Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 985
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Леле, за пръв път ги виждам тези торти, но и 100 че и повече лева да са, парите напълно си заслужават!!!

# 601
Продължавам да гледам и не вярвам на очите си... Каква красота! Просто не знаех че е възможно да се направи такова нещо... Shocked

# 602
Май е заспиващо Laughing, Климент една вечер така беше почти заспал на столчето и едва си дояде кашата.
 И той много се сърди напоследък, но не така кротко като Никиният Макси. Нашия ако нещо не му пасва или иска пък не му даваме да направи, почва да размахва ръце, да пищи и да подскача от крак на крак Laughing Изглежда почти ей така tantrum но по бавно и тромаво, трябва да го снимам и аз. Обаче като види, че никой не го отразява се захваща с нещо друго. Иначе е голяма пипка, но почти нищо не му забранявам да пипа, а ограничавам достъпа. Кухнята беше пренаредена да няма опасни достъпни места и долните шкафове с тенджери, консерви  и подправки ( добре затворени) са негови- той разнася, ние прибираме Rolling Eyes Имахме проблеми малко с коша под мивката, но за известно време изнесохме боклука на терасата и вече не се впечатлява от него-шкаф, паниците на кучето са в банята след като се набърка на два пъти във водата, телевизора е барикадиран с холната масичка, а компютрите са вдигнати върху бюрото. Прахосмукачката си е негова територия, библиотеката също , но определено бързо им писва на децата да разбишкват ако никой не ги спира
 Аз пък от сто години не съм качвала даже и във фейса снимки - много ме мързи Embarassed

# 603
Здравейте мили майки  Sunglasses
Нико, ай тези твоите бандити да се спират вече  Sad то не бе болест, не бе чудо  Tired
Аз само да кажа, че на 17-ти имам план да се занеса в Люлин на РД  Whistling ако не мине котка път де  Mr. Green Та искам да питам каки поканени ли са  Rolling Eyes а ако умеят да обещават много да слушат  Rolling Eyes
Гледам "В джаза" по БиТиВи, е няма такава бълвоч отвратителна  Sick Повече няма да гледам ТВ в Събота вечер  Tired Тия ядът ли бе да му се не знае  Cry
 Отивам да спА Cry
Лека нощ, а този моя син, ако и тази нощ не спи а неуморно плаче за гърди, ще го сложа в килера вече да си реве на воля Tired

# 604
Здравейте мацки!

Минавам да се обадА, че нещо през последните дни ни муза, ни време имам да се вяскам у форОмско  Mr. Green, като очевАдна и единствена причина ще посоча Деича-Змеича  Mr. Green! (опааа, малко послъгах, ама почнах да си опреснявам малко по малко аннглийския, та всяка свободна минутка съм завряна в учебниците  Blush).
Иначе, попрочитам от време на време кой какви ги е закършил ...
На патеричка, честито на всички празнували имени дни, да са здрави, щастливи и силни![/size][/color]   bouquet  bouquet  bouquet

Тортите ги разглеждах миналия път като пуснаНика линка, останах и аз без дъх и без думи, невероятни са! Но няма да се възползвам, както и дори незнам как точно ще отбележим първата годинка на Деа...

Вчера се срещнах и с жената, която в крайна сметка, ще остава с Деа. Смятам, че ще се разберат двете, ама ще стане ясно февруари, като започнем с  опитомяването  Rolling Eyes. Дано всичко е ОК, че ако нещо не се вържат нещата, незнам как ще се оправям...

Иначе при нас нищо ново, още и хърка на малката дивачка носа, не се спира по цял ден, расте, дивее и хубавее, на мама Змейчето  Heart Eyes. Аз пък напоследък много изморена се чувствам и вечер много ми се спи. Не че заспивам рано, ама съм гроги.

Целувки ви пращам, момичета мили и дано всички се събудим в добро здраве и настроение  Hug!

# 605
Sunny76 много ти благодаря за консултацията Simple Smile Ние купихме шейната и утре се качваме на Витоша Simple Smile И ние живеем в София ,през повечето време сме в Банкя и за там ще ни е много по-удобна от шейна без дръжка Simple Smile
Юхуу и Яница е буди така от няколко нощи Sad
 На патерица-честито на всички имали празници тези дни !
Вчера бяхме на консултация - 10,600 -76 см Simple Smile 100 грама за последния месец Simple Smile
Имам един въпрос :Вашите деца имат ли картони в който има нанасят ваксини,изследвания и т.н.? Защото педито ни ,отказва да ми попълни картон,защото пишела и без това на 100 места  #2gunfire
Май е време да си лягам .Лека нощ на всички Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 01:20 от Пиленце

# 606
ДУ!
Гледам вчера е имало среднощен маратон  Laughing
Ние изкарахме супер на РД-то на племеницата,дребния много се изкефи,защото го пуснах сам,само ходех след него да го пазя ,че децата бяха по-големи и редовно го забърсваха.Успя да падне само 3 пъти Mr. Green В началото го дадох на майка ми да влезе с него,да пия една бира и по едно време гледам последната го сложила в проходилка  ooooh! Joy Било я страх сам да го пусне,пък и кръста я болял.Явор естествено се чудеше какво става и правеше опити да излезе от нея  Laughing .Но вечерта успя от нашия креват да се надъни на един ръб на бюрото и сега има една ужасна резка през цялото чело,а уж мъж ми беше до него Tired
За тортата аз обужавам Лагуна и такава ще взема за РД-то на Явор,не са така ефектни ама не сЪ и толкова скъпи.Иначе като го видях как се забавляваше в клубчето пак се замислих дали да не го правиме там  Thinking

# 607
Кафето от мен:

И добро утро, мили мами!

Мики, тази лудетина Явор, щом е паднал само три пъти, си е за хвалене!

Пиленце, на Деа й се нанася всичко в картона!

Лек ден засега  Hug

# 608
  • Бургас
Добро утро.  Hug

Пиленце,аз още като я записах Диманка при педито,тя ми каза сама да занеса картон,попълнен с данните й от мен. Иначе и аз си водя същтата статистика де.  Mr. Green

Аз чакам албум с 1-вите рожденни дни вече !  Flutter

Сладкарницата,чиито торти харесваме са ужасни на външен вид детски модели и сега се чудя откъде да поръчаме.То не че тук има голям избор.

На мен ми е мъчно тези дни,скоро правихме помен на баба, спомням си как бях бременна миналата година и не можах да ида да се сбогувам с нея. Бяха намерили торба изплетени дрешки за Димана до нея. Пф.....извинявам се,че ви натажавам.
Много се радвам на снимки с пра-бабите и пра-дядовците из Фейса!

Хубав ден !  Hug

# 609
Неви дори не съм разбрала,че толкова е задобрял с ходенето.Все ме беше шубе да го пускам,ама се замислих,че рано или късно ще трябва да се научи да пада.Започнал е да се пази.А аз започнах да усещам глъдки чист въздух,вече не иска да ми виси на главата постоянно ,пък усещам,че и аз скоро няма да вися на неговата постоянно Blush Не че ми пречи детето,ама 2 месеца клечане ми взеха здравенцето Rolling Eyes Сега пак го пуснах да върше из хола сам,само го гледах от дивана и се притеснявах да не се тресне на наякой ръб,не падна нито веднъж за коло час  Heart Eyes
Пиленце и на нас всичко ни въвеждат в наш си картон,какво пък толкоз и пречи на твоята  Thinking
Съни нормално е да ти е мъчно за нея и аз редовно се сещам за моето бабче и ми е мъчно ,че неможа да познава внуците си Hug

# 610
  • София
Неви, мерси за кафето! И успех с опресняването на езика!  Hug

Мики, съвсем образно си представих картинката с ЯвкатаMr. Green И майка ми така я беше страх да остави Диди, забележете, подпряна на масата примерно.  Tired И я поддържаше под мишничките, съответно Диди мрънкаше и се опитваше всячески да се освободи чрез извиване наляво и надясно и майка ми: "Ето виждаш ли, хич не е стабилна!Naughty Crazy И горката Диди, свикнала на самостоятелност и почти пълна липса на ограничения, биде разнасяна и подпирана през цялото време и беше много недоволна.  Crazy
Иначе Диди е много внимателна когато предприема нещо ново и засега е нямало фал. Аз разбира се съм до нея и нащрек, но не ѝ помагам. Мнооооого внимателно се изправяше до масата, мноооого внимателно пристъпваше, мнооооого внимателно сменяше опората.  Mr. Green Сега се пуска от всякаква опора само в креватчето си, защото е усетила, че там е меко ако падне и е нещо като тренировъчен лагер за нея.  Mr. Green Сега явно събира сили да се пусне и на твърдата земя и стои на прага на вратата като се държи с една ръчичка и пристъпва от крак на крак.  Heart Eyes Вчера се пусна за секунди да види какво става, погледа малко, пък си тупна на дупето и продължи да си върши нещо друго.  hahaha

Пиленце, на Диди всичко ѝ се нанася в един картон и после в компютъра на педиатъра.  Rolling Eyes

СъниHug Натъжих се малко...  Confused Вярвам, че баба ти е на по-добро място и не ви е изоставила духом!  Hug

# 611
Сетих се нещо да питам,мамите с по- големи деца,ползвали ли сте триколки с дръжка и  какви.Наште ме питат какво да купят на Явор за РД-то и съм решила това.Бях решила да е kettler,ама сега ги загледах в нета,че няма поставка за крачетата,нито колан,гумите са пластмасови и на всичко отгоре 130 лв. Crossing Arms

# 612
Сетих се нещо да питам,мамите с по- големи деца,ползвали ли сте триколки с дръжка и  какви.Наште ме питат какво да купят на Явор за РД-то и съм решила това.Бях решила да е kettler,ама сега ги загледах в нета,че няма поставка за крачетата,нито колан,гумите са пластмасови и на всичко отгоре 130 лв. Crossing Arms

Аз съм ползвала такава, но съм много против и ще се обоснова:
1. Тая машинарийка е супер неудобна за по улиците.
2.Докато малката започна да я ползва по предназначение - да кара колело - вече се беше разбила (а повярвайте ми беше от най издръжливите) и няма такава мъка. А разбито колело и най добрия велосипедист не може да го кара кат хората.
А една приятелка имаше на кетлер - много малко го беше ползвала с лоста , нооо детето го кара до 3 години - беше уникално колело, но наистина не е удобно за родителски контрол.

Сега съм решила да вземем на детето една от тези колички дето сами си ги бутат с крачета, поне да се забавлява.
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=446 - ей натова сме фърлили очо.

За тортата съм решила да измайсторя сама онази в цветовете на дъгата кокосова торта ot bloga na Sunshine.

Иначе да похваля дребния, че се научи да си казва когато му се пиша или ака. Имаме пропуск само нощем и когато не му повярвам, че му се ходи Confused.Много съм доволна и щастлива. Иначе е голяма беля като всички други както разбирам.
Едно нещо направо ме изумява - обича да си блъска главата в сетана - челото по-скоро.  ShockedГолям му е кеф и като го махна настава див рев.
Иначе сме още малко болни - кака му и чакам включване и от него.
Това е от мен. Не се включвам по темите защото не съм ви изчела.Хубав ден!

# 613
  • До Балкана
 Peace
И аз да се вясна, че не съм се затрила!
Никиния Бо как е? Разбрахте ли от какво е това чудо? Целувки от нас!  bouquet
Съни Hug! На мъжа ми баба му почина един месец преди да забременея, а толкова искаше да види детенце от нас! Cry Дано бдят милите бабчетата над дечицата ни! Praynig
  Дами, похвалвам ви се, че сме с 12 зъба! bowuu
Неви, дано се получат нещата с Дейчето и да си спокойна като си на работа! Heart Eyes
Хубава неделя ви пожелавам!

# 614
Сънита благодаря за инфото.Спомням си и аз,че племеницата счупи 2-3 такива колела Shocked Ама Явор вече в количката въобще не иска да седи,пък с ходене се придвижваме бавно,та ми се ще поне през пролетта да го возя с такова.Затова гледах и Кетлер,но очевидно те не са за бебешори ,ама и след твоето мнение най-много да купя някакво евтино пък колкото издържи толкова. За количата за бутане,вече имаме една от племеницата,чисто нова,но Явката още не стига земята с крака Laughing За гърнето мойте поздравления,Явор въобще неще да седи на своето,пък камоли да си казва,че му се ходи Tired Ама живи и здрави ще се научи,малък е още ,за това не се притеснявам Peace
Далче много зъби бе  Mr. Green Да са му здравички и белички  Hug
Ника оправя ли се Борката ?

Общи условия

Активация на акаунт