Предложението за брак - не се случва на всяка

• 77 010
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 495
Еее, че си реалисткааа.

# 496
Между другото някоя напред беше писала,че се е почувствала специална ,когато партньора й поискал да имат първо  дете,а не брак.Това ме подсети за един познат, който се беше зарекъл,че ще се ожени само за жена ,която първо забременее от него и роди.Искал да е сигурен ,че ще могат да имат свои деца...Той си беше особняк в много отношения ,де...    Laughing
Сигурно още е сам? Много идиотско искане.От такъв бих си тръгнала.

Интересно, аko се окаже, че той не може да има деца, дали пак ще пее същата песен?  newsm78 Laughing

това е много честа практика напоследък. мъжът предлага на жената като забременее, даже след като е минал 5-тия месец да е сигурен че няма да пометне.
за мен това е....да те имат за разплодна крава, не за жена Sick

# 497
  • София
Познавам един такъв. Мацката вместо да се обиди и да хукне да бяга, хукна да й бият хормони, да забременее по-бързо.
И аз познавам такава двойка. Пръчът даже бил зарязал първата си жена  Sick, защото не успяла да забременее. Втората му така се беше шашнала, че не е истина. Сега имат две дечица, да са им живи и здрави, ама много беше грозна историята преди тяхното появяване.

# 498
Много гнусно и идиотско да те проверяват ставаш ли за размножаване и тогава да те вземат. Close Sick

# 499
  • Пловдив
Познавам един такъв. Мацката вместо да се обиди и да хукне да бяга, хукна да й бият хормони, да забременее по-бързо.

и аз познавама такова семейство
но си има предистория-майката на момчето не е можела да има дълго време деца.и тя цял живот му е набивала да се ожени само за бременна булка,за да си спести проблемите и ходенето по лекари,ако случайно има проблем

парен каша духа един вид  Whistling

# 500
Човек няма ли зад гърба си поне два брака и два развода-все едно,че не е живял Laughing
Що за скучен живот е това-без сватба,без развод....летаргия. Laughing

Плюс поне четири предложения, от които половината отхвърлени.  Laughing
К'ви четери бе душата...поне 44 Laughing и само на един казваш ДА.Другите да го ду..т! Mr. Green
Яко през ситото ги минаваш и тогава се съгласяваш Laughing
Като Ферхундето...взе пръстена и каза....''чакай малко''.Едно диамантче никога не е в повече Flutter Laughing

# 501
А при отказ от подписване годежното бижу не се ли връща на мъжа? Вижда ми се доста грубо за бъде задържано от бившата вече годеница.
Кръв повръщам-пръстен не връщам Laughing
Бе грубо...нЕма такива филми!С мъжете трябва си груба иначе ти се качват на главата Laughing

# 502
Като Ферхундето...взе пръстена и каза....''чакай малко''.Едно диамантче никога не е в повече Flutter Laughing

Не закачайте Ферхундето  Stop  Mr. Green Така трябва да постъпва всяка умна жена.

# 503
E лелее, вие тук в последната страница съвсем прецакахте първоначалната идея на авторката, че предложението за брак  се случва само на "богоизбраните" едва ли не и другите трябва да сведат ниско глави... а то какво се оказва, крави за разплод, а Laughing

# 504
Абе, истината е, че един човек може да те накара да се почувстваш така, както му позволиш. Ако на самата теб ти липсва самоуважение лесно биха те накарали да се почувстваш и като крава, и като бърсалка и като всичко.

# 505
А най- ще му се получи като първо те издигне до звездите с пръстенче и романтика, завърти едно-две чаавета и вземе че реши, че всичко е позволено.

# 506
E лелее, вие тук в последната страница съвсем прецакахте първоначалната идея на авторката, че предложението за брак  се случва само на "богоизбраните" едва ли не и другите трябва да сведат ниско глави... а то какво се оказва, крави за разплод, а Laughing

Ако е достатъчно ниско - мисля че ще има резултат  .. т.е. предложение Peace

# 507
Тези теми са ми любими - вадят на показ всички комплекси Wink
Когато сам себе си не можеш да убедиш в нещо, пускаш тема или пишеш тематично в пусната такава, за да убеждаваш другите как ти си най-добре... Без значение какво е то. Като се замился, и други любими имам Wink

# 508
А най- ще му се получи като първо те издигне до звездите с пръстенче и романтика, завърти едно-две чаавета и вземе че реши, че всичко е позволено.

Да, бе, друго си е, като отначалото ти каже -  виж какво, няма да се женим, щото не се знае...

# 509
Между другото някоя напред беше писала,че се е почувствала специална ,когато партньора й поискал да имат първо  дете,а не брак.Това ме подсети за един познат, който се беше зарекъл,че ще се ожени само за жена ,която първо забременее от него и роди.Искал да е сигурен ,че ще могат да имат свои деца...Той си беше особняк в много отношения ,де...    Laughing
Сигурно още е сам?
Не е!    Laughing
Намери си 17-годишна срамежлива ученичка,изчака я да завърши ,забремени я и се ожени за нея!И второ имат...
Ама той си е особняк по принцип,нали писах...    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт