Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 984
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Далче браво на вас утрепва ме тоз Бо със бързото зъбоникнене  Hug Ние имаме 8!
Неви липсваш ми още сега а като тръгнеш и на работа  newsm78
Съни миличка  Hug единия ми дядо почина 16 дни преди да родя Преслав, а другия 6 дни след като родих, разбирам мъката ти. Тогава вие всички ме утешавахте, за което   bouquet, всеки ден се успокоявам, че те двамата ни пазят някъде от по-добро място.
Мики нашите му взеха такова колело (куча марка) голяма забава пада като го сложа вътре, но ми се вижда неудобно като го бутам и по улиците нямам идея как ще да върви newsm78

# 616
  • До Балкана
Ами какво да се прави, децата прохождат, а на нас зъби ни никнат  Mr. Green! От кое време направи сам крачки, но вече повече от месец не се пуска пича, страхливко е! Да е здрав! Има зъби, бе, да плющи! Grinning

# 617
Триколката от Преслав е ето такава :

само, че синя (естествено  Crazy ) и съм много доволна от нея. Здрава е! Ще я използвам и с Ина, напролет, нищо, че е синя, не страдам от предразсъдъци! Пък и е здрава, както казах... няма да купувам още една,я...  Mr. Green

Изби ни четвъртия зъб, сега другия е наред, голям зор е!  Tired Горката ми Инка... Confused

Вчера на рожденния ден, дето бяхме, в клуба си игра баш като малко дете, "барабар Петко с всичките"  Flutter Пълзя си, изправя си се, където си иска, влиза в джунглата при топките, лепи на дъската магнитни буквички, изобщо май е готова за ясла, както се майтапи мъж ми...  Crazy
За рожденния й ден, наистина, май ще го направя там! Наобед ще се съберем с бабите в къщи, а следобяд от 18,00 часа ще запазя за приятелите ни с децата. Поне да се наиграят на спокойствие и на воля да си разхвърлят...  Mr. Green

Още нещо щях да пиша, но, хайде после...
Отивам да къпя!

# 618
Далче личния ми опит показава,че от първата самостятелна крачка до истинското прохождане има около 1,5-2 м.Явор пристъпваше сам по две три крачки,когато беше на 9 месеца,сега е почти на 11 м и вече иска и ходи сам-но го пускам само на равно.Чудя се обаче кога ще спре да пада  Mr. Green Днес имаме общо 3 падания за целия ден,ама 1 от тях беше много гадно.Изплющя се на плочките в коридора по очи,луд късмет беше ,че се сети да подложи ръце та не можа да си разбие муцуната,а баща му беше зад него на една ръка  Whistling Много се изплаши горкия  Rolling Eyes Това обаче не му попречи 15 мин по късно да тича след топкта в хола.
Много се чудя дали да не въведа в експлатация отново коланите,въпреки,че не ги долюбвам хич,от тях в началото се търкаляше и по глава и по лице.А от както го оставям да пада сам ,се научи да се пази.
Пина благодаря,ще ида да я погледна на живо!

# 619
ЕЕЕее ние най-накрая вече си имаме забче и още 3 са ни пробили Shocked

Мики незнам дали е така , но дано - ние направихме парви крачки на 10 месеца без една седмица, правеше скоро доста крачки - около 10тина и повече, но падна 1-2 и сега го е страх като го пусна прави няколко барзи крачки колкото да се хване за някоя мебел , ошашква се , а така добре беше трагнал почти проходил   Sad Иначе за една ръка си върви екстра ! Grinning

Такава бебешка триколка искам и аз да купувам за Р.Д. на Криско! Та се чудих доколко са функцонални ! Thinking

# 620
Пак осъмнахме в ранни зори  Tired
Светавичке и Явката имаше такъв период,падна и извесно време не искаше да се пуска и след това отново се отпусна.Аз си го водя за едната ръка и го чакам да ме пусне,тези дни става за 1-2 секунди  Mr. Green
Чудя се къде се загубиха всички? Thinking

# 621
# 622
Добро утро, момичета!

Благодаря на всички, които ни поздравиха за именния ден на Йони.
(Деси, голямо благодаря за бисквитена торта- стана разкошна и все още си я папкаме с кеф.)

Беше ме налегнала следпразнична депресия и чак тези дни ми просветна.
Не мога да се похваля с някакви нови "способности" на Тормозителчето мамино.
Все същото кюфте си е. Не може да пълзи, но прави жалки опити за това. Mr. Green
Ходи стабилно хванала ме за пръстите. Зъби имаме 5 на брой и чакам скоро включване.
Почти не съм се притеснила, но подозирам, че ще ви задосаждам по темата скоро  Blush

За триколките- вие сте безкраен извор на идеи. Мисля и аз да се пробвам с една, когато Йони стане малко по- стабилна.

Визията за  РД на Йони започна да се оформя, но трябва организация и ще се похваля преди празника, ако ми се получи.
За тортата- мисля, аз да я направя самичка, ако една съфорумка се смили над мен да ми подскаже малко.  Hug
Подаръци за РД-то от нас с татко й няма да получи, защото покрай новогодишните празници прекалихме. Любов обаче има много.  Heart Eyes

Прекрасна седмица на всички мами и слънчево- здрави дечица в темата.   bouquet

# 623
  • някъде тук
Добро утро Hug

Наистина е доста пуста темата,къде ли са всички Rolling Eyes

Мики,спокойно не сте  само вие Laughing Жоро се буди към5,30-6,00ч всяка сутрин Hug

Днес и утре ми предстои подготовка за големия ден LaughingЕ ,не че ще бъде кой знае какво ,ама аз се вълнувам много Crazy Поръчах торта от Неделя ,просто при нас няма кой знае какъв избор  та поне на външен вид да е по красива ,поне така изглеждаше пък ще видим Rolling Eyes

# 624
Торти сте обсъждали гледам  Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30147344&l=e912eaddcb&id=1397011525
Това е радинската торта за една годинка, 60 парчета, около 40 лв.  беше тогава Mr. Green , поръчах я в "Неделя", лек пълнеж, почти същият като на тортата им с плодове, че повечето дечица около нас не опитват шоколад и прекалено сладки неща, а и за да пощадим възрастните след като ометоха повече от 300 хапки,салати, дванадесет тарелки с нарязани колбаси и два килограма сирена с каса бира, и още 10-15 бутилки друг алкохол  newsm78 добре,че си знаех,че чакам руска група  bowuu bowuu bowuu
Мики , и аз съм на мнението на Сънита за тези бутащи се колела, и сега няма да взимам, иначе ни подариха такава, която се бута от самото дете, но си я караме в къщи, защото в градинката забелязах,че веднага си повреждат обувките децата (абе направо дупки стават на пръстчетата от триенето в Хасвалта) , както и всички деца се скупчват върху "бъгито" и "собственикът" седи намръщен връз него и страда от чуждите набези, ама това май и при колелото с дръжка го има  Thinking  Sad  А на Кетлер колело (триколка) имаме в наследство ,едва това лято го уважихме, но за  до 5 мин. на ден  Crazy
Сънита, да оздравявате Hug и всички останали де  Tired
Съни ,  Hug
Светкавичке, мерси за закуската   bouquet
В анкетата гласувах с "да", но нещо се пообърках, за веднага след раждането ли става въпрос или по принцип  Embarassed

# 625
Абе само Мартин ли не сяда от легнало положение, не се изправя, не пристъпва, не ходи и пълзи като ранен пехотинец Rolling Eyes

# 626
  • София
Добрютру!  Hug

Гледам тази сутрин в предаването на Гала за дечица, болни от аутизъм и ми става едно такова мъчно.  Confused

Мерси за кафенцето, аз го ометох моето докато Диди дремеше.  bowuu За поредна вечер се будеше през час и направо ми иде да се гръмна. Правя всичко по силите си да я облекча, че очевидно проблемът са зъбите, ноооо като видя, че скоро няма да се появява зъб и съответно като си помисля още колко зор ме чака (засега има само 2 зъба) и ми иде да ревна.  Mr. Green

Любезна, много готина торта е имала Ради за първата годинка, ама 60 парчета?  Shocked То си зависи и какви са парчетата де, аз тая торта бих я разрязала на 30-тина парчета макс (че да се усети вкуса, не за друго  Crazy ). На собствената ми сватба много се бях ядосала, щото бяхме занесли доста торта, но парчетата бяха едни тънки, прозрачни почти. И за какво? За да остане около 2/3 торта ей така, неразрязана.  Crossing Arms Чудих се на кого да пробутвам после остатъците.  Rolling Eyes

# 627
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ,МИЛИ МАМИ !
ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ!НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ НА ВАС И СЕМЕСТВАТА ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
КАКТО ВИНАГИ ВРЕМЕТО МИ НЕ ДОСТИГА ,ЗА ТОВА НА БЪРЗО.
ВАЛЯ ДНЕС ПРАВИ 11 МЕСЕЦА ,ПЪЛЗИ КАТО ПАЯЧЕ,И СЕ ОПИТВА  ДА ХОДИ ,ДАЖЕ   ПРАВИ ПО 1-2 КРАЧКИ.ИМАМЕ ВЕЧЕ 5 ЗЪБЧЕТА И КАЗВАМЕ ДУМИЧКИ -МАМА ,ТАТА,ЛАМ–ТАКА ВИКА НА ЛАМПАТА.ХРАНАТА И Я ВЗИМАМ ОТ КУХНЯ И И ХАРЕСВА МАКАР ДА НЕ ИЗЯЖДА ВСИЧКО.
МНОГО Е ПАЛАВА И НЕ СЕ СПИРА ЗА МИГ,ВСЕ ИСКА ДА ПИПНЕ НА ВСЯКЪДЕ И ДА РАЗГЛЕДА ВСИЧКО.
В АНКЕТАТА ОТБЕЛЯЗАХ ОТГОВОР НЕ.

# 628
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

Светкавичке, мерси за кафето и бисквитките Simple Smile И аз като Юхуу ометох моята порция рано, рано Simple Smile

Любезна, не се тормози и Ирина е назад с мат'риала Simple Smile Почна да се изправя сама, за да седи едва преди 1/2 месец; преди две седмици откри, че може да пълзи напред, а днес, че може да се изправя сама в кошарата Simple Smile ... та така ... бавно и славно Simple Smile

До сега не съм й обувала обувки  Embarassed Днес взех, че й "ръгнах" на краката едни буйки ... леле - такова дърпане, разглеждане и ... абе, явно не са й удобни  newsm78 Събух ги ... утре ще пробвам пак Simple Smile

Лек ден Simple Smile

# 629
Ами продавачката каза,че излизат над 40 до 48 пърчета, нооо аз не изневерявам на корените си  Crazy  ама си бяха съвсем читави парчетата да ти кажа  newsm78 е може и да са били 50 , или 55  Thinking ама си спомням че се чудих що останаха 10 - 15  парчета, само децата бяха 11 и всичките 4 плика с по 10 чинийки бяха изразходени   newsm78
Все едно де, ама на един етаж ми се струва много по-удобно Simple Smile На последния ни РД настана истински бой между трите хлапета за 7-8 фигурки на животни по тортата Shocked  (нали се  разболя Динката) а като си помисля, че я бях нагласила за 12-16 деца в клуб, не ми се мисли ко щеше да стане ooooh! За тази година съм решила да е торта с калинки ( просим си от цветарските магазини дървени  hahaha и ги събираме, все едно са диаманти  Crazy) та ще има за всички  bowuu
Даже мисля да си поръчам една торта с глазура от зелен крем в Неделя, и двайсетина хубави калинки от "100 гр. сладки" и да мина по тънка габровска линия  Rolling Eyes
Ла Вида, хи не съм притеснена аз, ама ми се струва, че моето момче доста го мързи  Sunglasses
Шомире, привет  Hug
Ето я и миналогодишната ни торта
 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30734746&l=d6bc3e6ec1&id=1397011525 с жОвотните  Crazy

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:14 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт