Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 007
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ние се наспахме, къщата е почистена, бани излъскани - чакаме свеки!
Eвала! Че и при зъбар си успяла да идеш, че и - най-важното! - трима мъже гледаш... Майка юнакиня си ти, Никаbouquet

# 571
Честит имен ден на всички именници! Да не ги изреждам че са много.. И изчезвам че днес ми е много натоварено.

# 572
Честит Имен Ден на всички именици!Да са живи и здрави!
Ника,страшна фурия си,евала supermama
Мики,оправяй зъбите,докато нещата не са станали по-сериозни Naughty
Явката е страхотен,направо ми напълни душата,как сигурно стъпва,голям сладур е!Видях,че и вие се отглеждате с писан Mr. Green
Криси,чудесни мерки!Честита месечинка на Симеон и на другите дечица!
Чакаме и Пина да се отчете от днешната консултация!
Дари,браво на Жори,скоро и него ще го броим към проходилите Peace
Тази нощ поне спахме,макар и с дребното между нас,ама ме домързя да го преместя BlushСополите почти ги преборихме,сега остава да се справя и с моите CrazyДнес ме домързя да излезем,че ми беше много студено и мислех да си поспим двамата Mr. GreenДа,ама не,аз заспах преди Марти,бях се унесла,той ме хвана за ръката и аз така се стреснах,че направо подскочих и до там със съня,поне той си дремна блажено повече от час Wink

# 573
Честит празник на всички именници!Криси честита ви месечинка!
Ники да не би Бо тайничко да си е хапнал шоколад или нещо друго...Дано се оправи скоро!
А се смях на изпълнението Максово Simple Smile
Сияна и тя е опасна,викаме и Сияна белята-всички чекмеджета вече се прировят,разбра къде са копчетата на тв-то и компа и само ги спира.
Ето сега се опитвах да я приспивам 40 минути,в мен заспива като я оставя в леглото и започва да се смее.Ядосах се и я оставих,сега я чувам че дивее и светва и огася лампата Grinning
От месец-месец и половина много неспокойно спи,буди се през 30-40мин,като я завъртя на другата страна и заспива и след малко пак Thinking А по-рано си се будеше най-много 2-3 пъти.
Днес я возихме на въртелешка и много се смя,сложих я на едно конче и и казахме дии,дии и сега само това повтаря Crazy

# 574
  • София
Аааа, Криси, при зъбаря е била Мики!  Peace Laughing Hug
Пухче, той е наистина странно дете, никога няма да си вземе нищо без да пита.  Blush Плюс това не държим шоколада толкова дълго, че да може да яде без да го видим - с мъжо му виждаме сметката моменталически.  Embarassed

Айде като мога ще пиша.  Hug Само ще споделя, че това е правилния ход - тази жена така се стресна, че цял живот няма да посмее акъл да ми даде. Да я питам утре като е сама с диваците!  Twisted Evil

# 575
Ники само предположих,да не се обидиш  Blush

# 576
  • София
Ники, наистина чудесна терапия за любители на даването на акъл си подбрала  Mr. Green И аз имам наблюдения, че действа много отрезвяващо  Mr. Green
Криси, честит ти месечинковец  Hug
Мии, ти ли мести питката? Ако да - свалям шапка!
Ама като гледам в темичката - май все палавници са се завъдили по декемвро-януаро-февруарско-мартенски  Mr. Green Как една майка не каза - златно дете кротко ми се падна Simple Smile

Отивам да звероукторителствам - Софи се опитва да види сметката на столчетъо за хранене, Калина благоговее и попива жадно знания , а аз усещам, че след малко нЕкой ще си изяде боя  Laughing
Хубава вечер, момичета и приятен уикенд. Нашия се очертава много натоварен  Sunglasses

# 577
  • София
Е как, Слънчи, забрави собствения си зет - Йони е дете-мечта и Рали не се свени (и не трябва) да си го хвали. А тук ние майките на диването, особено с по едно, си мечтаем второто да е като Йони.

Ника, само така!  Peace

Айде, приятна ви вечер!  Hug

# 578
  • София
Ники само предположих,да не се обидиш  Blush
Е, хубава работа, Пухче, нима не се понаваме?  Hug Hug Аз все си мисля, че нещо в къщата го дразни, не храна.  newsm78

И Ирина на ЛаВида е екстра дете... не като моето диване!  Laughing

# 579
  • Варна
Честит Имен ден на всички именици малки и големи, да сте живи и здрави и много късмет да ви носят Имената Simple Smile

# 580
Ника аз и друг път съм писала,че майка ми и жената на Мустаков се познават и когато бяхме в болницата майка ми беше говорила с него и той и беше обяснил,че релен резултат може да има след 3 навършени години.Вариантите са 2 кръвен тест и тест с лакмуси ,като последния до колкото разбрах е доста скъп и май не се поема от ЗК.Ама при тази диета по-скоро е външен дразнител,ако мислиш че са буби купи Алтан спрей и му прскай само крачетата,ние племеничата така я спасяваме и тя е на 4год.! Peace
Сега отчет 8200/75см. под нормата е и  за 2 месеца е качил 240гр ,ама с това движение не се притеснявам.Нашата док я нямаше,била на погребение и помолих сестрата някой да го чуе.Дробчета чисти,за хремата каза много физ.разтвор и Олинт ,но се оказа,че едното ушенце е лек зачервено от хремата и слагаме и капки за уши  Tired
За зъболекаря съм много доволна,извади ми нерва и вторник затваря зъба и ме похвали,че за раждала жена зъбите ми са много добре.Ще ми изчисти зъбния камък и като ми извадят мъдреца ще ми оправи предния зъб ,че заради бутащия мъдрец е счупен.Абе до седмица ще съм 100% здрава  Flutter

# 581
Да допиша че забравих Mr. Green
Малвинка ми с котица си го гледаме и много добре се разбират,гали я и я скубе ,чат -пат отнася някоя драсканица.Но се търсят и се радват един друг  Heart Eyes Аз нямам скруполи по отношение на гледането на деца и животни,още повече ,че веднъж годишно я васинирам и обезпаразитявам вътрешно.Освен нея имаме и зайче ,на което също се обръща огромно внимание ,Явор много обича да я дърпа ,защото тя седи  Mr. Green
Мии и у нас няма място,това е хола ни и всички мебели са събрани в единя край,та да може поне малко да се вихри Явор.

# 582
Хайде и аз да се запиша в Новата Година  Laughing

Ние се записахме за ясли. По-скоро се записахме да чакаме де  Whistling Евентуално април-май-юни ще ни огрее.

Ходихме на очен лекар, че още й сълзи на Лорката оченцето. Даде ни срок още един месец и след това ако не се оправи с масажи, ще правят сонда  Confused
Мяу, нали твоята свеки беше офталмолог. Успокой ме, моля те, че се притесних бая  Confused Какво ще стане, ако не й направят сонда?  Thinking Сега правя масажи като невидяла   #Crazy

По анкетите:
1. Родих секцио и съм много щастлива от това  bowuu . А бях най-големият привърженик на нормалното раждане. Беше секцио по спешност. Последва един ден в реанимация и един ден мъчително ставане от леглото. След това всичко беше наред  bowuu
2. АБ - Лорката се почерпи още в родилния дом.

Иначе да ви се похвалим с най-новата ни придобивка - Лорката си има пързалка за Новата Година Simple Smile Голям кеф е. Още я е страх да се пуска сама по нея, но умира от кеф като я пускам. Намерих я на страхотна цена в продавалника и съм много горда  bowuu
А уж търсех люлка  Joy
Хайде до скоро  Hug

# 583
Я кажете какво се прави на прощъпулник точно, че да съм подготвена  Crazy

# 584
Ники Hug
И аз не мога да се похваля с кротко детенце Simple SmileАма и не смея да се оплаквам,защото сравнена Сияна с мен каквато съм била до три години е Злато Grinning Почти не съм спяла,никого не съм признавала освен майка ми,не съм искала дори баща ми.Майка ми е била направо герой с бебе като мен и брат ми ученик!
И вкъщи добре си съжителстват бебе и коте.Изобщо вече не се притеснявам,че Сияна е изяла някой косъм докато пълзи.Доскоро много я пазих,но вече няма как.Нашия котарак по принцип е голям звяр,но на малката се оставя да го бие GrinningЩе видим обаче докога...Някой ден все ще го изнерви и ще я охапе.
Леле много съм изнервена на тия от Хенди,да се благодарят,че мразя скандалите иначе с удоволствие бих се обърнала към защита на потребителите-на 26.12 преподписах договора си(разминах се с телефона,бюджета не позволява)и от днес трябваше да влезе в сила.Тръгвам да си въвеждам номерата сем. и приятели,ами аз съм на старата тарифа,звъня на оператор,жената казва,че при тях няма постъпило,че съм за смяна,викам и че имам договор и тя ми каза с него и в Хенди да ми го оправят.Отивам там те ми хъкта-мъкта на среща и ми казаха да ида след  1/2 час,да видели какво става.отивам след половин час-Ами колежката е трябвала да натисне че съм за смяна на тарифния план,ама тя е пропуснала ooooh! и това става въпрос за управителката им.сега този договор ми върши работа само да си разпаля камината #Cussing out
Наоплаках ви се Hug
Сега ви желая лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт