Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 031
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ника, Максо ме разби, ще извиняваш ама се посмях за твоя сметка. А си мислех че моя е беладжия ...

Пиленце, такава шейна подарихме на едни приятели преди две години за първия рожден ден на дъщеря им. Сега малката е на 3 г. и още се ползва шейната. На тях им беше удобна с високата дръжка, защото живеят извън София по в планината и зимата в снега им беше по-удобна от количката.  Освен това седалката и високата облегалка са удобни за по-малко дете. Та ако това ти помага в решението ... Според мен ако имате условия да ползвате повече си струва парите. АЗ тук в града няма къде толкова да го изкарам с шейна, а не сме по зимните спортове и трудно ще се наканим ад отидем било и на Витоша, за да пързаляме детето с шейна, та няма ад инвестираме в толкова скъпа.

Толкова запомних от прочетеното  Embarassed

# 541
Ние се върнахме в 21,00 часа от нашите, Ина се разцърка, но не заспа в колата, де... Явно си търси банята и домашния уют детето!  Flutter
Този път не се ядосах за нищо, даже ми стана готино баща ми като ме попита дали я кърмя още и ме подкрепи, като каза, че било напълно нормално децата да се кърмят до две години поне... Изуми ме, даже ми разказа една история с две техни колежки - едната много надарена (от към бюст), а другата - плоска (както се изрази той)  Crazy Приказвали си на работа, след като им се родили децата коя, колко е кърмила, и мъжете във фирмата и те като бащи се изказвали. Та тая - с бюста, не е кърмила изобщо, пък другата- плоската, детенцето й цоцкало до две годинки!  Абе, направо ме срази с тия истории! И накрая завърши: "Няма нищо по- добро от кърменето! Кърми Ина, колкото може по- дълго!"  Shocked   Heart Eyes
Малвинка, честито на татко ти!   bouquet
Мяу, наздраве за Мони!  Simple Smile
За декларациите - в сайта на НОИ, "Справка за приети документи, изчислени и/или изплатени обезщетения и помощи от ДОО" с ПИК-а си можете да проверите, до коя дата е подадената декларация. Моето изплащане, например, се прекратява на 21.02.2011 година, така че в началото на февруари, около РД на Ина ще се обадя на счетоводителката да я питам.
Ника, Ина пък да не види мопа забравен някъде...  Crazy Отива и сяда върху него! Познайте колко е доволна с мокри гащи!!!  Crazy hahaha
Хайде, лека и спокойна нощ! Дано да не кашлят, че...  Rolling Eyes
До утре, момичета!

# 542
  • София
Малвинче, да е жив и здрав баща ти!

Наздраве и за Мончо!  Grinning
Пина, дано не бухат дребните тая нощ!  Praynig
Съни76, ние до ден днешен шейна нямаме и не сме почувствали липсата и.  Rolling Eyes Също като вас не ходим по планински райони, нито ще тръгна из квартала да го тегля, та ще порастнат без шейна моите, или пък ако си поискат някой ден да се спускат някъде - ще купим.

Ох, смешно ви е на вас, а мен ми се стъжнява като гледам кво тегло ме чака с Максуел белята. Не съм свикнала аз така.  Crossing Arms
Нямате си идея, че като го погледна виждам, че мисли някоя щуротия бе! Преди да си легне го оставям за малко на земята и веднага отива да ми събори дрехите. Казвам му НЕ, разбира и слуша. За 2 секунди. после пак опитва, и пак, и пак. Накрая ми се разсърди, това пък беше ново - скри си лицето с едната ръка.  Laughing
Поседя така скрит и го гледам, че лееееко открива едното очо да ме види дали си пазя дрехите.  hahaha Вижда, че съм го заковала с поглед, обръща се на другата страна, а ръката му баааавно се присяга пак.  hahaha Артист.

Тази вечер за пръв път му дадох да вечеря супа, но определено си търсеше млякото. не можа да заспи, въртя се, рева и докато не му направих мляко не миряса.

# 543
  • София
ДУ!  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet Мии, честито на мъжа ти! Да те слуша много, че да не нощува под бора!  Mr. Green

Ника, разби ме твоя Макс. Представих си физиономията на малкото бандитче.  Heart Eyes Ама ще му свикнеш, де ще ходиш.  smile3560

Пина, браво на баща ти!  Peace Моят е незапознат особено с материята, но пък подкача майка ми, която винаги се е хвалила с големия си бюст, но пък е претърпяла фиаско с кърменето, три пъти.  Confused Та той ѝ вика, че не количеството е важно, а качеството, когато се отнася до кърменето (е и аз не съм плоска, де  Crossing Arms ). Майка ми пък от 2-3 месеца съвсем неделикатно ми приказва, че трябва да почвам да отбивам Диди, щото съм се била пристрастила.  newsm78 Все едно кърмя за собствено удоволствие, Диди хич и не иска да помирише кърма, пък аз насила ѝ тикам циците...  Outta Joint

Диди не я пускам в банята, пък. Има си един ареал, където щъка и това е. Но това не ѝ пречи да прави белички - къса тапети, разнася дрехи, дърпа дрехи, събаря разни неща - това е положението, не мога да прибера всичко.  Crazy Е, особено внимавам с горещи неща, с чаши (особено с напитки), книги и т.н. Иначе съм я оставила на самотек. Нали сме под наем, може да руши!  Mr. Green

# 544
Офф имах много тежка нощ,но главно действащо лице този път съм аз  Grinning.Вчера тамън заспах и към 23 часа се събуждам със зверски болки в зъбите и от горе и от долу ужасТ.Пих каквото имах ама не минава,място не можех да си намеря.Реших,че е от мъдреца,които все отлагам да извадя,защото ръсте под предия зъб и трябва до Пирогов да ходя,че то си е операция ConfusedЗвъннах на мама и пратих мъж ми да я вземе и газ към 5-е кюшета в денонощната стоматология.Там стана ясно,че не е от мъдреца,сложи ми арсен ,на мъдреца АБ и сега имам един зъб за умъртвяване и един спешно за вадене.В понеделник ще гледам да приключа с мъдреца,че доктора каза,че гной,а как ме шубе  Tired
За капак като се прибрахме Явор не спеше и още два часа приспиване! Tired
Така ето го и клипчето:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1777292034249&saved#!/video/video.php?v=1777292034249&notif_t=video_processed

# 545
  • София
Мики, супер е ЯвкатаHeart Eyes

Дано бързо оправиш зъбите и болежки покрай тях!  Hug

Аз забравих да се оплача, че снощи Диди се буди буквално на всеки час. С рев.  Tired

# 546
  • София
Добро утро и от нас!

Мики, Явката ме кефи максимално, има потенциал в това дете за беладжия  Mr. Green Да ти е жив и здрав  Hug Бързо оправяй зъбките, мен също много ме е шубе от зъболекари и затова ходя при бащата на моя колежка, който е запознат и първо имаме 2-3 минути успокоение, че от процедурите няма да ме боли  Laughing Кос коджа ми ти кобила на 100 години а трепери като малко дете  ooooh!
Юху, така ми се буди и Калинкина като я напънат зъбета. И почва странно да си извръща устната и диша като камила. Та в тази връзка инспектирай устичката на красавицата Диди  Heart Eyes

Честито на всички именници, да са живи и здрави и да се слави името им   bouquet
Специално Мии - честит имен ден на миОто! Да е жив и здрав, много да те слуша и обича, че както казва Юху, да не му се налага да го пращаш под бора   bouquet

Ами на темата кърмене - майка ми и педиатърката ми обясняват, че има недостатъчно кърма, ама онуй като си цока преглъща шумно... едва ли събира такива количества слюнка   newsm78 Явно кърма има... но като цяло оставили са ме да си решавам аз, а за да си затвърдя позициите с кърменето, давам едно шишенце с АМ да я нахранят  Laughing Засега няма регистрирани успехи да пропие АМ, макар че ХИП ХА си е вкусно по мое мнение. Whistling

Шейна имаме от каката, няма да купувам друга. Калина е малка, и без това не може да оздравее да я изведа, а ако се наложи да идем до нашите (съседния блок 2 мин разходка) следва рязко влошаване. Затова съм заточеник.

Мяучи, ха честито на патерица на Мончо! Да ти е жив и здрав още дълги години да се гушкате и обичате. На сестра ми котката е по мой сметки поне на 16 години, да е жива и здрава още толкова, дай Боже!

Ники, развесели ме случката с Максо. Софи беше така, че и по зле, а мани другото ми и по-кротката Калина приучва...у нас се очертава голямо шоу като проходи, ще трябва да се фърлАм  Stop

Отивам да приспивам, че нещо изведнъж истеряса туй злоядото, дето пак не си иска попарата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 547
ДУ  Heart Eyes!

Влизам да почерпя за първия имен ден на Йони!  Heart Eyes Желая на моето съкровище мноооого здраве, радост в очичките и късмет да му носи името, с което сме го нарекли!

Честит имен ден и на всички празнуващи!

# 548
  • София
Рали, да е жив и здрав зетко!  Hug Heart Eyes
Съвсем го изключих него, че нали не е чистото Иван  ooooh!
Много поводи за гордост да имаш с него! Весел празник вкъщи!   bouquet

# 549
Честит Имен Ден на всички именници  Hug ! Да са здрави и да си носят името с гордост !

# 550
Хихи, много благодаря, Слънчи  Hug. Това си е деня на Св.Йоан Кръстител, но си права, че много хора го възприемат само като Ивановден и не се сещат  Wink.

# 551
  • Бургас
Честит имен ден на Ванко на МимитаЙони на Невинна и на Йони на Ралипо, Честит имен и рожден ден на Иван на Rangely !
На съквартитанта на Мии и на всичките ни именници ! Да са ни живи и здрави !

Мики
,Явко е разкошен !!!

Моето дете скоро няма да проходи,само си пълзи детето ,ама колко е бърза само.   Mr. Green Но хич не я водя за ръце, и в паяка не стои вече. Оставям нещата да следват естествения си ход.... А въпросите и подмятанията,че й е време вече ги подминавам.То аман от разбирачи.

Хубав ден !  Hug

# 552
Привет момичета  Heart Eyes
Честито на празнуващите днес и празнувалите вчера   bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави  Hug

Ние сме уж добре, нещо нямам сили да се справям с положението и не ми остава време да пиша  Heart Eyes 

# 553
  • До Балкана
ДД!
Честит имен ден на всички празнуващи днес - бебчета и родители! Да сте здрави, радостни и с много късмет!
 Никич, Максо е страхотен! Много обичам палави деца и имам щастието да имам един хулиган у дома! Точно докато пиша баща му минава с прахосмукачката в кухнята. Mr. Green Бо отиде в кухнята и аз му казвам, че детето е само в кухнята, а той ми казва - Спокойно бе жена, той си играе! - но тарикатски ми го казва и безхаберно. И след 3 минути отива и вижда как Бо му е изтърбушил 2 саксии, седнал върху пръстта и къса тревички!  Shocked Едно благичко ми стана на душичката! Twisted Evil

# 554
  • София
Слънче, аз си знам, че е от зъби, ама това не ми пречи да страдам.  hahaha Иначе ровя редовно в устата на Диди (и тя в моята напоследък, много ѝ е интересно  Tired ), изгледи за нов зъб - тц.  Rolling Eyes

Далче, явно мъжовете доста подценяват децата, аз съм го забелязала това при моя. Ама нека им.  Twisted Evil

п.с. Диди се е научила да казва едно "Даммм" със страшен патос. Много е смешно когато си говорим нещо с мъжа ми и на паузите Диди се съгласява драматично с "Даммм".  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт