприятно..... Sick

# 145
  • Стара Загора
И аз съм така, и определено не ми харесва.
А като се замисля, че монитора ми в офиса е още по-голям  ooooh!

# 146
  • Galaxy 13197853088
иначе дезайна е кофти за мен защото почти половината горна част на всяка страница е запълнена с информация и реклами които не ме интересуват

Разглеждам отново и правя сравнения, които доказват точно обратното.

1. Старият вид - 2. Старият вид при брандинг - 3. Новият

Съответно във височина до първото форумно съдържание:

1. 630 пиксела - 2. 800 пиксела в примера (максимумът за разпъване при брандинг беше 200 пиксела, а имаше и добавени текстови рекламни линкове, т.е. можеше да достигне до 850-900 пиксела) - 3. 460 пиксела или между ~30 и ~50% по-малко разстояние над първото форумно съдържание

1.      2.      3.

полето горе със съобщенията се скриваше, а рекламите се блокираха и придобиваше съвсем приличен вид страницата ...

# 147
  • Варна
С новата визия изчезнаха текстовите лентички с децата ми. Thinking

# 148
  • на брега на морето
Не ми харесва промяната.

# 149
Не ми харесва ама никак !
Прекалено тясно и сбито ми изглежда всичко.

Общи условия

Активация на акаунт