Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • offshore & overseas
Никич, аз не разбрах, ще дойдете ли на среща, или ще бачкате в неделята? Колкото до свеки, що не я вземете с вас? Много ми се иска да я видя тая легендарна женица. Аз пък може да взема майка ми, колкото и да не ми се ще. Всичко това е евентуално, щото, тъй кат гледам, срещата пак върви къмто разпад.

Предлагам ако има среща, то тя да бъде от 11 или от 14 часа на 9.01.11 г. Mr. Green Mr. Green

Анкетата: Люсил не е приемала АБ до тоз момент, освен ако не е станало в неонаталното без мое знание, но не ми се вярва. Ако се наложи, ще приема, но искам да съм абсолютно сигурна, че няма друг вариант. Това са нормални неща -- част от живота.

Като прочетох Крис, ме навяха малко тъжни мисли и си припомних, че, за жалост, въпреки големите ми амбиции, малко смешни, но нали хормоните ни бият по главите, да чуя как проплаква Люс, отново бях много нервна и ме поприспаха за 10-ина мин., докато я извадят по бързата процедура (за да не танцувам на операционната, както се изрази кривогледият, но много симпатичен, анестезиолог).

Калина пък може би дори не е проплакала, но това са стари исто/ерии и няма да ви занимавам с тях.

За най-нахална майко-свекърва номинирам моята родна. Понякога доста се увлича. Свекърва ми е по-разбрана, особено напоследък. Вероятно се старае, докато майка ми, нали съм „нейна“, счита, че подлежа на тормоз без остатък.

На моменти си викам, не трябва така, аз все пак имам жива-здрава майчица, но като ме клъвне един-два пъти подред, ми иде да я взривя направо. Crazy

Тия дни Калина е особено инатлива и едва се трае. Днес оставих атомната бомба (баща ѝ) да избухне и нещата като че ли се поуталожиха, но пак не бяхме доволни и щастливи.

Тия дни лъв ми пак влизА в болница и свеки дойде за една вечер да спи при нас. Халюша я пообсеби и даже не ѝ даваше да си изпуши вечерния фас (на балкона). Обстреля я десетина-двайсет пъти със следното нравоучение: „Нощем не тряДва да се пуши. Бабо, нощем не се пуши, защото ще замиришеш на гадЕно.“ hahaha

Ники, Максо и Люс явно отново си пращат сигнали, защото поведението им е сходно. Тая вечер и тя беше твърде превъзбудена, та едвам я гътнах в 23 часа. Бяс ти казвам, колосалише бЕсен!

П.П. И аз напоследък едвам го изтрайвам миОто. Като си е вкъщи сякаш ми диша от въздуха. И как иначе, като непрестанно ми дудне за сметки, дългове и пр. простотии. Сякаш не знам! И все гледа да ме жегне с нещо. Последната идиотия беше да сме се откажели от кашкавала, щото бил два пъти по-скъп от месото. Егасимуси и простотията!!! Разбирам, че не е на кеф, ама това пА неговото никъде го няма (освен у наше форумско село, де).

# 511
Честит празник на всички именници!
Моята свеки е именничка днес,звъннах и тя ми затвори.Има сигурно по важна работа от това да се разправя с мен Mr. Green
Сияна до сега не е пила антибиотик,даже не е пила друго освен прослувутия осцилококцинум,дано дълго време да е така PraynigИначе продължава да кашлюка,но няма саполи.Ако и утре кашля може да я заведа да я чуе педката.
И аз като Юхуу се радвам много,че живеем надалеч от бабите.Ядосвам се и на майка ми и на свеки,така че ми е много добре.Е,като се върна на работа сигурно ще ми е много трудно като се разболее малката,че не мога да излизам отпуска и болнични,но ще го мислим на момента.
Аморе драсни два реда как сте Hug
Ах тия мъже!!!И моя много ме ядосва,като го няма чакам да се прибере,а като си дойде все намираме за какво да се скараме.Че и малката се е научила като започна да викам,започва и тя Simple Smile и ръкомаха с ръчички.

# 512
  • някъде тук
ДД Hug

За анкетата Жорко  е пил веднъж АБ досега,дано не се налага да пие пак Peace

Жоро от няколко дни си промени режима на спане през деня,вече спи по веднъж наобяд от 11,30 до към 14,-14,30 което ме устойва идеално ,само да видим дали не е временно. Започна да яде по малко като количество  и от манджите и от млякото,незнам защо преди пиеше по 220-240 АМ сега с триста мъки изпива 150-180 Rolling Eyes Още пие два пъти АМ ,сутрин като се събуди и вечер преди заспиване, незнам обаче докога ще е така.
Мики кажи нещо повече за капките ,че на Жоро сопола продължава да тече и незнам вече какво да капя ,Коларгола го свърших имам Сребърна вода освен от нея да почна да капя Rolling Eyes

Днес свекървата има имен ден ,така ,че моето МиО със сигурност ще ни заведе на гости на Мама Mr. Green

# 513
  • offshore & overseas
Честити ни Данита, Теодори, Матеи и пр. и пр.! Да са им живи и здрави хубавите имена, да са здрави и весели и те самите!

От половин час кукувам тук и се подготвям да изляза и да утрепя с един куршум, демек едно излизане, два заека: единият е домакинката на общинската куФня, от която тряДва да закупувам купони, а другият е да свърша нещичко в една банка наоколо. Дано ми се удаде, че вече си блъскам главата в стената от безпомощност.

Баща ми ще остане да пази Люс, дано да не полудеят докато ме няма, че той ако не му кажа, не се сеща какво да я прави понякога.

Слънчи, видях те и се сетих. Калината ти е прекрасна порцеланова кукла с невъзможно сини очи. Няма да се оплакваш, чудесно се развива момата. Като порасне и се разяде пък, ще почнеш обратната песен. Кака Софи също е красавица от класа. Дет викат момичетата, баща им да зарежда пушките или пищовите, че...

# 514
Хелоууу! Айде и ние вече на кухня! Днес заверих първия талон! От понеделник ще хапваме вече! Дано и харесат манджалъците!
Сега изграждам нов режим на Борето, че вечер става по 3 пъти и си личи че е наспано детето, а ние с татко му 2 не виждаме! По колко пъти на ден трябва да спи дете на 10м незнам, ама явно това нейно спане по два пъти на ден и стига и вечер ляга в 9.00 и в 1-2 е ококорена и готова за игра!
А снощи едвам я прилъгахме и легна в 10.00! Та така стана в 5.30, хапна и пак заспа до 8.15! И преди половин час, като се върнахме от кухнята заспа по пътя, не можа да хапне и така! Дано се оправдаят усилията ми да заспива на обяд и да става сутрин към 8-9ч!
Ние сме с 8 зъбчета и си мисля че сме запълнили програмата до 1г, ама да видим! Това лигавене не престава! Сменям по7-8 лигава на ден! Ама това да ми е проблема...
Приятно изкарване на следобяда, а аз отивам да си пийна кафенцето....

# 515
  • София
ДД!  Grinning
Мяу, ако Нейно Височество благоволи да дойде - няма да идваме на срещата, ще работя 6 дни, че и нас ни натиснаха сметките... яко.  Tired Twisted Evil
Днес трябва да даде отговор дали е свободна тези дни.  Mr. Green и евентуално утре да се самодостави, че има нужда от сериозен инструктаж - не е виждала памперс отблизо все още, Борис пък днес хапна малко пюре и веднага цъфнА отново, та и не трябва да му бута храна... Не може да си пуска уредите тук, евентуално ще и залепя лепенки кое как.  Crazy
Мики, не му варя млякото - купувам в кутия.
Ро, абе не ти е лесно и на теб!  Mr. Green

Айде до после, че Борис ще яде попара от чай и сухар без сирене.  Mr. Green

# 516
  • София
Здравейте и от нас!
Честито на всички именници и честито на всички, които изпълват месечинки днес!
Да сте всички живи и здрави и много щастливи и усмихнати!  Hug

Минах през аптеката да купя ПОРЕДНИТЕ капки за нос, за очи и сироп за кашлица.  #2gunfire Ей, писнА ми вече  ooooh!
ГолЕмата пък, проси яко внимание и е намерила начина - боли ме гърло пръсни ми Тантум верде и ми дай ефизол  ooooh!
Вчера ми се случи следната случка, която ме накара да подпаля, ама днеска ми е смешно вече. Пристига баща ми с малко бурканче, пълно с неясна течност и ми вика: "Майка ти е изстискала сок на Калина да й го дадеш" Аз лекинко подпалвайки вече питам "Ама мама нали знае, че Калина не пие сок, що ми го праща?" На което той ми вика: "Ами аз й казах, да дойде и да й го даде на Калина, ама тя ме прати мен да ти го донеса" Взех сокчето, пробвах Калина да го изпие, па си го пийнАх аз. Днеска й викам - "Мамо, сокчето ти беше много добро, Калина не го пи, ама не се притеснявай, аз мога да пия и от кутия" . Не можа да ми се разсърди  Mr. Green

Оф, таз моята голямата почва да ме притеснява леко. Много в емоционална, и само се набутва в нек'ви ега си и ситуациите. На СУ, в градинката до НС има един човек, който свири на гайда. Софи много му е харесала гайдата и нон стоп му се натриса (горкия човек). Вече по име се знаят, и за ужас на свекърва ми, като ходят към Алианса нон стоп си говорят с него. Та след голямата радост да го види му е изцепила въпроси от типа "Ти сънува ли ме?" и др. Човекът, който разбира се, хич не му е до нея и нейните глупости, й отговорил, че сънувал нещо бяло и сигурно била тя, а нашата го почнала, че тя не е бяла и как така не я е сънувал  ooooh! Мдаааа, опредлено ще си имам грижи с нейните напъни да си харесва разни люде  Mr. Green ooooh!

Сиянче, ужасно е преживяното от твоите приятели! Да не дава Господ не никого да се случва това  Praynig
Ники, не мога да повярвам, че може да има толкова немхърливо отношение към медицински манипулации, особено свързани с деца! Този е буквално за публичен линч! Максо голЕм борец станал, да ти са живи и здрави и двамата с Бо!  Hug
Мики, не се ядосвай, нЕма сми  Hug
За срещата - много ми е мъчно, но до последния момент няма да знам. Ако преборим сопола, супер ще е, ако ли не ... мисля, че е по-добре да не идваме, нямате нужда от допълнителни вируси и бацили.  Confused
Цитат
На моменти си викам, не трябва така, аз все пак имам жива-здрава майчица, но като ме клъвне един-два пъти подред, ми иде да я взривя направо.
Мяу, ей под тия твои думи се подписвам с 2 ръце  Hug
Аморе, обаждай се по-честичко  Hug
Пиленце, Светулка, дано сте добре и все по-добре да ставате  Mr. Green
Роро, евала на Клио  #Crazy Да е жив и здрав!  Hug
Пухи, недей страда, че не си могла да чуеш "съкровището"  Wink
Ами това от мен засега, щом "получа факс" пак ще се включа! Хубав ден ви желая   bouquet

# 517
Бела и аз капах Коларгол,според мен без никакъв ефект,преди това Виброцил ,но той само отпушва временно.Еуфорбиум е спрей,изцяло хомеопатичнен ,аз го ползвах до като бях бременна.Сега му сложих на Явката и ще видя на него как ще му се отрази,все пак действат малко по -бавно.Без рецепта е и е подходящ за кърмачета,но аз го слагам на своя глава Blush
Слънчи ами контактна е Софи,много се смях  Hug
Сега да ви ракажа какво ми се случи в аптеката,влизам да купя спрея и съм гушнала Явор и аптекаря много възмутено ме пита защо го нося а не ходи.Аз му обяснявам,че ходи по принцип но все още не го пускам съвсем сам,за да не си счупи главата.В разговора накрая много ядосана му казвам ама той е на 10 месеца и аптекаря се опули мислел ,че е поне на 1 година. Joy Продължението ....отивам в магазина за хляб,Явор ходи малко и на касата го гушкам,защото е тясно и дърпа всичко,касиерката леко възмутено ми прави забележка защо го нося и за да си спестя разговора и казвам,че е на 10 месеца....пак ме поглежда с очудване и ми казва,че и се видял по голям  hahaha Та се чудя те ли не могат да преценяват или Явката е станал много висок,последната консултация беше ноември тогава беше 73 см.,та сега ми е интересно утре какви резултати ще има. Thinking

# 518
Здравейте!

Честит имен ден на многобройните празнуващи днес! Да са живи и здрави!   bouquet
Честити месечинки на бебоците, които ги изпълват днес, че и вчера, защото не успях да ги поздравя!   bouquet

И ние в кюпа със сАполките- за пръв път, откакто се е родила Алята е сАполива.  Sad Много ми е мъчно да я слушам как похърква с носле, как се дави от секрета и се дразни. Не може да спинка спокойно, задавя се и се буди. Засега Т няма и не кашля и дано да ни се размине само с полите. Супер тати ходи при доки и ни изписаха някакви черни капки, спрей за нос о Осцилококцинум. Ако се разкашля или вдигне Т ще ходим на преглед.

Решихме се да запишем Алето на кухня. 1,70 лв струва купонът на ден с техни съдове. Имах колебания, защото ние живеем в бивш квартал на Разград (сега село) на 4 км. и трябва някой д
а ходи да взема храната и да ми я носи, но решихме да опитаме с Ники и, ако си струва, Супер тати ще си прави всекидневни разходки до вкъщи на обяд. Simple Smile Тъкмо ще го виждаме повече и ще може да си хапва домашно сготвена храница. Wink))

В анкетата гласувах с НЕ- дано и сега да ни се размине!

Нямам време да ви прочета, защото съм сме самички с Лекси и тя непрекъснато иска да ходи- следователно аз трябва да вървя до ня да я пазя.  Mr. Green Ако заспи ще понаваксам. Прегръщам ви! Поздрави от Любезна на всички!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:14 от Таньорчето

# 519
  • Бургас
Гласувах с ДА,Диманка пи АБ след ушна инфекция.Имаше много силна Т, в чудо се видяхме със съквартиранта.

Мики
,дано да помогнат капките.  Hug

# 520
поздрави от слънчевия парк гео милев! Малкото спи, аз попрочетох и се включвам само да се подпиша с всички крайници под изказването на Мяу за собствената майка - няма никой друг, който така да ме вбесява!

# 521
ДД,
Може ли да помоля за данните на ортопедите Драганов и другия за когото обсъждахте(че имена трудно помня) и работят ли с ЗК и имат ли частни кабинети. Че моя приятелка има нужда..
Благодаря предварително

# 522
Добър ден, мацки!

Днес записах Ина на кухня, заверих купон и от понеделник ще взема вече храна! Дано да я яде!
Тази нощ беше ужас, така кашляха и двамата...  ooooh! , незнам какво им стана, през деня им нямаше нищо, днес също са добре, но през ноща... Въздуха ли нещо, задна хрема ли?!  Thinking За всеки случай започнах да давам на Ина Стодал, а на Преслав Ен-Ти-Тус... Дано да не става по лошо, че Преслав мисля вече да го пускам от понеделник на градина. Вече три седмици е в къщи и яко подлудя! Само му се караме, а той никак не слуша и се "лигави"! Това беше и един от поводите да се скараме с моя...  Rolling Eyes Що не съм го пускала на градина?! Как да го пусна като - първо- някои от учителките са отпуска, т.е. нямат още "качествени" занятия; второ- събрани са в сборна група, и на всичкото отгоре на 3-ти януари е нямало парно  ooooh! , докато поискат разрешение от директорката да пуснат климатици и половината деца са отишли да си ги приберат, който има възможност! ; и трето- толкова е студено сутрин, как да го изкарам от топлото легло и да го юрна на студа, щото трябвало да е на градина... айде няма нужда! Да ми донесе още болести, сега след празниците, кой къде е ходил...  Rolling Eyes

Днес баща ми има рожден ден, но не се казва Йордан! Да ми е жив и здрав!!!  Heart Eyes Довечера сме у нашите на софра... пак  Mr. Green
Свекърва ми пак е на "събиране", днес има мир в нашата къща!  Peace  Mr. Green
По този повод, Ника, на някой товарен кораб можем да ги "шътнем" между брикетите, иии ... хайде за Украйна... Mr. Green  За круиз не е заслужила, ама никак! Точно пък аз да й доставя това удоволствие... Тя ходи миналата година в Гърция, по миналата в Турция! Тъй, нали е "шапка на тояга", ще ходи, що не ходя аз?!?!

Още нещо щях да пиша, ама сега ме "викат"... До после, чао!  Hug

# 523
ДД,
Може ли да помоля за данните на ортопедите Драганов и другия за когото обсъждахте(че имена трудно помня) и работят ли с ЗК и имат ли частни кабинети. Че моя приятелка има нужда..
Благодаря предварително

Ради, и двамата не работят със ЗК. Д-р Драганов преглежда във ВМА с предварително записан час на телефон 0898 503 010. Другия е д-р Алексиев, той има сайт където всичко е написано http://www.einet.bg/~alexiev/  Hug

# 524
Благодаря ти Теди  Hug

Общи условия

Активация на акаунт