СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • До хладилника, който обичам
Къде простирате като има мъгла-като вкарам вътре сушилката Дани дърпа дрехите и бърше пода,а на вън ако ги оставя миришат на пушек от мъглата... newsm78
ар4ита, две думи от мен: "тавански простор"  Grinning
Имаме в страничния малък коридор един такъв, страхотна работа върши. Хем е качен горе и ако влезе външен човек, не му висят прани гащи пред лицето, хем съхнат, хем не се пречкат. Хем, хем.

# 541
Не издържах и заведох малчо на лекар. Пуснахме гърлен секрет. Резултатът ще е готов в четвъртък. До тогава ще го дрогирам с тонзилотрен и инфлуцид и ще я караме на пост и молитви.

# 542
Като ви слушам пупу, хубаво че си взех сушилня Mr. Green Пести ми страшно много време за простиране, мръзнене вън и после събиане на пране, както и гладене, не гладя откакто я взехме. Само сгъвам и подреждам по гардеробите. Преди това все по квартири, като сушах вътре не ми пукаше за влагата, че отива в помещението. Пера 1 ден в седмицата, като пускам на веднъж по 3-4 сушилни и перални. Сушилнята и миялнята са ми най-незаменимите помощници Mr. Green

Добре дошла на новата мама Hug

d34 : и аз щях да пускам гърлен секрет днес на Лора, но се разболя и за сега няма смисъл. Дано му няма нищо. Hug
Моите снощи пак много високи температури, почнахме антибиотик и за двете, че да се свършва вече, аман! Sick

# 543
  • София
Пробвала съм го това с оставянето да реве, но според мен не работи на 100%. В смисъл, че всичко си зависи от детето и от ситуацията. Пламен, като беше бебе, много трудно заспиваше сам и като дойдеше време да си ляга направо ме втрисаше. То едно гушкане, люлеене, шъткане, местене в кошарата, излизане на пръсти от стаята. По един час вечер това правехме. Малко преди годинката реших да го уча да заспива сам и пробвах да го оставя да пореве. Ми да ама освен да се превъзбуди детето, да ми се скъсат нервите и да се приспиваме после още по трудно и продължително, друго не се случваше.
При нас положението със заспиването е същото.Ужас.
Относно диетите-трябва да сваля ок. 6-7 кг., а не мога да се откажа от сладкото.Преди да родя никога не съм имала проблеми с килограмите.Мисля да се захвана с някакъв спорт.
Някой знае ли как се подквасва АМ? newsm78

# 544
  • София
Съжалявам незнам какво направих, но вкарах и моите писания в цитата.

# 545
  • София
Едва ли може да се подквасва АМ, нещо не си го представям newsm78

# 546
  • София
Брех ...това с подквасването на Ам, не го и бях мислила...
Соник днеска купих Фризо3  и ще го пробвам с него...
d34защо не купиш Самбукуса - сироп черен бъз...на всички приятелки дето го препоръчах са много доволни...и по-леко се изкарва вируса...
arllina какво като са болни...това не пречи на микробиологията...Сега ще почнете единия антибиотик, после като излезе антибиограмата, ще видите дали действа...Така направихме с Кати, като цистита беше силно обострен...Пуснахме микробиология и почна аугментин, който подейства веднага - спряха болките и т.н, но се оказа, че аугментина не мори е-колите и като излезе антибиограмата сменихме с бисептол...Много съм против да се дават антибиотици, без да се знае дали са верните...И племенника ми го блъскат непрекъснато заради Т и като спре антибиотика на 6я ден пак е с Т. И пак наново...и никой доктор не се сеща да вземе секрет...Много ме е яд, значи...Е верно влизаш в препазход с кинтите, ако започнатия антибиотик не е верния, ама поне си решаваш проблемите...
Днес с Кати сме на РД по женски, при това вечерта на ресторант Wink...От сутринта се чуди с какво ще се облече... Laughing

# 547
Добър ден! Виждам, че има нови попълнения в нашите редици - добре дошли и дано ви е приятна компанията ни!
Дрехите ги простирам във вътрешен коридор, но винаги пускам и допълнителна центрофуга и за 1 ден са изсъхнали.
Ади го оставям да реве само, ако иска нещо непозволено. Тръшка се около 5мин. пък му мине. За сега си заспива самичък в креватчето, а за по натам ще видим. Ако имам проблем с нещо пробвам различни хитринки и която върже нея използвам. Докато са толкова малки можеш да ги приучиш, разсеяш, изхитриш и в крайна сметка да получиш желания ефект. Обаче като станат на 17г.(примерно) - е тогава е зор  ooooh! Ни се водят, ни се карат. Като си наумят нещо.. Не, че и ние не сме били същите  Laughing
Арлина и D34, бързо да оздравяват децата и да не повтарят болестите!
Щях да забравя да споделя, че преминах на друг памперс - Тожур ( така го разчитам) от Лидъла, 50бр.(четворка) струват 16лв. и съм доволна. Но и Ади не изпива много течности на ден. Преди бяхме на Пуфис четворка и доста се отбелязваха ластичетата.
Емир, приятно изкарване довечера!

# 548
 хехе...Емир и ние сме на рожден ден на братчеда...Купих му много як панталон и блузка.В Зара има много хубави неща и като гледам как на Дани на пролет нищо няма да му става....Не ми се мисли.
Надина,каква е тази твоя книга?Кажи някоя тайна-например идея за закуска.... LaughingВчера давах бисквити с прясно мляко и плодово пюре,днес ще е същото с кисело....Вече не знам какво да му давам
Арлина,бързо да се оправят дечицата! Hug
Д34,дано да няма нищо!

# 549
  • София
Есим какво стана с крака на каката?

# 550
Ох, Емир права си,ама на въобще и не помисих. Викам си айде, като се оправи ще пусна секрет да видим дали всичко е изтрепано. Утре ще говоря  с педи. Голяма съм патица ooooh!

# 551
Есим какво стана с крака на каката?

Заздравява бавно и славно, мерси че попита  Heart Eyes

# 552
Добре дошла на diari d  Hug

За липсата на апетит- когато Ванко нищо не иска да хапне му давам АМ, което не отказва , а и му действа приспиващо.

Тъйкато се оказа,че с неядене не помръдвам надолу на кантара, от утре почвам да въртя веларгометъра-много ме мързи, имам си по-приятни занимания с Ванко, но това е...Аман!

Да оздравяват болничките  Hug

# 553
Много ви благодаря,  момичета за топлото посрещане! Hug
 Още не съм разгледала форума,по обстойно,но се надявам да е тези дни Simple SmileОсновната причина е че,Светослав не ме оставя да сядам на pc SadНезнам как е при вас ,ама моето дете много харесва техниката.Най вече телефоните и pc.Като звънне телефона и все той трябва да говори  Grinning Grinning и се почва Ало,и след това на негов си език.Много ми е смешен Simple SmileЗатова съм по активна вечер,когато заспи.
 Относно последните теми,които обсъждатe-за прането  от2 Месеца ,не съм изкарала дрехи навън да се сушат.Тук има много мъгли,където сме ние,и много влага.Всичко се суши по радиаторите макар че постоянно трябва да наблюдават от детето.И не толкова дрехите,колкото щипките са ни интересни.Но сега си купувах едни дето не се разглобяват,толкова често.
Относно диетите,трябва и аз да го мисля вече newsm78.Имам около 5 6 излишни кг,дано до лятото да се справим с тях Simple SmileИ да сме в форма Simple Smile

# 554
  • София
Добро утро мацки!

Днеска по скромно със закуската, щом има толкова диетуващи Wink
Снощи си изкарахме екстра...Кати за първи път се вози на метрото, че трябваше чак в Люлин да ходим,  а с тия задръствания не ни мърдаше поне 1 час пътуване...А с метрото 15 митуни, егаси кефа....
Есим  Hug
Фризо 3 - пак пълен провал...Сега съм замислила да  смеся   кисело мляко с АМ...Ако  го усети, временно ще се предам...Няма такова втрисане, като пробва ам...имам чувството, че направо настръхва от гадното усещане. А фризо3 си е доста сладко...

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 07:51 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт