Нова година - нова визия

• 25 629
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • При хората, които обичам
Много, много, много ми харесва новият облик. Винаги съм се разбирала с търсачката, но тази е особено сговорчива Heart Eyes

# 166
И аз взех да свиквам, след първоначалния шок.
Само не разбрах как мога да следя теми, в които не съм се разписала? Не искам да получавам известия на имейла, а да ми излизат в новите отговори или нещо подобно, но тук, във форума.

# 167
  • Русе
Клото, на предните страници Мамма е обяснила как. Под "Нови отговори...." има бутон "Извести". Там следиш абонамента. А пък има как да махнеш известяването по и-мейл в Настройките.  Peace

# 168
Аз известието по имейл съм го махнала отдавна, още преди години. С бутона под ''нови отговори...'' пробвах тази сутрин, но нещо не се получи. Явно не съм го направила както трябва, ще пробвам пак.

# 169
А дали като се прочетат новите мнения, темата се маха от Извести? Ако не се маха, ще си продължават "Цоп", "Хоп" и "Запис"

# 170
  • София
  А щом се работи още, дали може да се направи и някаква цветова схема, с която всеки потребител да може да си избира цвят за фона?

# 171
Не се маха, Мишелин. Стои си в списъка. Ако вече не те интересува, или е тема с продължение, премахваш я ръчно. Аз от доста време го ползвам за каталог на няколко стари теми, които не искам да изгубя.
Клото, бутонът е "известия", и преди това трябва да си зададеш функцията "извести" за темата, която искаш да следиш. Намира се точно под "нови отговори..."

# 172
И мен ме дразни това, че на всяка страница където се влезе и всеки форум, стои отгоре лентата със статиите. Заема много място и не виждам смисъл от нея. Или поне да се направи като падащо меню, което може да се скрива за тези, които не желаят да го виждат.

# 173
Хърмаяни, аз бях натрупала 16 "Извести" страници. А при хора, които пишат повече, сигурно и до 100 стигат. Лошото е, че темите са сортирани по дата на пускане. И ако е писано в някоя по-стара тема, то потребителят трябва да разгледа всиките тези 16 страници, за да види дали няма писано по темата. Ако се сортираха по дата на последна публикация, може и да се заизползва, но в този си вид - не виждам разлика от предишните известия. Само дето линкът е на по-удобно място.

# 174
Благодаря на Мама и колектива на форума за положения труд и желанието да ни зарадват с нещо ново за Новата Година   bouquet Здраве и щастие на всички!

Въпрос- молба от мен ... преди малко мрънках и в друга тема  Blush  Има ли възможност ... "опция" ... като за блондинки като мен, с широк мироглед  Laughing да се стеснят страничните полета и полето с темите (текста) да е по-широко? Много тесничко е за моите "романи" прозорчето за лс и постове  Blush  Ще съм благодарна, да ми подскажете подобна възможност, ако няма ... ще трябва да свикна до към лятото, надявам се  Wink

Успешна седмица  Hug

# 175
Хърмаяни, аз бях натрупала 16 "Извести" страници. А при хора, които пишат повече, сигурно и до 100 стигат.
Права си, нямам много време, влизам в 3-4 подфорума, и следя съвсем малко теми. Затова ми е удобно.

# 176
  • София-Младост
Само на мен ли тази лента ми е дразнеща Sad В момента в който реша да си вляза в съобщенията например тя веднага се разгръща...

# 177
При мен бутона "Извести" не работи...може би не правя аз нещо както трябва  Thinking

# 178
  • София
найс найс найс   bouquet

# 179
  • София / Пловдив
......
Прекалено тясно и сбито ми изглежда всичко.

Не са ми нито сбити, нито по - широки страниците. Нямам и ленти в страни...
И вкъщи с Линукс Убунту виждам всичко нормално, и в работата с Windows 7 и с ХP пробвах, с ИЕ и Гугъл хром отварям всичко е о`кей.

Дразнят ме статиите, които ми излизат в падащото меню, объркващо ми е някак.
Както и споменатата вече близост на "Изход" с "Нови отговори".

Общи условия

Активация на акаунт