Боя за коса - blond 20! Неотразими за празниците!

• 126 808
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Да, именно тези, от "Перлен"-ия, май е първият. Въпреки, че изглежда сиво на теб съвсем няма да ти стане това сиво, а само малко ще неутрализира оранжа, поне така ми се вижда на снимката!
Ако решиш да пробваш, слагаш на пръстите малко количество и гo разнасяш кичур по кичур - има ръкавици в кутииката - ама започни от долу-нагоре и така ще гледаш в огледалото как се променя. Не слагай големи количества на едно място - златно правило! И така мисля, че ще се пооправи.

Аз открих този балсам в този форум и първия път, когато си го сложих, не можех да повярвам каk бързо ми се променяше цвета. Обикновено го държа 3-5 мин. Успех! 

# 346
Very*Gery , от къде си го купуваш?
Ти не живееше ли в Германия?  newsm78

# 347
Аз пък съм объркана..най-накрая постигнах цвета, който си мислех,че желаех, средно към светло пепелно русо, без рижави отенъци, НО сега ми се струва,че не е това моя цвят.Много е студен за мен, аз съм доста бледа.Колкото и грим да слагам, не става и не става.КАк да мина сега в топлата гама, без да стана оранжева.Може нещо огнено, златисто, но някакси да не е основен цвят  newsm78

# 348
Ох не ме питай B&C, не аз съм в Италия, но си купувам по няколко като си идвам в Бг и така имам за доста време, защото не го използвам много често, но пък ми е сигурно средство за корекция и гледам винаги да си имам! А и на мен ми е доста икономичен, защото слагам наистина по малко. Така съм и по-спокойна като експериментирам  Grinning Наистина го препоръчвам!

# 349
Аз пък съм объркана..най-накрая постигнах цвета, който си мислех,че желаех, средно към светло пепелно русо, без рижави отенъци, НО сега ми се струва,че не е това моя цвят.Много е студен за мен, аз съм доста бледа.Колкото и грим да слагам, не става и не става.КАк да мина сега в топлата гама, без да стана оранжева.Може нещо огнено, златисто, но някакси да не е основен цвят  newsm78
и аз имам същия проблем като теб - светла съм, но все пак реших да не рискувам с медните нюанси, (а иначе златистите са добра идея)а да се придършам към по-студените тонове. Ако искаш промени някои неща в грима, ружът прави чудеса.

Нов ден, нов цвят си харесах!  Laughing

това е пепелно, нали? Трябва да се репигментирам за него сигурно. Въпросът ми е какъв цвят е според вас, дали е 8-ца пепелно?

# 350
Blondie_, на мен си ми удря на 8ца, аз нали с такова все се боядисвам. )

# 351
  • София
Mirama много хубав цвят
момичета аз май си харесах цвят
само да видим какъв ще е резултата след 2 та фаза на кичури

# 352
Интересува ме кой номер е този цвят. Много ми хареса!  Heart Eyes

# 353
Браво  smile3501
Днес ми харесвате много повече  smile3521
Продължавайте да показвате снимки!  thumbsup

Цветът показан от lepidopteria много ми харесва  Heart Eyes

Ето това също ми харесва http://www.behindthechair.com/displaystepbystep.aspx?ID=42&ITID=2  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 20:03 от B & C

# 354
Здравейте и от мен  Hug
минзухар, не успях да видя снимките ти, а много ми се искаше  Flutter

Снощи се боядисах с Алфапарф Evolution 9.1 + 6% окисл. Момичето от магазина ми я препоръча, пък май е безамонячна и дали затова нищо не се е получило....
е, резултатът е този http://mayayo.snimka.bg/other/kosa.469557 - parola: kosa  ooooh!
май няма никаква разлика от преди - първите 2 снимки са от днес; посл. от преди нова година.

И вече се чудя какво да направя - звездичка, въобще бях пропуснала за 9% окс. и в магазина мнооого се чудех какъв да взема, накрая момичето ме убеди да е 6, ама дали с това не сгреших....

Мисля си да взема 10.1 + 9% освен  Rolling Eyes и да се моля вече да стане работата.  Praynig

mirama, цветът е супер, на предните снимки и на мен ми изглеждаше оранжева  Crazy

Иначе искам такъв цвят -

Може и малко по-светло - цвят лешник/шампанско ... нещо такова. Ама как ще стане....  newsm78

# 355
Забравих да пиша, че въобще не съм си оправяла косата, беше вързана и за снимките само я пуснах...

Иначе Фърги ми е идеал за светъл цвят  Heart Eyes

Сега се замислям дали до следващото боядисване, да не опитам да намаля оранжевеено с тониращ балсам...  Rolling Eyes какво ще кажете.

# 356
Сега се замислям дали до следващото боядисване, да не опитам да намаля оранжевеено с тониращ балсам...  Rolling Eyes какво ще кажете.
Идеята ти е много добра, но не съм много сигурна дали ще останеш доволна от резултата.
Моят опит с шампоаните и балсамите не е много успешен   Confused Rolling Eyes
Днес съм решила да направя още един опит с един балсам. Проблемът при мен е, че ми пресушават косата, а цветът не се променя изобщо  ooooh!

# 357
# 358
Здравейте и от мен  Hug
минзухар, не успях да видя снимките ти, а много ми се искаше  Flutter

Снощи се боядисах с Алфапарф Evolution 9.1 + 6% окисл. Момичето от магазина ми я препоръча, пък май е безамонячна и дали затова нищо не се е получило....
е, резултатът е този http://mayayo.snimka.bg/other/kosa.469557 - parola: kosa  ooooh!
май няма никаква разлика от преди - първите 2 снимки са от днес; посл. от преди нова година.

И вече се чудя какво да направя - звездичка, въобще бях пропуснала за 9% окс. и в магазина мнооого се чудех какъв да взема, накрая момичето ме убеди да е 6, ама дали с това не сгреших....

Мисля си да взема 10.1 + 9% освен  Rolling Eyes и да се моля вече да стане работата.  Praynig

mirama, цветът е супер, на предните снимки и на мен ми изглеждаше оранжева  Crazy

Иначе искам такъв цвят -

Може и малко по-светло - цвят лешник/шампанско ... нещо такова. Ама как ще стане....  newsm78

mayayo, миналата година умишлено се боядисвах с цвета, който ти се е получил Simple Smile
да ти кажа ли как преминах към русо - направих си малко кичури при фризьор, след това боядисвах с руса перла на Фармаколор, след това пак кичури и готово. вече почти нямам оранжевко.

# 359
Интересува ме кой номер е този цвят. Много ми хареса!  Heart Eyes

И на мен много ми хареса PeaceАз се стремя да постигна слънчево или беж.русо без оранжеви отенъци.По тази причина направих кичури за да се просветли цвета, ще видим при следващото бодисване дали ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт