Нова година - нова визия

• 25 685
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
  • Кюстендил
Добре е за сега. Само тия чаршафи отгоре, пардон менюта, които падат само като мине мишката през тях са  Sick
Да, това е идея, дали не може да се направи да се появяват он клик?

За същото исках да питам и аз. Така е много досадно и трябва на всяко движение по страницата да внимавам да не се озова някъде другаде, дето не ми е работа.

# 121
Харесва ми новата визия. Поздравления.
При мен има проблем с падащото меню. В секциите "Бременност и раждане", "За бебето и детето" и "Здраве и красота" се появяват само линкове към статии. Към форумите няма линкове.
Сега открих и друг проблем- при проверката на правописа липсват бутоните "замени" и "игнорирай". Всъщност няма никакви бутони, нито може да се скролва надолу.

# 122
  • София
Поздравления, Мамма!   bouquet
Новата визия е супер, стегнато и ясно!
На мен лично много ми харесва!  Heart Eyes

# 123
Харесва ми новата визия. Поздравления.
При мен има проблем с падащото меню. В секциите "Бременност и раждане", "За бебето и детето" и "Здраве и красота" се появяват само линкове към статии. Към форумите няма линкове.
Сега открих и друг проблем- при проверката на правописа липсват бутоните "замени" и "игнорирай". Всъщност няма никакви бутони, нито може да се скролва надолу.

На какъв браузер и разделителна способност?

Благодаря на всички за изразените мнения!
Радвам се, че се харесва на повечето.
Благодаря и за докладваните проблемчета!
Ще ги изчистим възможно най-бързо и се извинявам за неудобствата, причинени от тях.

# 124
  • София
И при мен има същия проблем като при Хърмаяни (с падащите менюта). С Гугъл Хром съм, като пробвах с ИЕ всичко си беше наред. Rolling Eyes

# 125
Хм. Не ще да е от Хром-а.
При мен с версия 8.0.552.231 на Chrome се зарежда всичко.

Бутоните за проверка правопис се виждат, след като затворя служебния ред на Хром, с който ме пита дали да превежда страницата.

# 126
Браузърът е Мозила, версия 3.6.13. Пробвах и на IE 7- липсват линковете. Разделителната способност е 1280 на 1024.

ПП На Хром-а бутоните при проверка на правопис се виждат, но линковете ги няма.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 01:00 от Хърмаяни

# 127
  • София
Много странно, при мен с ИЕ всичко е наред. Не ми се свалят отделно Опера и Мозила, та с тях не знам как е. Хром-ът ми е версия 8.0.552.224. Rolling Eyes

Разделителната способност ми е 1366 на 768, новият дизайн си стои супер на нея (имам сини полета отстрани, но са 2-3 санта и не ми пречат).

# 128
Може ли пътя до съответния форум, т.е това "BG-Mamma :: Важно! >> ..::. Правила, условия и указания .::.. >> Тема: Нова година - нова визия" да се сложи под или над страниците на съответната тема? Много е неприятно да се изскролират рекламите и статиите, за да се види в коя част на форума се намираш.  Rolling Eyes

# 129
Мишелин, при мен го има отдолу, под темата.

# 130
Поздравления за новата визия,  много ми допада. Hug

# 131
Може ли пътя до съответния форум, т.е това "BG-Mamma :: Важно! >> ..::. Правила, условия и указания .::.. >> Тема: Нова година - нова визия" да се сложи под или над страниците на съответната тема? Много е неприятно да се изскролират рекламите и статиите, за да се види в коя част на форума се намираш.  Rolling Eyes

Пътят е на едно и също място, независимо дали става въпрос за подфорум, тема, раздел от статиите или статия. (напр. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=articles;id=29)
Когато се преглежда подфорум и тема обаче, за удобство го има и най-долу.

# 132
  • София
Малко ми е терсене, но ще свикна.
Обаче ми изчезнаха децата в подписа, само котката е там  Shocked

# 133
Съжалявам за лентичките.
Трябва да се появят утре до обяд (само аз останах на пост - системният администратор, дизайнерът и програмистите имат нужда от малко почивка преди да продължат). Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 01:37 от Mamma

# 134
  • София
Няма проблеми, аз мислех че нещо са извън размера и не са се събрали в полето.

Общи условия

Активация на акаунт