Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 025
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • offshore & overseas
Момичета, днес и аз си имам именЯк. Чувствайте се заведени и почерпени тук.

Да са живи и здрави останалите именници в темата! Иванеее, Иванеее...

Съни (Скай), най-голямата грешка ще направиш, ако насилваш съдбата. Казвам го от л. опит.

Юхуу, това са класически зъби. Хайде, не остана вече...

И ние с майка ми не се караме задълго, но пък напоследък все по-често ѝ се връзвам, явно и двете сме сдали.

Обаче белите доста се забравят да ви кажа, аз като чета назад Калина какви ги е вършила и се хващам, че не помня изобщо нищо. Само си спомням, че не съм си сваляла ръцете от главата ( ooooh!).

Ето например спомен за Халята на тая възраст, когато ѝ се затвърди реномето:
Цитат на: Мяуче
...отива в куФнята (най-нехигиеничното помещение вкъщи, но при затворена врата започва блъскане и рев, докЪт не отворя), отваря един шкаф (съдържащ сапуни, тоалет папири и т.н.) и започва да ровичка вътре пред невярващите ми очи, като кажа "КалЬООО, не бе, мамооо!" Тя започва да пляска. Аз затварям шкафа, дръпвам я оттам, след 2 мин пак го е отворила и пак пляска (на себе си, най-вероВатно).   

Много са дяволити , но май единственото решение е нещо да им омръзне, т.е. да ги оставим да си трошат главите. 

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 11:48 от Мяуче

# 556
  • София
Честито на всички малки, големи и още по-големи именници!
Да са живи и здрави, много късмет да им носи името в живота!

# 557
  • гр.София
Честит имен ден на всички именници. Да са живи и здрави, с радост и гордост да носят имената си.

Жори направи две-три крачки самичък, но като усети, че татко му не го държи, такава смешна физиономия направи и веднага потърси да се хване за нещо Laughing. Явно скоро ще е прохождането.
Иначе нищо ново, все по-малко време ми остава за компютъра, че не мога за секунда да го оставя, когато е буден. Постоянно се изправя по мебелите и ходи.
Имаме трето показало се зъбче, отгоре и четвъртото е почти. Така му се е подул венеца, че постоянно там слага пръстите, кисел е и така.

# 558
Честито на всички именници, да са здрави, послушни и с много късмет![/size]  Hug

Да почерпя за брат ми, той е баш Иван!!!  Heart Eyes Да ми е жив и здрав!

Днес следобяд сме на консултация! Ще се отчета по- късно!  Hug

# 559
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

Ей, страшни са ви дечковците Simple Smile Ние все още сме "послушни" ..., ама да видим до кога Simple Smile

Честит Имен ден на всички деца, мами, татковци, чичовци, лели, баби, дядовци ... Да са здрави и обичани!

И аз да почерпя за Иванов ден Simple Smile За мама Иванка, чиято е първата буква на Ирина Simple Smile За брат ми Иван Simple Smile И за щерка му (най-сладката племенница на света) - моята малка принцеса Ивон Simple Smile

Да са ми най-вече здрави и ... мнооооооого ги обичам  Heart Eyes

Лек и много празничен ден!

# 560
  • София
ДД!  Grinning
Леле, много именници днес, всички да са живи и здрави!   bouquet

Далчееее, закъсАхме го!  Laughing Еле па я.  Laughing  Hug

Борис пак е като петниста хиена, иде ми да се фърля и после да се самозапаля.  smile3511 какво му стана на това дете.

# 561
  • София
Леле, Ники, дано бързо се оправя Бо  Praynig
Не можеш да си представиш колко добре те разбирам и съчувствам - при Софи картинката беше подобна при въвеждането на някои нови храни, при Калина положението не е много по-различно  Confused
Бързо да се оправя и дано разбереш от какво е, та трайно да го елиминирате  Praynig

# 562
  • София
Слънчи  Hug вече и аз не знам какво да елиминирам повече - не съм сменяла прахта за пране, преобличам го всеки ден така или иначе, не съм сменяла шампоан. Яде само картоф, морков, фиде, ориз и чай.  Rolling Eyes Вече се побърквам просто.

# 563
Ника а вашата педи какво казва за обрива?Може да го заведеш на кожен лекар,на сестра ми дребната миналата година жестоко се изпрщваше и уж диета и лекарства ама обрива  по заглъхне и след 2-3 дни пак се обостряше.Водиха я на кожен и се оказа,че е алергична към бълхи Shocked Другото което се сещам е ако много те притеснява,направи консултация с Мустаков,той си е светило човека! Peace Дано бързо да му отмине,че се измъчи детецето Hug
Честит имен ден на всички празнуващи !!!!!!!!!
Ние от 16:30 сме  на ДК пък после се помъкваме при моята си зъболекарка,страх ме хваща  -сигурна съм че след бременноста има много работа в устата ми

# 564
  • София
Ла Вида, само да вметна, че и аз съм Ирина на баба си Иванка.

Ника, Слънчи, хич не ви е лесно, за кой път вече го казвам, ама...  Hug Hug Hug

# 565
  • София
Добър ден, мами.

Честит празник на Йоан Кръстител Предтеча! Честит имен ден на Йони на Рали и въобще на всички с хубавите имена Йоан/а, Иван, Ваньо, Иво, Ивайло/а, Иван(к)а, Ваня, Ива, Ивелин/а, Ивета, Йово, Йонко/а, Жан, Калоян, Яна! Да са живи и здрави!

Днес пък моето момче стана на 11 месеца. Да ми е жив и здрав! Най-големият подарък са новите му мерки - 76 см (+2 см), 8700 г (+400 г), снети тази сутрин, час и половина, преди да прекрачи в новата си месечина.
По двата повода черпи и Симеон, наред с Ивановците:

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 00:17 от Krissie Krust

# 566
  • София
Криси, браво на момчето ти!  Hug

Уф, туй не ще да спи ни през нощта, ни през деня.  Confused И е крива, кривааа...  ooooh!

# 567
Ника-аз когато бях така ми даваха само варен картоф варен ориз,вода и чай от шипка,както и евентуално препечена филия но без маргарин-масло без сол без сиренце...бе голяма мъка беше,както и пих калциев....

# 568
Ника почивка няма ли за вас мила Hug, дано Бо да се оправя бързо, че ми е мило за детето. Hug
Мики Явко е разкошен Heart Eyes, у нас няма толкова пространство за жалост, но и Преслав не дава да го държим изобщо, снощи беше взел по едно дистанционно в ръка и крачеше смело пред камината гледайки ме заплашително да не го хвана сакън #Crazy

Честит имен ден на всички именници днес bouquet
 Черпя ви и аз че мъжо е Иван, татко е Иван и любимия ми племенник е Иван

# 569
  • София
Мики, успех при зъбаря!  Hug Мики, чувала съм го Мустаков, ще взема да разцъкам на каква възраст могат да се правят първите що-годе верни тестове за алергия. Иначе и това ми мина през акъла, че нещо в леглото може да го дразни, та от днес и на друго легло ще спи.
Явко е голяма работа, браво на него!  Crazy
Криси, поздрави за порастващия човек, да ти е жив и здрав!   bouquet
Ради, и той е на такава диета, никакви белтъчини каза личната. Една седмица не е близвал. В понеделник пак ще го водя.
Юхуу, да минава бързо кривото, че като знам аз как се изкривявам като ми мрънкат!  Blush Иначе да не пропусна да си кажа, че Диди е порастнала страшно много и е голям сладур, снимките се виждат!  Hug

Мии,  Hug като проходи въпросния Борис  Mr. Green и той не даваше да го хващам, защото очевидно му развалях едва постигнатото равновесие. Като задобря в ходенето след 2-3 месеца, даваше ръчичка без проблем.

Ние се наспахме, къщата е почистена, бани излъскани - чакаме свеки!  hahaha Само да посмеят чаветата да повърнат някъде, ш ги избия до крак!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт