Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Ника баш таз диагноза му сложих на Преславски-  розеола или още температурна шарка, чак към 4 ден изчезна обрива  #Crazy беше ужасен. Но тук дофторите не я признават, за мен обаче беше това.
Юхуу обещанието е изпълнено- снимките са качени.

# 647
Ей, Ника, много си зла  Mr. Green Добре, че не съм ти свекърва  Hug
Айде бързо да се оправя Бо!

Любезна, аз ще взема рейнбоу под наем. Има ги из нета за по 30лв за 12 часа.

За тортите - аз май се ориентирам към сладкарници Пчела - какво ще кажете?  Thinking Имат много красиви фигурки, сигурно ще направят красива торта.

Лорито от днес е с 3 съба  bowuu - днес пробиха 2-та горни - горкото дете #Crazy

Аз иначе тия дни съм се посветила на търсенето на нова работа  Crazy Стискайте палци!

# 648
ДВ!
Ника евалата жено!!!Не и давай въздух  Joy Радвам се,че Борката е добре Hug
Палми За Пчелата на ул. Ангел Кънчев ли става въпрос?Наистина правят страхотии от захарно тесто и шоколад,аз обаче много не им долюбвам пастите,та ако имате време идете до там и пробвайте няколко дали ще ви допаднат.
Аз твърдо ще поръчвам Лагуна,умирм за еклеровите им торти Heart Eyes
Мии страхотен е Преслав,да ти е жив и здрав!
Сега да питам някой от мамите които са снимали бебоците при Калина,колко парички е сесията -може и на лични Hug Искаме със сестра ми да направи обща сесия,да има специялни снимки Mr. Green
И да се похваля днес ми се обадиха,че съм спечелила детска лампа,от магазина в който купувам пюрета,незнам какво представлява ама за пръв път печеля нещо  newsm44
Явката и следобяд уважи гърнето,утре продължваме  Grinning Иначе едно и също при него зъбките са 6 ,
днес не е падал,надобрява с ходенето и така......

# 649
Мики честито! И аз бих се радвала ако спечеля нещо. В последно време като купя 5 пюрета ми дават 2 бонус-става въпрос за Ганчев.
Днес за първи път майка ми остана на саме с Преслав, добре се беше справила като изключим че решила че памперса му не е за смяна та откара бая часове с него, ама това мога да го преживея.
Лека и спокойна нощ от мен.

# 650
Офф момичета сега ще ви споделя малко чувства Rolling Eyes Много съм разтроена от българина,пасивен и жесток  Close Через фейсбук се опитваме да помогнем за дарявнето на кръв и нито еднин от приятелите ми не се включва Cry Имам приятелка която страда от тежки заболявания и често и се налга кръвопреливане и монго често няма кръв.Млад човек е на 30 години,ама се бори с живота .Има много като нея.Аз се опитах да дам кръв ,когато беше най-спешно но ме отпратиха,защото след раждането трябва да е минала поне 1,5 г и защото съм с нисък хемоглобин .И на мен преливаха кръв след раждането  и това е причината а все още ниския хемоглобин,но август пак отивам Naughty

# 651
Ей, най-накрая качих и аз малко снимчици, но в 10 месечните!
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-10-meseca.546849.22044498
Ние си взехме с каката обикновена шейна и ето ,че върши работа - побира ги и двете деца.Но сега вече каката иска "чук и гек" и тържествено подари старата шейна на брат си.

# 652
Мики,за съжаление сме такива,много ми стана мъчно за твоята приятелка,много е тежко особено ако човек е млад Sad

# 653
  Привет и от мен!

Хич не остава време да се разпиша,поне успявам да ви попрочитам,от време на време.
Записвам и Ели в клуба на проходилите Simple Smile от 2 дни щъка смело,смело тук и се гоним,та съвсем нямам време. Друго какво-нови зъби няма,на мерки и теглилки не сме ходили,не ми се реди с болни и кашлящи хора там,не е фатално и да не я премерят.Също оциклих се и аз тези дни,явно кърменето само сутри и вечер си кавза думата.Беше доста слаб теч и мина за 3-4 дни,дано все така да е.
 За рожденния ден,мисля и аз да е клубче,не за друго,ами защото и да искам в нас повече от 5 човека не мога да събера.А деца пък ако има ще пощуреят в тая теснотия.Торта още не съм избирала,откъде и какво newsm78.Чудя се още дали да са на едно прощъпулника и РД-то,че Жоро държи да се отделно
 Мики цените на Калинините снимки ги има тук ТУК Пристрастена съм и няма да казвам пак,колко харесвам неините снимки.Броя на дечицата,които се снимат,не влияе на цената,почти съм сигурна в това  Peace
 Никаще й държи влага на свеки дълго май,май  Mr. Green Стискам палци,да се оправя бързо Бо,добре поне,че диетата са ви отменили
 Друго не се сещам,какво исках да изкоментирам...

# 654
Добра вечер, мацки!

Минавам набързо да драсна, че скоро не съм се вестявала. Да чета почти нямам време- Алето иска само да ходи и по цял ден вървя след нея да я пазя да не падне, че още не е овладяла техниката на подпиране при падане. От вчера Алекса вече не е кърмаче, а голяяяямо момиче. Чувствата ми са много противоречиви- хем ми е мъчно, че изгубихме тази така нежна връзка, хем ми е вълнуващо, че малкото ми момиченце порасва... Просто кърмата ми много намаля и Аля се изнервя, като изцока гърдите, та реших, че и за двете ни ще е по-добре така. Засега ексцесии няма и се надявам така да си остане. яде 4 пъти на ден- в 8:30-попара,кус-кус,грис и т.н., 12:30- пюре, 16:30- каша, бисквитена торта, мляко с бисквити и прочие, 20:30- кисело мляко. Обаче цоква само 50-10 грама и повече не иска. Днес опитах да го подладя- пак не ще. Дадой й и малко млечна каша- не иска. Легна и заспа. Ама така практически почти нищо не вечеря и не ми е спокойно. Дали да не й давам по-раничко нещо лекинко?  newsm78

В момента съм в еуфория по избиране на подаръците й за РД-то. Поръчах вече кола за яздене и триколка, сега гледам люлки, батути, басейни с топки, занимателни маси и прочие. За тоалета се доверих на близка приятелка с вкус, който много ми допада. Тортата още не е избрана, но имам идея долу-горе какво искам. За жалост тук нямам възможност да поръчам такива красоти, каквито има в София и Варна, но все ще намерим нещо хубавко, надявам се. Може би ще съчетаем РД-то с прощъпулника. В тая връзка- какво точно се прави на прощъпулник?  newsm78 Знам само, че се прави питка, нареждат се символични предмети и детенцето си избира от тях.
Алето вече иска само да ходи и по цял ден обикаляме стаите. А като се измори иска само да я държа на ръце- не признава ни проходилка, ни тепих, ни кошарка. А 10 килца вече ми идват множко и кръстът ми се обажда. Днес, например, се чувствам като парцал.
Синеочка още има сополки, но е малко по-добре. Борим се да й слагаме капки- ужас е, не дава да й пипаме носа, даже да го избърша не дава. Още не може да диша съвсем добре, обаче, и се буди понякога.
Така, за толкова имах сили... Сега лягам, че ми е много уморено. Желая на всички ви спокойна нощ! Радвам се, че ви има! Hug

P.S.: Мики, съжалявам за това, което се случва с приятелката ти. Hug Дано се намерят добри хора да помогнат!  Praynig

# 655
Добра вечер, дами  Hug!

Ще изкоментирам едно-две нещица и ще си лягам...

Ника, евала жена  Peace, така се морят свекървиЩИЦИте  Peace! Иска ми се да го приложа тоз метОд на мъжо, ама не ми стиска, че се незнае дали Че почне да ме уважава повече или толкова ще ми набере, че ще ме проклина от тук докъдето миу видят очите  Twisted Evil...

Мики, такива сме българите - много приказваме, малко правим... И все някой друг ни е виновен. Много съжалявам за приятелката ти, пожелавам й да е все така борбена и никога да не се отказва. По стечение на обстоятелствата, знам какво е да си в подобна нужда  Hug Hug Hug!

Таничка, чак на мен ми стана криво, че Алечка не е кърмаче, нали съм малко чувствителна по отношение на кърменето, та така. А иначе, направо ти завиждам на ентусиазма да купуваш подаръци, аз нямам никакво желание все още... Чудя се, дали защото е второ лапе или защото все мие притеснено...

Пухче, ако не си се насочила все още към определени торти, аз съм доволна и харесвам тези на Ивет (Ивета Червенкова). Докарва ги и на външен вид и на вкус  Peace!

Мии, аз нещо пропуснах за какви снимки иде реч  newsm78...

Мяуче, показваш страхотни торти, но и аз като теб не съм им фен... Харесвам, всъщност само няколко сладкиша - ореховки, парфе, наполеон (торта) и всякакви зъботрошачки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...

Ванче, имаш страхотни деца, да са ти живи и здрави!

Аз пък през ден се карам със съквартиранта... Вече незнам дали все той е виновен или аз съм станала заядлива и непоносима... Ама май ще да е от двете, щото аз съм си готина и така  Twisted Evil...
Моите диванета, и двете, ме обсебват напоследък до припадък и вече незнам къде се намирам... Деа спи много неспокойно нощес, ставам по амнайсет пъти да давам биберон, вода, мляко, да гушкам, да говоря и т.н. През деня ме преследва като наследство  Mr. Green ... И домакинската работа край няма, направо незнам как ще се оправям със всичко като се върна на работа...

Между другото, Слънчи, като си спомена слугините ( да ти служат още дъллги години доволно)... Как намираш, като ефективност, прахосмукачката? Мисля, че беше споменала преди, че я имаш около годкина вече? Май клоня да си купя, но ме притеснява, че няма да изчиства добре килимите? Моля сподели мнение с невежите  Hug! Имам познат, който има такава, но му нямам доверие на коментарите, никога няма да сподели с мен недостатъците, които едва ли липсват, но все пак...

Сватяяя, я не се Фтилявай за зеткото... Детето е по-спокойно и няма нужда да е като Деа, че ще ни се вземе здравето тогава, с двама лудетини, които не се спират и само се чудят каква беля да измислят... Ще дойде и това време, просто имаш късмета, да е малко по-късно  Hug Hug Hug Hug

Божеее, щях да заспивам, а се улях...

Хайде мацки, лека и спокойна нощ!

# 656
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Пухи
,мерси,че питаш.  Hug Димана е добре (пу-пу) , вчера много й течеше носа,днес уж е по-добре. Само с 2 долни зъбеца е все още.  Rolling Eyes

Ванче,страхотни снимки,много са сладки и двамата.  Hug

Стар, и ти си сложила една снимка на твоите сладури.Стас много е порастнал.  Hug

Мии,Преслав също е голям сладур.  Hug

А за двойката на Ина и Мартин на Пина-Преслав и Малвинка нямам думи...  Hug  loveuuu

Ника,  Hug

Мики
, много е тъпо това. Аз имам много добър приятел с проблем в двигателната с-ма. Останах потресена ,когато на 8-ми декември му откраднаха чисто нов телефон на 2 дена. И сега ще ги го изплаща 2 години за нищо.... Как можаха и на такъв човек да посегнат.  Sad

Любезна
,много си е добре Тин.  Hug

Мяу
, калинчестата торта наистина е невероятна.  Пък две мини торти си е добра идея,дано да успеете да я реализирате.

# 657
  • София
ДУ!  Hug

Мии, Ваня, благодаря ви за снимките! Hug

Ника, уби ме твоята свекърва! Ам да внимава малко повече тая жена! ooooh!

Мики, много кофти за приятелката ти. Ама ти какво разчиташ на тъпия фейсбук? Там хората са виртуално съпричастни, виртуално услужливи, виртуално подкрепят каузи, а в действителност – нищо.  Tired В университета мисля все още се организират годишни кампании за кръводаряване и знам, че има страшен наплив – не само студенти, но и повечето служители даряват кръв, което много ме радва! Peace

Танче, браво за отбиването – по-скоро браво, че е станало така естествено, без драми и без болки и неразположения.  PeaceАз на тоя етап не мога и да си помисля за отбиване. А и Диди си е пристрастено кърмаче и си иска… Не мога да помогна за хапването на Алето. По-скоро съм склонна да мисля, че и така ѝ е достатъчно – щом не се буди. Може би преди, когато си я кърмила вечер, не е изсуквала по много и сега ѝ е добре.  Thinking

Неви, разбирам те за кавгите. И аз съм изморена и изнервена, но и другата страна хич не е толерантна.  Crossing Arms

Уф, трябва да ставам…  baby_neutral

# 658
ДУ,
Да се пробвам да се включа по темите с РД-то
Живот и Здраве(най-вече) съм решила да е в клубче.
тортите на Лагуна и на мен също като на Мики са ми любими,но за РД-то на Алина ще поръчам от Неделя тази година и то най-вече защото една ме грабна чисто визуално,става въпросс за тази:
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%97%D0% … D0%B5?category=15
Мисля че от анимационни герой главата и още не отбира,а тази ме грабна с това че е много нежна-дано да е и вкусна  Peace
За кърменето,още се кърмим,не усещам почти никакво напрежение в гърдите,но малката си цока-значи явно все още има какво  newsm78
За ходенето моята госпожица се оказа голямо шубе и не я виждам скоро да се пусне,иска само някой да я води,но оставя ли я някаде подпряна сама...шубето я хваща веднага..

Хайде стига съм досаждала,желая ви лек и успешен ден с пожелание за по-високи градуси и повече Слънце  Hug

# 659
  • София
Добро утро, момичета!

Аз си трая, но ви чета колкото мога.

Гледах Аля, Ели и Яворчо как ходят Heart Eyes Голяма радост! Ми, те половината проходиха Simple Smile
Ясен е далече от ходенето и доста го е страх. Мисля си, дали пък не сгреших, че го оставям да пада и става сам. Колко пъти е падал ooooh!... и за това да се страхува. За сметка на това е виртуоз в падането и е много  внимателен вече Mr. Green
Онзи ден както си ходехме с Ясен навън, забелязах, че с единия крак стъпва настрани или си го влачи. Много се притесних и вчера сутринта бяхме първи в поликлиниката. Педиатърката каза, че е рано да се притеснявам. Като проходи сам може да се види дали има проблем. Успокои ме, че дори и да има нещо, ще му сложат ортопедични обувки и не е толкова страшно. Също да му взема обувки за прохождане и да ги носи вкъщи, аз си мислех, че е по-добре бос да проходи, но явно съм грешила.

За рождения ден съм решила да е вкъщи в скромен кръг. Мъжа ми има РД няколко дни преди Ясен и мисля да наблегнем на неговия празник с повече хора и средства. Торта съм харесала и ще я прави една колежка на мъжа ми, която прави страхотни торти на символични цени, като хоби.  Мисля да е единичка с някакви животни. Подарък реших да е триколка.

Това е за сега от мен. Лек ден Flutter

Общи условия

Активация на акаунт