Боя за коса - blond 20! Неотразими за празниците!

• 127 015
  • 734
  •   1
Отговори
# 300

Nigella, един цвят е до колкото си спомням.

Може, на мен ми се стори, че слага боя  от различни купички  Crazy , но така или иначе не разбирам какво говори   Peace

# 301
Ok, аз понеже малко се обърках и искам да знам според Zvezdi4kazory,
след блондора кое е по-добре на теория да сложа - пепелна  или натурална боя.
 /или друга, за постигане на някво натурално златисто /

/знам че всичко е въпрос на преценка след обезцветяването с блондора, но по принцип..../
Натурална Peace Пепелива ако си много жълта така да го кажа.
Very Gery ходила съм на курсове, била съм модел по изпити, виждала съм доста фризьори които не могат да държат ножица ( една такава беше стажант при Капанов), моята фрозьорка,която ме е научила на мн отказа предложение на Гого, така че не говори за професионализма на хора, които не познаваш....
Правя страхотен сешоар, на каре правя чупки/къдрици със сешоар, до няколко месеца ще започна и с преса.... Боядисвам си почти всички приятелки.... И етажи съм правила, цъфтежи съм махала със свещ.... Кичури със шапка съм правила.. Ходила съм и по ревюта на прически, като мацката с която ходех нейният фризьор прави повечето манекенки, след ревюто идва при нас и ходим на заведение..... Ако искам да стана фризьор утре отивам в салона на приятелка и почвам..... След този ми коментар не се занимавай с мен ако обичаш...

# 302
Кажи, поне кой е салонът, че да знаем да не идваме...

# 303
  • Lost in a fairytale ...
Офф : би ли разказала за махането на цъфтежи със свещ?Не бях го чувала досега ...  Simple Smile

# 304
А някъде виждали ли сте шапки за кичури да се продават? От тези, които полват в салоните, не от тъничките.

# 305
Офф : би ли разказала за махането на цъфтежи със свещ?Не бях го чувала досега ...  Simple Smile
Видя ли какво направи.............заради въпросът, който зададе, стана гранде скандал, а сега за цъфтежите искаш да знаеш  ooooh! Joy
Аз съм го чувала това за свеща, но не бих се подложила на подобно нещо. За тази работа си има гореща ножица  Simple Smile

JLo, аз съм виждала.....търси в магазините за професионални продукти за коса.

# 306
Благодаря, утре ще ходя за боя и ще попитам  Peace
За свещта съм чувала и аз, но не бих пробвала. Последния път така ме офъка една "фризьорка", че скоро няма да имам връхчета за хващане  ooooh!

# 307
Ами косата се разделя на сектори. Навиват се много тънки кичури като цъфтежите щтръкват и се обират внимателно със запалена свещ. Процедурата е дълга, но е ефикасна Simple Smile

Very Gery ако стане, при мен ако дойдеш, няма да ти се спести от боята. Simple Smile

Горещата ножица също е хубава процедура да. Simple Smile

# 308
За свещ и аз съм чувала, но не съм събирала кураж, ама то и в салоните ли го има? Аз като бях ученичка съм го чувала.

Ох, добре, Zwezdi4ka, само няма да ме блондираш преди това  Hug Не се съмнявам в останалите ти умения, но просто по това конкретно питане имам различно мнение!

Аз пък не виждам никакъв скандал, още повече, че и вие малко понаучихте и погледахте сеир.  smile3534

# 309
Няма скандал разбира се. Very Gery нямам нищо против различното ти мнение, просто недей да се заяждаш. Това е Simple Smile

# 310
Подкрепям Very*Gery ! Peace

Zvezdi4kazory , съжалявам но от всичко което си изброила не мога да открия нещо , което да ме убеди в професионалните ти качества. Naughty

Бих добавила .......момичетата , които търсят съвети , преди да предприемат действия спрямо косата си да прочетат малко повече ......но специализирана литература /линк към такъв учебник бях пускала в темата/..... така ще си спестят много нежелани последствия. Peace

# 311
Сефте сеир  Grinning
Няма блондинска тема без да прехвърляли искри.

# 312
Аз пък не виждам никакъв скандал, още повече, че и вие малко понаучихте и погледахте сеир.smile3534
Нищо ново не научих, а и снимки не видях  Crossing Arms

Искам снимки.....може и да не са ваши, но да има обяснение как е постигнат цветът.

# 313
Минзухар беше обещала снимка .

# 314

Искам снимки.....може и да не са ваши, но да има обяснение как е постигнат цветът.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт