Предложението за брак - не се случва на всяка

• 77 004
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 510
   Значи е искал да има деца, все едно от коя. Има и такива жени - на всяка цена иска да има детенце, пък мъжът не е толкова от значение. Даже доста жени има такива, особено с понапредването на възрастта...

# 511
Не е!    Laughing
Намери си 17-годишна срамежлива ученичка,изчака я да завърши ,забремени я и се ожени за нея!И второ имат...
Ама той си е особняк по принцип,нали писах...    Mr. Green

Нищо му няма  Peace

# 512
Не е!    Laughing
Намери си 17-годишна срамежлива ученичка,изчака я да завърши ,забремени я и се ожени за нея!И второ имат...
Ама той си е особняк по принцип,нали писах...    Mr. Green

Нищо му няма  Peace

Нали, дай боже всекиму.

# 513
  • София
Който връща диамантени пръстени, моля да ми се обади.
Аз ще ги взема в суматохата, вие на спокойствие можете да отсвирите кандидатите, които са неподходящи.

# 514
А-а-а чакай сега, нали стана ясно, че пръстените ги взимаме, само предложенията ги оставяме висящи за неопределено време.
А най- ще му се получи като първо те издигне до звездите с пръстенче и романтика, завърти едно-две чаавета и вземе че реши, че всичко е позволено.

Да, бе, друго си е, като отначалото ти каже -  виж какво, няма да се женим, щото не се знае...
Това е моя реплика, със защитено авторско право. 

# 515
Само с диамантен пръстен подплатените предложения ли се броят? Май седите много близо до телевизора...

# 516
  • София
и аз това си помислих. А и къде ги тези мъже с диамантените пръстени? Явно по нашенско с лопата да ги ринеш! Това с пръстените навлезе през последните години, точно повлияно от филмите, но пък с диаманти - абсурд. Е, да, сега ще излезе, че половината популация от тази тема е получавала по поне две предложения с диамантени пръстени, и то не с някое мижаво диамантче от два милиметра, а от онези големите!  Laughing

# 517
  • София
Ами естествено.
Предложението за брак с пръстен е едно упадъчно западно влияние, навлязло у нас последните няколко години и силно застрашаващо развитата ни социалистическа родина и градивната клетка на нашето общество.

Аз притежавам пръстен с брилянти в класическа розетка от платина, който представлява годежния пръстен на моята баба, която е родена началото на 20-ти век.

# 518
Моята баба е родена по същото време и о, чудо! Нищо от притежанията "преди" не беше останало "след". Явно някои семейства добре са се подредили при всеки строй. Моето е от репресираните и още берем плодовете.
Но дори и тогава диамантът не е бил по джоба на всички, както не е и сега, вкл. в "упадъчния" (или може пък и райски да е, вече се обърках) запад. И не смятам, че едно предложение за брак тежи по-малко без диамант, а дори и без пръстен.

# 519
Гледам пак под киселото грозде сте застанали.

# 520
 Joy Joy Joy Много свежо ме събудихте Hug

# 521
Кое е киселото в случая? Самото предложение или диамантите? Защото ако е второто, да, определено е така - те са недостъпни за ужасно много хора, независимо какво се тиражира тук.
Чудно ми е колко от майките ви са получили димантени годежни пръстени... И колко от вас ще кажат, че липсата им прави брака на родителите им по-малко ценен от техния собствен...
Грозно е, дами, и не само.

# 522
Ето, накрая пак до материални неща се опря Wink Майка ми няма пръстен, баба ми не знам дали е имала. Това пък изобщо никакво значение няма Tired

# 523
  • София
Ази, защо намесваш т.нар. упадък? Нима и преди девети масово да са имали пари за диамантени пръстени? или пък сега? За мен източникът на тази мода с диамантенит (?) пръстени е от сапунките. я разпитай чужденците, винаги ли се женят с дииамантени пръстени? Просто е поредното художествено преувеличение в киното (защото в литературата май не се среща това с диамантения пръстен)!

А колкото до пръстена на баба ти, той е точно на баба ти, а не твой! освен ако не си го дала на годеника си да ти го сложи на пръста като годежен. Интересното е дали твой годеник ти е предлагал с диамантен пръстен и ако да, дали си го задържала и какъв е бил.

# 524
`що се хванахте за тия диаманти? Аз на шега ги взех, вие на сериозно май.
Диамант/стъкълце, платина/сребро и производни никога не биха били мерило за чувствата на човека срещу мен.
Един диамант може да бъде поднесен с толкова цинизъм, колкото и едно обикновенно пръстенче от сребро с любов.

Общи условия

Активация на акаунт