Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 23 006
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Привет!
минавам да еститя празника на именниците и да почерпя, е нали си имаме вече именничка Simple Smile

Ника, надявам се на Бо бързо да му минават тези гадории и да се успокоите и той, и ти.
Липсвате ми много. но няма кога да вляза във форума, защото мойто диване и без това развали половината клавиатура на лап-топа, а когато спи в нас гледам да свърша нещо. Целувам ви всички и стискам палци да оздравяват бързо болните дечица.
Хубава вечер   love001  love001  love001

# 586
  • София
Аааа, Криси, при зъбаря е била Мики!  Peace Laughing Hug

Ника и Мики, smihesorry! Ами така е, като бързам всичко да прочета, после правя нещо друго и след време се връщам да коментирам, вече тотално изключила или превключила на съвсем друга тема. Въпреки объркването продължавам да си мисля това, което ти написах, Ники... Много се смях с мопа и кофата във вещите ръце на Максо, макар че сигурно не ти е било до смях в първия момент... Стискам палци тревогите за Бо скоро да са само спомен!  Hug
Мики, надявам се да си се върнала от зъбаря облекчена, а не разтреперана! Какво реши - ще резервираш ли клубче за рождения ден на Явко?

Един въпрос ме гложди от доста време... Някъде из форума попаднах още преди няколко месеца на линк за торти, които ги твори жена с две деца. Бяха с фигурки, направо страхотни - да го е жал човек да ги яде тези чудеса. Имам предвид тортите на снимките, не децата. hahaha Освен това пишеше, че приема по две-три поръчки на седмица, защото за повече не смогва. Дали го бях прочела в нашата тема, или пък някъде другаде из безкрайните форумски полета? И защо пак Ника ми се върти, че я беше открила и бе пуснала линка? Ако си ти, моля, помогни да открия връзката с тази жена, че аз и името й не помня! Ако е друго майче, моля да ме опресни! Мерси.

Целувки и прегръдки за спокойна и непробудна нощ!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 23:59 от Krissie Krust

# 587
Уф, здравейте...
От кога чета, и най- накрая прочетох, но ще напиша само новите мерки от консултацията, че Ина е много неспокойна.  Rolling Eyes Спи, събужда се, проплаква, явно много я мъчи тоя зъб...  Rolling Eyes Поне не кашлят толкова, явно нещо ги дразни от време, на време...  Thinking

Малка Шушонка е 9,960 кг и е 73,5 см (+140 гр и 1 см)  bowuu
Фонтанелата още не се е затворила, но е много по- малка вече, колкото монетка от 1 ст. Някой има ли с незатворена фонтанела още?

Ника, каква е терапията за свекърви, че не разбрах.....?!?!  Sunglasses

Хайде, момичета, лека и спокойна нощ, че пак я чувам...  Hug

# 588
  • някъде тук
Добро утро Hug

Криси,за тортите наистина Ника беше дала линк към блога на буболинката,тортите са и произведения на изкуството наистина,аз се свързах с нея на ЛС ,приема поръчки но трябва поне месец по рано да се запишеш , аз се отказах защото ми се сториха доста скъпи ( поне за сегашното ни финансово положение) започват от 100лв нагоре в зависимост от тортата Peace

П.П. сега ще се опитам да намеря блога и Peace
http://bubolinkata.blogspot.com/

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 08:54 от bela *

# 589
  • York
 wavey

То няма такива красоти  newsm03
Ако тортите са от 100 нагоре не ми се струват толкова скъпи. Една торта за 20 парчета на един ред по поръчка с надпис, картинка и т.н. струва поне 60 лв  Peace
Аз да се похваля съм на 90 дневната диета. На петия ден сутринта кантара показа -2 кг  newsm44
Относно детето новини няма. Все така диво и щастливо е, все така неспящо и все така досадно на моменти.  Laughing Вечер се събужда по стои пет пъти кога да суче, кога за биберон, кога просто да пореве малко. Разбирам го детенцето и на него не му е лесно с тези зъби, които напират.  Heart Eyes

През ден през два чета за проходили мъници и много се радвам на всички. Във фейса гледам клипчета и снимки просто нямам настоение да коментирам. Много се смях вчера на клипчето на Катерача  Laughing

Забелязвам, че все по често се разписват и дълголипсващи дами.   bouquet

Пожелавам на всички ви един прекрасен и усмихнат уикенд!

# 590
ДУ! Party
Криси върнах се и разтреперена и облекчена,срам не срам ще ви кажа ,че изпадам в ужас от мисълта за зъболекар.Вчера не ме боля,ама толкова много подскачах и се местех,че човек ще си помисли,че око ми вадят  Mr. Green За партито не съм решила още,намерих едно приятно клубче,но децата са само 4 а наема е 80 лв. и като добавя и кетъринга,тортата и питиетата ще ми идат към 250-300 лв.В къщи ще изхарчим най-много 150 лв. та се чудя Thinking
Тортите са страхотни но и аз като Бела,на този етап торта за над 100 лв. не мога да си позволя Tired
Бела Жорко как е ?
Аз днес имам пълна програма ,ще ходим до приют за животни в Сеславци да носим една къщичка за кучета,на нас не ни трябва вече а там ще се ползва.Следобед съм на РД Blush Party

# 591
ДД, след голямото празнуване у нас, имам отдих до 20.01 и аз пак почвам 90 дневната, че кантара тръгва нагоре(ама от утре)
Слънчи, таз питка не е мое дело,  по принцип аз си ги меся, но таз софра не беше моя копнах я от нета. За торти и сладки съм вързана в ръцете, но питки и тутманици успявам да направя (то ми и личи по килцата)
plami 10 при нас на прощъпалника се канят предимно майки с деца, които вече ходят хубаво. Меси се питка, а на ниска масичка или на земята се нареждат- химикали, пари, книги, и квот се сетиш и ти се ще детето да вземе. След това се пуска детето да отиде да си вземе само нещо от наредбите- Преслав взе първо черпак, после дебитна карта и химикал, та бабите пророкуваха че ще става готвач и ще трупа пари с това newsm78 после майката търкулва питката по бяло парче на земята с идеята детето да тръгне след питката и да върви гладко без да се спъва повече. След това майката разчупва питката и подава парчета на децата, а те тръгват да тичат за да тича и твоето дете като тях. Ако няма деца възрастните тичат. Това е целия прощъпалник. Дано съм била полезна Hug

# 592
Добър ден!
Тая нощ почти не съм спала, седнах малко да си изпия кафето и да ви видя... Ма то доста пусто тук!  Rolling Eyes
Ина цяла нощ се буди през час, през два...  Tired Тия зъбии...!  ooooh!

За прощъпулника да кажа как го направих на Преслав. Наредих му на холната масичка, каквото си измислих, долу горе да има предмет- професия. Двамата си бяхме, ей така исках символично да му отбележа прохождането, но с Ина ще го направя както трябва. Едната баба ще я издействам да омеси питка, другата да направи нещо сладичко (торта, кекс, баклава, каквото прецени  Mr. Green , няма да остане)  И така ще й наредя, само че на земята - на бяла покривка нещата, търкулва се питката по покривката и тя трябва да тръгне след нея и да си хване нещо от предметите. После ще разчупим питката, мед, шарена сол, мезета, винце и така, ще си направим малка софричка. Ако пък някоя баба се дърпа за нещо ще си поканя кумовете и с тях ще го направим прощъпулника! Просто съм решила, че този път ще го отбележа както трябва!  bowuu

Така, отивам да я храня и после да спим, че от 17,30 сме на рожден ден! Нямат край тия празници...  ooooh!
До после....

# 593
  • някъде тук
Мики, незнам и аз ,сополите си продължават още Tired поне не кашля ,сега пръскам Стеримар само ,че нашта педка друго освен Коларгол и Виброцил не изписва.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 21:20 от bela *

# 594
Бела ами то за тази възраст май други подходящи капки няма,на нас ни предписаха Олинт,на който пише ,че за след 2 гоишна възраст.Все още не мога да преценя дали помагат,но педиатърката ме увери,че на всякъде другаде(Америка,Канада...) тези капки се използват и за кърмачета.Ако не се оправи до вторник пак ще го водя Rolling Eyes
Ние се завърнхме от приюта,занесахме малко одеала и един повод,хората много им се  израдваха.Като цяло имаше много доброволци и още повече кучета  Sad Племеничката разходи едно малко кученце и едвам я накарахме да си тръгнеме,но малко се натъжи от обстановката.Мъж ми  и той го взе при сърце,щял да направи още две къщички да занесем Mr. Green

# 595
  • София
Привет!

Много пусто в тоя форум нещо.  Thinking

Днес гледах снимките в снимка.бг. Няма ли да направите (и да запълните с материал) албум с 11-месечните дечица?  Confused Аз си признавам, че не качвам във всеки албум, щото съм разсеяна, но пък страшно много се кефя да гледам там снимки.  Heart Eyes Не всички имате фейсбук (а и не всички, които имат фейсбук са ми приятели, май  Crazy ).  Hug

Друго какво щях да кажа... А, да, за тортите! Аз ангажирах Буболинката и то защото май тортата ще е единственото специално нещо за празника на ДидиMr. Green Аз нито ще ангажирам клуб, нито ще имаме много гости, така че мога да си угодя.  Crazy Така или иначе аз Неделя не ги харесвам, щях да поръчам иначе от Двете фукли, които не са по-евтини, но от опита ми досега си заслужават всеки (допълнителен) лев. Много рядко харесвам на вкус торти с по-твърда и дебела глазура, а тия на Двете фукли са стра-хот-ни! Но аз съм много капризна по отношение на торти. Не обичам много сладки, трябва да са сочни, но не воднисти, нито пък сухи, определени вкусове ми харесват, други пък направо ме отвращават, абе... ужасна работа.  ooooh! А тортите на Буболинката освен че са произведение на изкуството, казват, че са много вкусни.  Thinking Ще видим, ще разкажа.  Peace

Друго, другооо...  Thinking Кривотията е във вихъра си, спането хич го няма, новите зъби също.  Crazy

# 596
Ако бях в София, със сигурност щях да поръчам торта от Буболинката  Heart Eyes ! Отдавна я следя, изключително талантлив човек  Flutter ! Четох, че е пращала торти и до Варна, но не ми се рискува  Wink !

# 597
  • София
Бела, ти си слънце! Благодаря ти, мила! Ще черпя от тортата, ако ми приемат поръчката! Hug

# 598
Мии, Пина, мерси за инфото  Hug

Гледах и аз тортите на Буболинката, направо без дъх останах  #Crazy Просто невероятни!
Юху, ако не е тайна, колко ти излезе?  Thinking Макар че на сайта й пише, че за януари и февруари вече не приема поръчки... Rolling Eyes Може би няма да можем да си го позволим и ние де, ама пък знам ли  newsm78

Какво друго от мен...Днес ходих до Джъмбо. Не бях ходила откакто съм родила и днес бях направо като отвързана  newsm47 newsm57 Иначе все мъжа ми пращам, ама днес и аз оплакнах окото  Wink

Лека нощ от мен  Hug

# 599
  • София
Ми не знам, Плами, то още не сме уточнили какво-що, само основни неща. А и аз ще поръчвам едноетажна - достатъчно голяма ще е за тези, които ще хапваме от нея (тя все пак е и висока), а и за идеята, която имам. Може би около 100лв. Диди нали е в края на февруари, та успях да си заплюя датата.  Crazy

Поздравявам ви с едно отегчено хранещо се бебе.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт