Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 980
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро мили дами!
У нас събота и неделя беше лудница, и двата дена имахме гости, което не ми се е случвало (да имаме гости) от сигуно именния ден на Софи септамври месец, та се видех у Ора, както се вика. Е сдухах се да приведа всичко във вид, ама сега поне всичко е чисто и подредено Simple Smile
Далче, Боже 12 зъба  #Crazy Да ти е жив и здрав Бо!  Hug Калинкина понеже си няма нито един, та затова  Thinking
Иначе у нас е яко шоу, Калина откри роботите прахосмукачка и миячка и е чудо, само ги пуска и ги гони, катери се върху тях да се вози  ooooh! та вече ги крием. Затова, Бръм, ако искаш изчакай малко да порастне Митенцето, че да не се ядосваш и да не се налага да опазваш  Laughing
Юху, колкото до снимките - мързи ме дори да снимам  ooooh! а качването изисква кански усилия  Whistling
Колкото до триколките - ние имаме като на Преслав на Пина, която е показала на снимката. Еми смесени са ми чувствата, клоня към мнението на Сънита. Ако се беше счупила, нямаше да купя нова 100%! Та в тази връзка, Мики, ако Явко е по-дребен, може да се замислиш за кола с педали, нещо такова: http://family-bg.com/prX_1529.htm
Тортите на Буболинка ме изкефиха, но като крайно мнителен човек не бих взела  Blush ХЕИ не контролират  Blush Blush Blush нам, че ми хлопа дъската, но  Crossing Arms
Неви, вече ми липсваш, успех с инглезето! Hug
Изпускам, ама после ще дописвам...

# 631
Слънчи, и аз си мечтая за твоите уреди за подолъскане  Rolling Eyes
Моя позната ми каза, че наема на RAINBOW бил 100 лв. за месец, ако е тъй я взимам одма за пролетно чистене , но ми се струва, че са се пообъркали нещо  newsm78

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:36 от Любезна

# 632
Слънчи и аз мечтая за твоята "слугиня",още повече че тези дни хич не мога да изчистя като хората.Направи едно клипче на лейди Калина,да видим как се вози,че ми стана много смешно като прочетох Laughing Hug
Бела вълнувай си се на воля,малкото ти момченце пораства,аз ще чакам снимки от събитието с интерес!
Явор сутринта направи първото си попадение в гърнето  Mr. Green и е доста по внимателен,след вчерашното пребиване.Мен пък понеже ме хвана шубето днес го водя с коланите,трябва да мине ден два,та да си избия от главата възможните травми от такива падания. Rolling Eyes
За колелата,пак съм в чуденка за Кетлера,една близка позната ми го хвали много,а тя принципно разбира от качествени неща,видях че колани може да се монтират ,продават се отделно обаче за 14 лв. Close Но много ме притеснява,че няма степенка за кръчетата,ами ако детето не кара ,какво става,влачи си краката по асвалта ли  newsm78 Joy

# 633
  • offshore & overseas
Включвам се само за тортите:

За първата годинка на Калина поръчахме от Двете Фукли. Ето тази, струваше 88 лв. (на 31.1.2008 г.) По стечение на обстоятелствата това беше първото и зася последно парти на младата дама. Тъй кат гледам, и тази година май-май няма да има купон... Нямам сили да убеждавам лъв ми, още повече пък в нещо, в което и аз самата не съм твърде убедена...

За двете годинки поръчахме пак от там, но съвсем друг модел. Ето тук. Доста по-малка, излезе около 60 лв. Но тогава, след болницата, кажи-речи минахме само с торта и 1 чифт баба и дядо + още 1 брой дядо.

За третата ѝ годинка не помня откъде какво и що. Предстоеше ми раждане след има-няма 4 дни. Само помня, че беше с Том и Джери, любимите ѝ анимационни герои.

Тази година още не знам. Може би пак 2 мини фукленски торти, че нали са ни две момичетата. Но не съм чувала да имат минита, пък ще видим.

Прекрасни са тортите на Буболинката, не искам да ги омаловажавам, но за мен 100 и повече лв. за торта са много. Дори да склоня, ще трябва да вляза в сериозни пререкания, сещате се с кого. И тъй като аз самата не обичам торта, не виждам от къв зор.

# 634
Здравейте. Да се изкажа и аз по въпросите.
Мики, точно такова колело (каквото Пина Преслав е показала) взехме преди годихи на пременничката. Тя в количката е седяла само първата година и на следващата продадоха количката и беше постоянно на това колело. Е, много е удобно! Такова ползване му удариха, световно, почти две години го ползваха, като втората по-рядко, но като се изключи че цвета му избледня на слънцето и му личи че е ползвано, абсолютно нищо му нямаше, още е здраво и миналата година го дадохме на племенника да го ползва и той, още е здраво.
Аз иначе също съм хвърлила око на Кетлер, но ще купя чак като се позатопли, защото предполагам, че сега тепърва ще изкарват новите модели.

А за Рейнбоу Плами ми разправяше че ги давали за 30лв наем за 12 часа, но аз я уредих да я вземе от един познат за 20лв. за същото време. Колкото да си изчисти човек нормално, мисля. Ние нямаше ни килими, ни мокети, но може би ще я взема да мина матраците с нея... като ми дойде музата.

# 635
здравейте мами
няколко дни не можех да се добера до компа,затова искам да честитя празниците със закъснение на всички,честит ивановден,честити месечинки,рождени дни и т.н
хубав и усмихнат ден на всички
по повод на триколката-не ми беше удобна,трудно се качва и слиза от тротоарите,не е удобна задълъг преход ,роси най-редовно заспиваше,на мен ми се повреди механизма ,който движи предното колело,и сега трябва да го поправям,иначе като цяло е здрава

# 636
Малиии, как 100 лв. за торта бе  Crazy никогаш  Naughty две кила захар с които можеш да заведеш 10 деца на клуб  Thinking
Мяу, аз си представям Радинската торта като Калинската с калинките  Laughing ама 80 лв. ... знаЙШ кога  Crossing Arms

# 637
  • София
Мяуче, нещо не виждам втората торта на КалинаThinking Дай директен линк към снимката или нещо такова.  Peace

Иначе предполагам тортата от Двете фукли е била толкова вкусна, колкото и хубава!  Peace Страшно им харесвам тортите.  Crazy

Любезна, аз нямам близки дечица, които да заведа на клуб. А и Диди ми се струва малка за подобни неща.  Confused Ще празнуваме рождения ден на Диди вкъщи, вероятно само с едните баба и дядо (свекърите  Tired ) и вярвам, че поне една хубава и вкусна торта заслужавам.  Mr. Green За втори, трети и т.н. рожден ден аз бих избрала детски клуб обаче (ако трябва въобще да се избира между торта и клуб).  Thinking

Слънчи, то и у нас, за добро или лошо, ХЕИ не контролират, но хората с охота ми ядат манджите.  hahaha

Не стига, че все по-малко пишете тук (смятам, че тенденцията ще се задълбочава занапред), ами и снимки не качвате в албумчето, сърдя ви се.  Crossing Arms

# 638
  Hug не се сърди, най тържествено ти обещавам до довечера да кача снимки Praynig

# 639
  • София
Хмм, много ги хвалите тез 2-те фукли... аз съм ходила там за последно сигурно преди 10-ина години, докато бях още волна и свободна мома, та ще съм благодарна да кажете де им е сладкарницата понастоящем...
Замислям се и за тортичка от Романса в Симеоново, ама напоследък някой ми каза, че много били вдигнали цените и за сметка на това, доста влошили качеството  newsm78
Що ли си мисля, че пак ще си занеса задника само до Неделя в Младост 3 Simple Smile

Ники, как е Бо?
Юху, с тия бесове не се чуди, че редиците оредяха ... Моята, например, в момента нещо руши в хола, засега е тихо, ама ако чуя шум, ще се наялложи по спешност да спасявам покъщнина  Mr. Green Stop
Яко са я напънали зъбите Калина (за пореден път), дано сега се финализират нещата с пробиването, че ми писнаааа Twisted Evil
За клубовете - аз съм на принципа, че ще чакам Софи да поиска от мен такъв рожден ден, засега не ми е искала. Същото ще е и положението с Калинка.
Моите слугини (те са 2 всъщност, прахосмукачка и миячка) ме спасяват от това, къщата да потъне ТРАЙНО в мръсотия и прахоляк. Дано ми служат дълги години миличките ми те  Heart Eyes
Хайде, хубав ден ви желая! Дребна се събуди и нЕма да е много удобно за форОм, за мое огромно съжаление  Hug

# 640
  • offshore & overseas
Юхуу, мисля, че вече се вижда и втората торта. Бях я засекретила, да се чудиш що. Mr. Green

Слънчи, то всъщност хубавото на тортите на двете фукли е, че се поръчват ей през този сайт. Дефакто, човек сам си прави сметката какво и как иска и съответно си го избира и поръчва. Друго хубаво е, че има и доставка, както и възможност за плащане с кредитна карта, за безстрашни майкини.

Цената 88 лв. беше с доставката врата до врата.

Другите от сорта, за които аз знам са 100 гр. сладки, но не съм сигурна дали имат доставки и нещо не ми се рови из сайта им за потвърждение.

# 641
  • София
ДД! Grinning
Честито на всички с поводи тези дни! Честито и на всики с нови зъбчета /Далчееее  ooooh! Crazy Hug/.
За торти си говорите - първата годинка на Борис и ние поръчахме торта за 100+ лв. от Гаврош, огромна, толкова торта остана, че я замразих във фризера  Blush стана като сладоледена и я чопках сигурно един месец. Повече такова нещо не съм правила.  Laughing
Втората година не помня откъде беше.  Rolling Eyes
Третата година беше от 100гр. сладки - не ви препоръчвам пълнеж Бидермаер, иначе визията беше перфектна, цена прилична - 50 лв.
За четвъртия РД си купихме една готова торта от Неделя /любимата ни бяла неделя/, украсихме я с фигурки и останахме много доволни.

Тъй, след като на Борис обривите е минават и не минават, в събота се събуди със съвсем друг тип обриви - малки, гладки и с бяло посредата. Вече откачих тотално, заведохме го в Спешното, където се събра цялото отделение да го гледа. Бяха изключително любезни и ангажирани с нашия случай!
Явно първите обриви са били някаква уртикария, алергия или каквото и да е било, а след това, след 2 дни затишие дето имаше, го е хванала въпросната пета болест, пета шарка. От Спешното ми казаха, че това новото може да кара и 20 дни, лекува се като алергия, ту изчезва, ту се появява и се влияе от топло/студено. Било вследствие на боледуване с висока Т, той нали си беше бая болен преди НГ, и цялостно изтощаване на организма, инфекциозно било. Питах дали е заразно - викат ми - то вече ако сте податливи ви е заразил, но никой друг не цъфти.  Mr. Green
Та сега сутрин става с обриви на едни места, на обяд вече са на други, а вечер примерно няма.  #Crazy Поне се успокоихме, че и това ще мине.  Hug Диета нямало нужда да се спазва. При бебетата минавало за ден-два, та в тази връзка, Мии, вероятно и обрива на Преско може да е бил въпросното нещо.  Hug

# 642
Здравейте! Hug
Не съм писала два дни,но вчера цял ден бяхме по улиците,в събота пък ходихме на обяда от якобс.Сияна беше толкова послушна,много и хареса и откарахме 5-6 часа в ресторанта Simple Smile
Ники да минават всички болести веднъж завинаги,че да се успокоиш и ти Praynig
Бела нормално е да се вълнуваш!Аз отсега правя планове,а има цял месец дотогава.Дори като се прибрахме от разходка прах пердета и бърсах прозорци Crazy
Гледах тортите от линка който бяхте пуснали.Останах без думи,толкова са красиви,но 100лв за торта ми се виждат мноооого ooooh!
Съни как е Диманка?
Любезна много са хубави тортите на Радина!
Слънчи дано дълги години ти служат твоите помощници Peace
Сияна днес е отвратителна(отново Mr. Green) няма зъб,ни нищо,но постоянно мрънка.Сутринта се опитах да минем без кърмене,за да може скоро да се отбиваме,но нададе такъв вой,че ни чуха на 8-я етаж сигурно.
Далче браво за 12-те зъбки!

# 643
олеле Ника ,измъчихте се, #Crazyголямо  Hugот нас

# 644
  • София
Да продължа - на свеки свят и се вие и превива. Муахахахаххаа Joy Joy Joy Joy Joy
Още първия ден не знам кво го е гледала Максо, ама се е цъфнал в един ръб и лицето му е синьо. Прибирам се аз и яхнах метлата. тя ми вика - при теб захласва ли се като се удари? Викам - при мен не се удря бе, жена!!!  hahaha #Cussing out
Сега нон-стоп дудна за тая синка, не я оставям дъх да си поеме.  Twisted Evil Mr. Green Сутрин преди да и подам кафето и подавам Максо и закуската му, после пребутвам към нея и Борис.   Joy Накрая ни кафе и се пие, ни и се яде, не я изчакваме да закуси и излизаме, май кара на фотосинтеза.  hahaha
Много отрезвяващо и подействаха двете деца накуп, ся не смее да се обади.  Joy Joy Joy В момента съм и го тръснала и двамата и я накарах да си сипе да яде, писъци се чуват откъм кухнята.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт