Нова година - нова визия

• 25 695
  • 421
  •   1
Отговори
# 390
По-голямата част от статиите са от новинарски обмен.
Друга част са на база информация от партньорски/различни източници и са съставени от екип на БГ-Мамма.
Когато статиите са от конкретен специалист, той е посочен.

# 391
Благодаря за отговора, Мамма.
Прочетох няколко интересни статии и все пак - за мен е важно да зная кой е автора на статията за да мога да преценя до колко мога да И се доверя.

Как се прави преценката за това дали да бъде публикувана? В смисъл такъв - всяка статия, която сметнете за интересна, но дори и да не подкрепяте твърденията вътре е възможно да я пуснете и тук или само статиите, които сметнете, че са правдоподобни?

# 392
Статиите са популярни и не заменят напътствия на личния лекар.
По отношение на твърденията и дали ги подкрепяме или не, то винаги сме се старали да даваме разнообразна информация по различните въпроси и да не стесняваме избора си на материали само до нашите виждания и разбирания, затова е напълно възможно да има статии, които съдържат противоречия с други статии.
Както вече казах, когато статията е от специалист, то името му е изрично споменато.
В статиите от новинарския обмен пък са посочени източниците на информация - институти и университети, провели изледвания и др. Останалите са статии от неспециалисти, на база родителски опит, обобщена информация от различни източници, статистическа информация и т.н.
Естествено, колкото и да се опитваме да не сме субективни, колкото и да се опитваме да пренебрегваме личните си виждания, винаги има и малък процент субективност и материалите се одобряват и пресяват (от мен лично) и не бих допуснала статия, която крайно се разминава с разбиранията ми и познанията ми (без да претендирам да съм специалист).

# 393
ок, разбрах! Изчерпателен отговор - благодаря!

# 394
Всички сме свидетели на какви ли не измами. Анонимност във форума почти не съществува и ако някой реши да прави нещо, то много лесно може да проучи жертвата чрез неговите постове. А после дори няма как да се разбере, че форумът му е помогнал. Ако ли пък достъпът до моите публикации /така подредени/ е ограничен, то няма и как да се проследява къде съм писала, какво съм казала, къде съм била, какъв кредит съм теглила, погасила, посетени заведения... с една дума - подредена и леснодостъпна лична информация.
Подкрепям мнението ти, често и аз се опасявам за това.  Rolling Eyes

Другото, което ме интересува е дали има възможност към платформата на форума да се добави опция "Скрий мненията на този потребител"? Това съм го виждала в други форуми, но с различна платформа и ми допадна Simple Smile

И още едно нещо Embarassed дали може да се прибави една идея увеличение на шрифта. И сега има, но явно за моя монитор (17 инча) не е достатъчно за да мога да чета успешно цялата стр. без да скролвам надясно. Peace

# 395
Форумът е платформа за публична комуникация и мненията са общодостъпни.
Това трябва да се има предвид при публикуване на мнения - те са достъпни за всички.

Другото, което ме интересува е дали има възможност към платформата на форума да се добави опция "Скрий мненията на този потребител"?

Не, няма такава възможност.

И още едно нещо Embarassed дали може да се прибави една идея увеличение на шрифта.

Може да увеличите шрифта на темите и мненията чрез бутона  , а на статиите чрез бутончето

Работя на десктоп компютър 21.5", на лаптоп 15", нетбук 10.1", гледам сайта през таблет и мобилен телефон - нямам скролове и няма при мен проблем с визуализацията на шрифта.

Къде имате скрол и увеличаване или намаляване на шрифта Ви е нужно?

# 396
Цитат
Къде имате скрол и увеличаване или намаляване на шрифта Ви е нужно?
На страницата с обновените теми, например. Като пиша отг. също е по-малък шрифта. Иначе, ползвам бутона за увеличение.

Ето една снимка, в която се вижда разликата

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 05:58 от l`ange

# 397
На каква разделителна способност работите? Не би трябвало да имате скрол, в случай, че работите на разделителна способност поне 1024 пиксела в ширина.

# 398
Здравейте Simple Smile
Имам проблем с бутона Извести за ново мнение, за да не пълня със спам ( Peace) реших да го ползвам, но не ме известява въобще и трябва да търся темите за да ги преглеждам.

# 399
  • Кюстендил
Здравейте Simple Smile
Имам проблем с бутона Извести за ново мнение, за да не пълня със спам ( Peace) реших да го ползвам, но не ме известява въобще и трябва да търся темите за да ги преглеждам.

Когато кликнеш на Известия, точно под Нови отговори на моите публикации и отиваш направо в темите за които си се абонирала за известяване и срещу заглавието на всяка една от тях има розов надпис Ново, кликаш върху него и те отвежда на първото непрочетено мнение.

# 400
Здравейте Simple Smile

Когато кликнеш на Известия, точно под Нови отговори на моите публикации и отиваш направо в темите за които си се абонирала за известяване и срещу заглавието на всяка една от тях има розов надпис Ново, кликаш върху него и те отвежда на първото непрочетено мнение.

Благодаря много за отговора   bouquet Heart Eyes

# 401
  • София
Mamma, ще използвам темата, за да направя едно предложение. Добре ще бъде да има възможност да се следят избрани теми. По този начин ще се избегне "запис" и т.н. когато темата представлява интерес за потребителя Simple Smile

# 402
Разбира се, че има такава възможност.
Вместо "запис" - горе над темата, малко по-вдясно от средата.
При преглед кликаш на Известия - горе в ляво, под Нови отговори на моите публикации.

# 403
  • София
Вълкът с дълъг ник мерси за бързия отговор Simple Smile

# 404
  • Кюстендил
Вълкът с дълъг ник мерси за бързия отговор Simple Smile

Пък ако беше прочела само последния пост в темата, преди да пишеш, щеше да имаш отговора веднага Wink

Общи условия

Активация на акаунт