Кухните - 35 тема

• 79 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
..................
Имам едно въпросче този водобран какъв е? Аз искам водобран в същият като плота и гърбът цвят и твоя ми хвана окото.

Не исках алуминиева водобранна лайсна и направиха перваз от същия материал като плоскостта за гърба - предполагам е някакъв полимер - GS AW 111, а плотът е GS AW 111-45-48 мм.  
От същото нЯщо правят и подпрозоречни первази, естествено с други мм накрая - та се сдобих и с подпрозоречен такъв. Wink

Благодаря на всички за пожеланията - да Ви се връщат и на Вас по-скоро!

# 91
  • Пловдив
момичета аз и този път - в тази тема -  ще се размина само със запис. Но и въпеки че може би трябва да попитам в някоя тема за домашни майстори, да ви питам и вас - чували ли сте за фими, които "изрязват" панела, и го премахват. За да стане по  - ясно искам да махна остатъка от подпрозоречната стена, която остана след усвояването на терасата. Сега върху остатъка от стената има плот, но ми се ще под този плот да си направя някакви шкафове с плъзгащи врати, а няма защо да търпя тази стена - изяжда от мястото.

# 92
момичета аз и този път - в тази тема -  ще се размина само със запис. Но и въпеки че може би трябва да попитам в някоя тема за домашни майстори, да ви питам и вас - чували ли сте за фими, които "изрязват" панела, и го премахват. За да стане по  - ясно искам да махна остатъка от подпрозоречната стена, която остана след усвояването на терасата. Сега върху остатъка от стената има плот, но ми се ще под този плот да си направя някакви шкафове с плъзгащи врати, а няма защо да търпя тази стена - изяжда от мястото.

Но е носеща стена и ако е махнеш нарушаваш стабилността на цялата сграда.

# 93
  • Пловдив

Но е носеща стена и ако е махнеш нарушаваш стабилността на цялата сграда.
Не е носеща - прозорецаи вратата се простираха до тавана - става въпрос за това, което е било под прозореда. Не съм премахвала останалото - тоест да се получи нещо като арка или т-н. Просто избихме старите прозорец и врата, вдигнахме още малко височината и сложихме плот. Но сега ми се струва, че пространството под плота може да ми влезе в работа, то и преди това го мислех, но нямаше кой да ме послуша - това било много къртене, много шум, много мръсотия - на мъж ми не му се искаше.

# 94
Майстор не може ли да ти го изкърти? При нас майсторът изкърти цяла стена (не носеща разбира се) и каза, че можел да изкърти и под прозореца, ако реша  да уголемя стаята. Обаче че е много мръсотия е прав мъжът ти Wink

# 95
  • София
запис.

# 96
чували ли сте за фими, които "изрязват" панела, и го премахват.
 За да стане по  - ясно искам да махна остатъка от подпрозоречната стена,
mama mariana,

Търси фирма,точно с такава дейност-къртене! Peace
/диамантено рязане на бетон/
Оборудването откъм машини("мощни") е специфично /канго/.

Доколкото разбрах става въпрос за панел /бетон и арматура/. newsm78
Споделям от личен опит.
Имам машина "BOSCH"(Ф-35),имаща и функция къртене,
но не е КЪРТАЧ!
Ползвах услугите на специализирана фирма(даже ги хваля)  Simple Smile:
http://www.terminator.bg/
За 20 мин. изкъртиха двойно по-голям обем от твоя /предполагаем/.

пп. Относно мръсотията-от вътрешната страна "простирам" мокър чаршаф.
Къртенето е откъм "навън".Прахоляка го "поема" мокрото.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 11:55 от Анонимен

# 97
Привет на всички!
В началото на ноември се простих със старата ми кухничка и сега вече мога да покажа новата.
Имам да се дооборудвам с още някои екстри за кухнята, но като цяло приключението е към финал.
Плоскостите са ламинирано ПДЧ Графиато 8514 на Кроношпан, а плота и гърба - ем ... бабешка работа  Mr. Green - не си спомням вече, какво ми обясняваше майстора.
http://s206.photobucket.com/albums/bb12/Mdaaa/Kuhnya/
Извинявам се за качеството на снимките. Rolling Eyes

Здравей, страхотна кухничка си имаш. Честито и със здраве да си я ползваш и много вкуснотийки да приготвяш за любимите хора в нея Simple Smile   bouquet
Да те питам този "държач" за фолио удобен ли е? В смисъл реже ли сам фолиото? На коя фирма е?

Благодаря  Grinning

# 98
Честита нова година!
Здраве, любов и повече осъществени кухненски проекти за всички!

"Държачът" за фолио е от Метро - на корпуса пише Leifheit - предполагам е в турско изпълнение.
Засега реже сам.

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 13:30 от KrIvOnDeLa

# 99
# 100
KrIvOnDeLa ,честита ти кухня!Много ми хареса! Peace

# 101

Любо, искам да изпратя съобщение, но кутията ти е пълна.

# 102
Момичета, фирмата която ще ми прави кухнята ми дава цена 3700 за корпус пдч на егер и вратички пдч или за мдф фолио (еднаква цена и за двата вида вратички) с включени механизми, но обикновени. Кухнята е с размери 350 на 180см.
Нормална ли е тази цена?

# 103
# 104
Момичета, фирмата която ще ми прави кухнята ми дава цена 3700 за корпус пдч на егер и вратички пдч или за мдф фолио (еднаква цена и за двата вида вратички) с включени механизми, но обикновени. Кухнята е с размери 350 на 180см.
Нормална ли е тази цена?

Извинявам се, искам да попитам 3,50 дължина и 1,80 височина нали?
Не разбирам много от материалите, за които си писала, но си мисля, че може да намериш и за по- малко.

Общи условия

Активация на акаунт