Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
ДД
Честит имен ден на всички именници
ох да се оплача снощи Габи беше с лека т и днес вдигна до 37,8,но й няма нищо друго/нито кашлица,нито сополи/дано да е от зъбите,че горния й венец е подут,утре сме на консулт тогава ще я прегледа док,не искам да я водя по рано,че сега има много бацили
днес хубаво се разходихме навън,близо два часа,времето беше чудно
антибиотик сме приемали,когато бяхме в болницата с пневмония,оттогава не се е разболявала толкова сериозно
друго мислех да коментирам ,но се разсеях и го забравих

# 526
  • София
Хорааа, тва малкото ме кефи, ебава се с мен както си реши!  Mr. Green И аз съм напълно безпомощна!  Joy
Новото е, че от два дни категорично не желае да го водя да ходи - хвана ли му ръчичките и се извива целия назад - ще се пребие само и само да го пусна. Иска да пълзи и сам да си ходи където прецени, че му е безопасно. Дотук добре. Като ходим от стая в стая той пълзи след нас и всички са доволни.
Обаче... преди малко тръгваме както обикновено, ама последния нещо се губи. поглеждам и почти припадам - бях мила пода и съм оставила кофата на вратата на банята, като правя от години. Максуел обаче обърнал кофата и си стои щастлив в една огромна локва, гордо хванал мопа.  Crazy Crazy Crazy
Орева света като го вдигнах. Цялата вода отиде към детската.  Mr. Green Къпах го по никое време. Борис се намокри до кокалчетата. И наистина се почувствах безпомощна. Blush
Явно затова не дава да го водя - за да са му свободни пипалата за бели.  Mr. Green

# 527
ника Hug, така са искат вече да са самостоятелни ,а не могат
само ни подлудяват,и габи е същата,

# 528
ДД!!!Това мойто дете,днес е станало с всичките си части нагоре,от сутринта не е спряла да крещи и да се тръшка,направо ме подлуди (ще ми гръмне главата).Надявам се поне довечера да е в час Simple Smile
   Честит празник на всички ,весело изкарване!
   Аз сега се чудя да и купим ли шейна и каква да е. Харесала съм:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8132&cat=155  -  но не знам дали има смисъл да дам 100 лева за шейна Sad
   Довечера сме на имен ден на баба ми и идея си нямам какво да и купим Sad надявам се довечера да ни озари идеята ,че....
  Относно ортопедите - ние ходихме 2 пъти в Горна баня (работят там със здравната каса ) и двата пъти си платихме по 18 лева за ехогравски преглед (свършили им били талоните ,ако искаме да отидем другия месец около 16- ти ,тогава може и да има ooooh! ).
   Аз на кухня още не съм я записала  моята хубавица-започнах да и готвя и свикнах,само с месо ,нещо не ме влече да и готвя и купувам пюре.Малко ни е трудно готвенето,че тя ми виси в едната ръка а аз с другата се опитвам да готвя,ама...яде детето.
   Гледам ,че за раждане сте говорили по-рано :Аз имах нередовни контракции от 4 сутринта,ама  станаха на 5 минути към 14.30,обадих се на мъжа ми да идва да ме кара към болницата ,към 16.30 тръгнахме към Шейново.По път минахме през една банка ,че трабваше да платя едни неща (естествено ,на мъжа му идеше да ме удуши).В 17.20 бяхме в болницата ,ама никой не  иска да ме прегледа Simple Smile Една акушерка не издържа и ме качи в предродилна ,а там само ме погледнаха и казаха ,че няма време за ехограф и клизма и т.н .Включиха ми запис на тонове в 18:10 или 18:15 ,в 18:30 ми казаха :"Айде към родилна",ама аз в контракция и викам : не сега след малко Simple Smile А лелката :"Ти на плочките ли ще раждаш?! Ставай!!".Така в 18.35 ме качиха на магарето и в 18:40 родих ,след 3 напъна (аз напъвам ,теми викат  :дишай бе (ама какво ти дишане ,като напъвам -не боли)).И след 5 минутното ми раждане ме шиха половин час Simple Smile
  Айде стига ,до сега не съм писала такъв пост Simple SmileЧао от мен засега Simple Smile

пс: Ника оправи ми настроението с този пост Simple Smile то не е за смях,но...

# 529
  • София
Аз да си кажа, че много ми се иска да дойда в клубчето в Люлин, ама сме много далече и без превоз, та няма да стане.  Confused

Мяуче, твоят Лъвю що не вземе да откаже храната, щото и без това много скъпа, а?  Crossing Arms Егати...

Слънчи, тя пък Софи намерила с кой да се социализира, нямам думи!  hahaha

Брей, Пухи, хич не страдай ами се радвай, че не ти е вдигнало съкровището.  Wink Моята ми брои обажданията, а от скоро разбрах, че води отчет на снимките, които си изкарвам и кой по колко пъти го има съответно изкаран на хартия.

Да не говорим, че ако случайно ѝ звънна и не се сеща кога да спре да говори. Ама да не си мислите, че нещо стойностно ми казва - абсолютни общи приказки.  hahaha

Мики, хич не се учудвам, мен хората са ме питали дали Диди ходи когато беше на 7 месеца. Два пъти и то.  Mr. Green

Ника, Максо много ме кефи, голям бандит!  Heart Eyes И Диди така успява за секунди да прави белите.  Crazy

Сори, че така телеграфно и плешиво се изказвам...  Blush

п.с. Качих 3 снимки в снимка.бг, ама ми вика браузъра, че имало профилактика и сайта няма да е достъпен, та не знам какво точно успях да кача.  newsm78

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 17:21 от Юхуу

# 530
..Митко пък налита да бърка в тоалетната.  Rolling Eyes Разглоби поставката за четката за чистене на кенефа, тя беше закрепена към стената, но вече не е..

Юхуу, не знам в кой район си, но и с Мемо ще говоря да дойдат и май ще трябва да организирам някакъв превоз, така че ако имаш желание пиши къде сте и ще ангажирам мъжа като маршрутка да мине да ви събере и после и да ви върне. Иначе клубчето е удобно за идване с метрото, трамвай 8 и 310 автобус. Също и покрай него минават маршрутки 16, 39, 30, 14. Шестицата и единицата и те са наблизо.

# 531
  • София
Слънчо, Софи ме кефи!  Flutter Сигурно не е лесна за отчуване, но нали я видях и на живо, разкошно дете!  Hug
Танче, дано минете само с хремата!  Praynig
Пина, да е жив и здрав баща ти!   bouquet
Светулка,   Hug и моята майка, да е жива и здрава, ама е много проклета милата.  Mr. Green Понякога и аз и се паля и се ядосвам на мига, но най-странното е, че бързо забравяме и двете.  newsm78 Докато външен човек не се разминава тъй леко и помня като слон.
Дими, дано не е нищо сериозно при Габи!  Hug

А аз тепърва баня трябва да търкам.  Whistling

# 532
  • offshore & overseas
Ники, много си ми сладка, как се удивляваш на зетковите бели. Бай дъ уей, честит първи по-солиден максов гаф! Twisted Evil

У нас Халята до ден днешен не е престанала с тейзи работи, та ми иде да се метна и да си тура край на мъките, наместо да се чувствам като звероукротител и надзирател и непрекъснато да ходя и след двете или, ако случайно, недайси боже, реша да свърша нещо в тяхно присъствие, после да съжалявам трижди, задето съм дръзнала.

Люс, точно като и Митака, най налита на гнусната ни четка за тоалетна и се навежда да бърка в чинията. Бляк, бляк, бляк! Sick

Слънчи, прати ѝ поздрави на емоционалната Софи!! Разбирам ги аз тез чувства, дето витаят в главата ѝ, но дано да попреминат докато е време. Laughing Аз преди 15-ина години имах гадже, което делеше орлов-мостовия подлез с въпросния индивидиум (гайдар) и мога да ти кажа, че хич не е свят човечецът, така че, не му бери гайлето. Хихи, толкова отдавна не съм минавала покрай онези земи, че се чудех даже дали е жив...

Ставам, че ме погнаха, а децата са плъзнали из къщата -- Калина била котка, Люсил не знам...

А, вдигнете по едно наздраве за наш Моньо, който днес е рожденик, става на 9 години момчето. Heart Eyes

# 533
  • София
А, вдигнете по едно наздраве за наш Моньо, който днес е рожденик, става на 9 години момчето. Heart Eyes

# 534
Честит Имен Ден на всички именици!
Честит Рожден Ден на бащата на Пина,весело изкарване на празника!
Моя татко е именик,но само виртуално си казахме наздраве,искаше ми се да си отидем до Русе,но е много пренаселено в нас и ще го поотложим.
Мяуче,да Ви е жив и здрав Мони!

# 535
Изтървах ви края  Blush.....

Честито на всички именници  Hug !

# 536
Честито и на Мони на Мяу  Grinning !

# 537
 newsm53 всичко изчетох, но нищо не запомних... newsm78
Ника честит ти помощник Hug Hug
Всички болни и опитващи се да се разболяват да оздравяват бързо Hug
Честито на всички именници  bouquet да са живи и здрави!
Аз пак изчезвам че снощи кръстници посрещах утре мъжо е именник ( и като по чудо си е у нас, а не на работа та трЕбе да се приготвям)

# 538

Жив и здрав да е !!! Hug
Ника ама Макс вярно ти е хванал цаката,беляджия е голям!Жив и здрав да ти е Heart Eyes
На Явката капките му действат ,диша доста по добре.Но преди лягане ми изкара акъла  ooooh!До като му правех попарата, си намерил едно парче хляб явно от сутринта,че беше бая твърдо и така се задави,че вися 5 мин. с главата надолу,дааже му бърках в устата и после му удари един сърцераздирателен рев Sad Но преди това му направих едно клипче как ходи,утре ще го кача че ми падна батерията на фотото.Мислех си за прощапулник,ама реших на РД-то да го направя ,че да мине с едно събиране  Peace
Мии вярно,че у вас празниците са много,ама така е супер всеки ден е забавно!!!

# 539
Бръмче , аз също искам на РД в клубчето ! Ма да мине и от тука мъжО ти  Laughing , да ни извози  Hug !

Ника, много як Максим бе ! Ще те вкара в пътя !

И Стас като Митака и Люс, налита на кенефа  Crazy, но само ако прахосмукачката отсъства от полезрението му ! Ако тя е наоколо е залепен за нея, целува я, прегръща я , следва я навсякъде . Поне от снаха не мога да се оплача, ако не друго - чисти  Mr. Green !

За анкетата : Не е пил АБ, Стас !
За предната анкета : Секцио по желание ( голямо при това  Laughing) !

Съни, някъде наоколо съм ! Опитвам се да върша 100 неща на веднъж , ама не ми се отдава ! Благодаря, че попита  Flutter !

Обсъдили сте новите декларации , които трябва да подаваме в НОИ ! Те колко време преди изтичане на 410дни трябва да се подадат ?

Ро, честито прохождане на Климент!

Пак ще пиша, че не запомних всичко!

Продължение.....
За млечните хранения и храненията изобщо : И аз като Ника, десерта от кухнята не го давам, или го давам много рядко, ако ми се стори примамлив  Simple Smile !
Стас пие АМ 3 пъти в денонощието, сутрин към 6, вечер, и през нощта  Rolling Eyes.
Нощното хранен го въведе след като го отбих, за да ставам да бъркам АМ , да ми е гадно  Mr. Green.
Към 8:30 - закуска ( каша , попара, кус-кус , или каквото там измисля)
     12:00 -второто от кухнята
     15:30- закуска, според това какво съм дала сутринта, но тук почти винаги е сладко ( Плодови каши, мляко с бисквитки, грис с плод, много рядко десерта от кухнята)
     19:00 - АМ !

Понякога хапва супата от кухнята за вечеря, мляко пие към 20:00 ! Това , когато е спал след обяд до по - късно , и виждам, че няма да си легне в 19:00  Wink !

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 21:43 от star

Общи условия

Активация на акаунт