но по бавно и тромаво, трябва да го снимам и аз. Обаче като види, че никой не го отразява се захваща с нещо друго. Иначе е голяма пипка, но почти нищо не му забранявам да пипа, а ограничавам достъпа. Кухнята беше пренаредена да няма опасни достъпни места и долните шкафове с тенджери, консерви и подправки ( добре затворени) са негови- той разнася, ние прибираме 
то не бе болест, не бе чудо 
ако не мине котка път де
Повече няма да гледам ТВ в Събота вечер
Тия ядът ли бе да му се не знае 

).

. Аз пък напоследък много изморена се чувствам и вечер много ми се спи. Не че заспивам рано, ама съм гроги.
!
Ние купихме шейната и утре се качваме на Витоша
И ние живеем в София ,през повечето време сме в Банкя и за там ще ни е много по-удобна от шейна без дръжка 
100 грама за последния месец 

Било я страх сам да го пусне,пък и кръста я болял.Явор естествено се чудеше какво става и правеше опити да излезе от нея 

Не че ми пречи детето,ама 2 месеца клечане ми взеха здравенцето

И я поддържаше под мишничките, съответно Диди мрънкаше и се опитваше всячески да се освободи чрез извиване наляво и надясно и майка ми: "Ето виждаш ли, хич не е стабилна!"
И горката Диди, свикнала на самостоятелност и почти пълна липса на ограничения, биде разнасяна и подпирана през цялото време и беше много недоволна. 
Вчера се пусна за секунди да види какво става, погледа малко, пък си тупна на дупето и продължи да си върши нещо друго. 
Натъжих се малко...

! На мъжа ми баба му почина един месец преди да забременея, а толкова искаше да види детенце от нас!
Дано бдят милите бабчетата над дечицата ни! 

Ама живи и здрави ще се научи,малък е още ,за това не се притеснявам 

Препоръчани теми