Нова година - нова визия

• 25 637
  • 421
  •   1
Отговори
# 150
  • Mediterraneo
С новата визия изчезнаха текстовите лентички с децата ми. Thinking

И моите ги няма.

Не ми харесва никак новата визия ама здраве да е...

# 151
За много години! Grinning
И на мен не ми допада новата визия. ConfusedДано с времето свикна.Сигурна съм,че  промените са с добри намерения,затова благодаря за усилията. Peace

# 152
Харесва ми, компактно е. Поздравления! Wink

# 153
Новата визия ми харесва много. Grinning

Но и аз имам малък проблем- в падащото меню имам линкове към подфорумите само когато не съм влязла с профила си. Когато се логна имам само линкове към подфорумите в "Дом и семейство". Rolling Eyes Пробвах и с Мозила и с Гугъл Хром. Rolling Eyes Надявам се да съм обяснила разбираемо. Laughing

# 154
Новата визия ми харесва, имам около 4 см поле от двете страни, с което бързо свикнах.
Търсачката е супер.   Kissing Heart

Аз обаче открих нещо, което за мен лично ще е проблем - твърде близо са "Нови отговори на моите публикации" и "Изход"  Crazy Вече два пъти излизам, без да искам  Embarassed

# 155
  • София
    Да си призная, не ми харесва!Аз си го четях на 150% увеличение, сега страниците ми излизат извън рамката на монитора!За да мога да видя всичко , намалявам процентите, при което се намаляват и буквите и се налага да сложа очила.Липсват ми бутоните за начало,профил .... архив ...изход, там където бяха!Рождениците за деня също не ги виждам.Липсва ми карето с броя на членовете, броя на темите, най-новия регистриран член. Липсва ми и карето с новите отговори и личните съобщения!Вярно,че ги има, но сгъчкани толкова близо едно до друго и вече няколко пъти без да искам , натискам известия,профил, изход,вместо нови отговори. Дали е възможно да има бутон,чрез който да си избираме към стария или към новия дизайн да отидем, както е в дира или абв пощата?

# 156
Новата визия ми харесва, имам около 4 см поле от двете страни, с което бързо свикнах.
Търсачката е супер.   Kissing Heart

Аз обаче открих нещо, което за мен лично ще е проблем - твърде близо са "Нови отговори на моите публикации" и "Изход"  Crazy Вече два пъти излизам, без да искам  Embarassed

На мен точно празното поле от двете страни не ми харесва, има ли начин да го махна? Иначе с другото ще свикна и ще ми хареса най-вероятно.

# 157
За пореден път ме изхвърли  Sad  Но този път съм УБЕДЕНА, че не натиснах "Изход"  Sad  Възможно ли е проблемът да е друг, и ако да - какъв?

# 158
И мен ме изхвърля два пъти от сутринта. Освен това е зададена сесия с продължителност 30 минути, която се опитах да коригирам, но явно не успях.
Предполагам, че ще се работи още по сайта.

# 159
  • UK/София

Много съм разочарована от новата визия.Все едно форумът е от 70-те години.И защо са тези линкове към статии със снимки?За да се насърчи посещаването на bg-mamma ли?Когато бях бременна и без подобни екстри бях постоянно там и черпех информация.

И все се чудя за този форум.......беше прекрасен, много посещаван.....защо постоянно са тези реформи?Защо хубавото да не остане хубаво, а не да е супер модерно и различно.Търсачката винаги ми е служила перфектно, подредбата е била страхотна в подфорумите.
  Да не говорим, че за 24ч. това са първите 5мин. в които успях да се задържа във форума.И пак май след това ще имам проблеми.
  Може да съм консервативна, но наистина ми липсва уюта на предишните форуми.

# 160
А сложи ли отметка за Запомни ме, което се намира под полетата за Login?
И мен ме изхвърляше няколко пъти снощи, но след тази отметка го няма проблема вече.

Колкото до лентичките, Mamma писа по-назад, че има проблем, но се надява да го отрстранят днес по някое време.

EDIT: И мен ме изхвърли  Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 10:31 от Мишелин

# 161
Ако въпросът е до мен, да сложих и на двете места, и при входа, и в адресното поле. Пак ме изхвърли току-що. Този път зададох продължителност на сесията 240 минути.

# 162
  • София
Все още не мога да кажа дали ми харесва или не, нормално е, като сме свикнали на една определена визия и начин на ползване, след промяната да има момент на адаптация. Ако наистина работата е свършена добре, скоро ще има много доволни от новата визия.

В частния случай на мамите от Май 2005: не ни харесва идеята за една обща тема за родени 2005, но щом така е решено...все пак можеше някакси по-така да бъде направен прехода за тези 12 онлайн общества, които от 6 години общуват помежду си, а не изведнъж с едно просто "ето ви тема ,пишете тук". Не знам какво ще бъде окончателната съдба на Май 2005 - направихме си група във ФБ, ще видим.

# 163
  • Русе
Като цяло ми хареса новата визия. Падащото меню най-много ми допада. Не ми харесва обаче това че "статиите " ми излизат на всяка страница. Не може ли да са видими само в заглавната страница  newsm78 Това че трябва да ги подминават на всяка тема и всяка страница ме дразни  Sick

# 164
Харесвам новата визия, особено по-малкото реклами.
Обаче едни зелени човечета май искат да ми кажат нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт