Ние имаме 8!
единия ми дядо почина 16 дни преди да родя Преслав, а другия 6 дни след като родих, разбирам мъката ти. Тогава вие всички ме утешавахте, за което
, всеки ден се успокоявам, че те двамата ни пазят някъде от по-добро място.
) и съм много доволна от нея. Здрава е! Ще я използвам и с Ина, напролет, нищо, че е синя, не страдам от предразсъдъци! Пък и е здрава, както казах... няма да купувам още една,я...
Горката ми Инка...
Пълзя си, изправя си се, където си иска, влиза в джунглата при топките, лепи на дъската магнитни буквички, изобщо май е готова за ясла, както се майтапи мъж ми... 
Много се изплаши горкия
Иначе за една ръка си върви екстра !

Поръчах торта от Неделя ,просто при нас няма кой знае какъв избор та поне на външен вид да е по красива ,поне така изглеждаше пък ще видим
добре,че си знаех,че чакам руска група
А на Кетлер колело (триколка) имаме в наследство ,едва това лято го уважихме, но за до 5 мин. на ден 
и всички останали де 

За поредна вечер се будеше през час и направо ми иде да се гръмна. Правя всичко по силите си да я облекча, че очевидно проблемът са зъбите, ноооо като видя, че скоро няма да се появява зъб и съответно като си помисля още колко зор ме чака (засега има само 2 зъба) и ми иде да ревна.
). На собствената ми сватба много се бях ядосала, щото бяхме занесли доста торта, но парчетата бяха едни тънки, прозрачни почти. И за какво? За да остане около 2/3 торта ей така, неразрязана.
Чудих се на кого да пробутвам после остатъците. 
И аз като Юхуу ометох моята порция рано, рано 
Почна да се изправя сама, за да седи едва преди 1/2 месец; преди две седмици откри, че може да пълзи напред, а днес, че може да се изправя сама в кошарата
... та така ... бавно и славно
Събух ги ... утре ще пробвам пак 
ама си бяха съвсем читави парчетата да ти кажа
е може и да са били 50 , или 55
ама си спомням че се чудих що останаха 10 - 15 парчета, само децата бяха 11 и всичките 4 плика с по 10 чинийки бяха изразходени 
На последния ни РД настана истински бой между трите хлапета за 7-8 фигурки на животни по тортата
За тази година съм решила да е торта с калинки ( просим си от цветарските магазини дървени
и ги събираме, все едно са диаманти
) та ще има за всички 

Препоръчани теми