СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания и Стара Загора

Някой да е пробвал метода "cry out"? Много съм зла вече.
Миналата седмица Андреа не искаше да заспива в леглото си на обяд.Първия ден рева 1 час и накрая я взех.Заспа за секунди в ръцете ми.На следващия ден пак рева,но реших ,че няма да правя същата грешка като с Алекс.Оставих я да реве  и на 30-та минута заспа права и направо падна в леглото.Така заспиваше с рев 3-4 дни.Вече си заспива без да реве.С АЛекс не бях така строга и това го отчитам като грешка.До 2 годишна възраст  си спеше сам и после започна таака да реве и аз от съжаление ,да не страда детето,започнах да го взимам при мен.Сега ще стане на 5г и още спи при мен.Не иска и да чуе за друго легло и да спи сам. Tired

# 526
Мерси Надина   bouquet Писах на лични.

Анита, не разбира ли като обясняваш? На 5 год много ми се вижда. Не е единствения случай, който знам де.
Мисля да й махнем решетките и да спуснем леглото до долу като за начало.

# 527
Мерси Надина   bouquet Писах на лични.

Анита, не разбира ли като обясняваш? На 5 год много ми се вижда. Не е единствения случай, който знам де.
Мисля да й махнем решетките и да спуснем леглото до долу като за начало.

Аз съм спяла при майка ми 12 годишна  Crazy Горкия ми баща  hahaha Joy

# 528
  • София; Дружбето
Аз не мога да оставям да реве. пробвала съм и освен, че ми действа зле на психиката, нищо не постигам.  Като порасна Миша и се обясни, че ще спи сама и без драми стана всичко. Всеки си решава сам де, има много родители, при които действа, но явно не е за всеки тоя метод

# 529
  • Испания и Стара Загора
Niki1,обяснявам,че вече е голям и трябва да спи сам.Разбира ме ,но казва ,че ще спи сам като порастне още малко. Tired
Бебешондел ако знаеш как ме успокои CrazyДано той не спи при мен до 12г. Rolling Eyes

# 530
Здравейте,казвам се Деси на  24,живея в едно селце,близо до Барселона.чета ви от доста време,но едва днес се регистрирах в форума.И ние сме септемврийчета 09/09/09.Ако може и аз да се присъединя към вашата тема..ако съм приета ще се включвам с дискусиите. Simple Smile

# 531
  • София
Добро утро мацки!

diari_d ха добре дошла...
За диетите - резултата от празниците е +2 кг. Откакто родих Ангел бавно и славно си свалям кг, с изключение на 90 дневната диета, когато пак качих +1 кг...Но вече и аз сериозно се заемам с тялото си, защото трети път няма да бременея и нямам повече оправдания. Незнам какво да ограничавам, защото аз не ям кой знае колко много...но ще намеря начин...От вчера като ми се дояде пия толпа вода и доста отлага глада, после плод и такам...ем ще попречистя, хем се надявам и да сваля нещо...Но аз не си падам съвсем по неяденето...та ще си позволявам разни нещица...
За реването - не съм привърженик, смятам, че на този етап щом реват имат проблем...
За спането - Кати си спеше сама в стаята, докато се роди АНгел, от тогава спя с свамата в една стая....незнам как ще се отделяме...Ще изчакам Ангел още малко да порасне и ще се пробвам, ако ли не ще си спим заедно още малко...Не ми пречи да прескачам в стаята на бате...от време на време Wink
За рака - незнам, нямам наблюдения, но факт е че нещо отключва видоизменението на клетките...Примерно при мен растежа на хемангиомам ми/което се води доброкачествен тумор/ е в резултат на растежните хормони отделяни при бременносттта, защото тогава почна да расте....Това след много консултации в онкологията...
Дано се намери лек за това заболяване...

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 08:32 от EmiR

# 532
Добро утро и от мен Simple Smile

Не съм оставяла Свил да реве, не мога. Веднъж пробвах с Божидар и още съжалявам.
..........и реве ПАк да суче

# 533
Добро утро!
Добре дошла на новата мама!
Емир,за диети говорим,а кви закуски.....Няма да отслабнем скоро.Ние с бате покрай празниците занемарихме диетата,но ще се вземем в ръце.....Някога SunglassesГледах филми до късно и станах в 3 часа да си правя сандвичи,за десерт малко течен шоколад Confused
За реването-при мен метода трае около половин минута.....Реша че ще го оставя да си реве,но не мога.
Къде простирате като има мъгла-като вкарам вътре сушилката Дани дърпа дрехите и бърше пода,а на вън ако ги оставя миришат на пушек от мъглата... newsm78

# 534
  • София; Дружбето
Дубрутру.
Габи пак не ще да яде нищо. Е, не баш нищо, от моята чиния всичко хапва, но това ме нерви ужасно. Ей сега за закуска 20 грама дали изяде и като каза Не ща повече Crazy Аз си направих сандвич и сега ме преследва и крещи ам-ам-ам
Дрехите си ги простирам навън, защото като ги внеса в нас и после има вода по прозорците цяла седмица
Добре дошла Деси Grinning

# 535
Да се донапиша, то забравих какво щях да казвам....

Здрасти на diari_d  Peace

Ох, тоя Свилен е ужас, реве за всичко, крещи, все се катери да го нося... и така 4-ти ден. Леко ме заблъсква нервата  Crazy

Аа, простирам на сушилня вътре, иначе сума време ще съхнат навън, а и в мъглата...

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 09:45 от Atrakcia

# 536
Добро утро!
diari_d,добре дошла!
Преслав снощи пак беше температурен. Писна ми вече! Дадох нурофен. Сега няма температура. Не кашли, няма сополи, видимо е добре, дори си възвърна апетита и си влезе в режима, нооооооо започвам пак да се филмирам. За сега няма да го мъкна при педи, че най-вероятно ще му трясне поредния антибиотик-четвърти за последните 25 дни. Ако и тази вечер има изпълнения, ще поискам да му пусне носен и гърлен секрет и стерилна урина, белким открием нещо.
За дрехитстоят накачени по радиаторите. Гледката никак не ми харесва, но няма изсъхване с тези мъгли. Така ще е докато се преборя за сушилня.

# 537
diari_d  Hug

Атракция да не го намерим долу на плочките  Crazy Що не дадеш малко хомеопатия за нервите му - бела дона или и аз не знам, нещо за криво бебе...Айде по-късно ще видя нещо в мойта книга и ще пиша, ако открия  Wink

С пералнята съм се разбрала - да пере когато няма мъгла.....Даже в момента от скука, почнах да пиша колко пъти в седмицата пускам пералня - да видя, колко съм шашава по отношение на празните кошове за пране...
Пране слагам в стаята полу-сухо в хола и то вечер като си легнем всички, а сутринта проветрявам поне 30 минути, след такъв тормоз върху холския въздух....Ама тя нашата мъгла не е като при вас с дни и седмици. Нас ни мъчи влагата...

d34 най-малко една урина пуснете Hug

# 538
Пробвала съм го това с оставянето да реве, но според мен не работи на 100%. В смисъл, че всичко си зависи от детето и от ситуацията. Пламен, като беше бебе, много трудно заспиваше сам и като дойдеше време да си ляга направо ме втрисаше. То едно гушкане, люлеене, шъткане, местене в кошарата, излизане на пръсти от стаята. По един час вечер това правехме. Малко преди годинката реших да го уча да заспива сам и пробвах да го оставя да пореве. Ми да ама освен да се превъзбуди детето, да ми се скъсат нервите и да се приспиваме после още по трудно и продължително, друго не се случваше. За това постепенно, с уговорки малко по малко го научих.
Борис пък от първия ден ляга и заспива сам. Никога не съм го приспивала, но с него пък проблема е с носенето на ръце, когато е буден. Все си мислех, че щом проходи и този му мерак ще намалее, но не. Друго си е да те гушкат, да виждаш от високо, да те разнасят....
Пищи, като луд, когато не го вземам и за това и при него пробвах да го оставя да се нареве. Ама не. Рева преминава в писък, после истерия, тръшкане, сълзи смяна на цвета.... Та така или иначе пак го вземам, но преди това съм си скъсала нервите, че и неговите, че и угризения имам.
Понякога ги оставям да се нареват и отминава, но някак си съм се научила да разпознавам рева и настроението и кога има опасност да стане по-зле.

Иначе и аз се моря с някакви диети и упражнения тука, ама нещо за сега без резултат... Tired

# 539
  • София
Добро утро Simple Smile
Добре дошла на новата мама Hug
Аз си простирам вътре без значение от сезона. Зимата навън е страшна смрад, защото в квартала има къщи дето се отопляват на твърдо гориво, а пък лятото са си прашни улиците. Ако простра навън все едно не съм прала ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт